Ni sličan glas.
Printable View
Ni sličan glas.
Prodalo se dovoljno kopija, Bethesda zadovoljna i nova franšiza je stvorena. Yay, nastavci.
http://www.destructoid.com/bethesda-dis ... 9407.phtml
= Citat =:
"I can tell you that Dishonored is far exceeding our sales expectations, which is especially cool considering it’s new IP facing a host of well-established franchises this quarter," said PR chief Pete Hines. "We did terrific numbers again this past weekend, both in stores and on Steam, where Dishonored was listed as the #1 selling title over the holiday weekend. And Dishonored has really sold well overseas.
može.
U nastavku želim:
-Veće levele sa više randomizacije
-Više misija
-Dobru priču koju nije napisalo desetogodišnje dijete te ne nalikuje pričama iz modernih holivudskih treševa.
Drugo sve je sporedno.
huh?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Igra mi se u globalu svidjela.
Atmosfera je odlična, dizajn, stil, you name it.
Prve dvije misije su mi zakon, prva being točno ono kakvu sam igru želio da bude.
Ali kasnije postane repetitivno. Nema ništa raznolikosti. Jako je linearno, tipa pređi preko onog mosta. Imaš 2-3 puta, svi u istom smjeru i na princip onoga što smo već vidjeli u ranijim misijama.
Po meni, igra bi bila savršena da je mapa veća i da se može ''području interesa'' pristupiti sa svake strane, da na svakoj ima neki drugčiji challenge. Tipa, recimo da je neka palača u pitanju. S jedne strane se moraš verati po zidovima na kojima su stražari, s druge se moraš šuljati kroz one električne gateove, kako god se zovu, s treće je pristup s ulice ili podzemlja koje je puno weepera.
Ali ne, nego je pretvori se u štakora i prođi kroz rupu ili rewireaj gate. I tako je do kraja igre. A o priči neću ni pričati.
pa, zar i nije tako sto se "podrucja interesa" tice?
Nije. Možeš doći samo s jedne strane, ali na par raznih načina koji su uvijek isti kroz igru. Jedino mi je prva misija imala ono nešto, kad si mogao odlutati okolo po gradu (i naletjeti na side misije) i doći s više strana.
Istina, prva misija je bila nekako najbogatija raznim opcijama. Kao da su nakon 3 misije izgubili volju za radit igru.
Revenge solves everything!
Ulaze li ubojstva main quest meta u non lethal rating?
Yup. Svaku metu možeš riješit na non lethal način.
Skužio sam. Campbell žigosan :)
Ja sam do sada samo Campbella riješio na nonlethal način i poslije sam ga sreo u drugom dijelu igre. Možda sve likove tako možeš ponovo srest. Nadam se da nisam spoilao.
Vjerojatno ne možeš jer
Ali možda se varam. Tek sam riješio Golden Cat.
Došao sam do Campbella :)
Prešao. No kills + Ghost. Nisam dobio ačivment :(
Hepi end. Kraj i nije jako loš, bičali su po njemu toliko da sam pomislio da je na razini ME3. Da je malo bolje objašnjeno i da nisu prešli direktno na cutscene bilo bi u redu.
Završio.
Fin gameplay, blesava i predvidljiva priča. Dobio low chaos kraj, živo me zanima kakav će kraj uzeti kao canon (vjerujem da će bit modificirani low chaos u smislu da Corvo napusti carstvo), ako će uopće bit direct sequel u kojem se igra sa Corvom.
Btw Stormcrow, vjerojatno su ti štakori pojeli nekog onesvještenog neprijatelja i zazvonio je neki alarm u pozadini.
Ja sam isto pred krajem negdje, polu stealth, ak ne ide onda klanje na sve strane, barem za prvi prolazak. Uživam.
Ma prelagano je igrat i na stealth, nema baš nijedan dio di bi mogo baš jako zaglibit. Jedino ako ti se baš neda :)
Za svaku misiju mi je check na Shadow i 0 kills. Čitao sam po forumima i kažu ljudi da je zbugan ačivment.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Dishonored bi mogao dobiti nastavak što se tiče Bethesde.
http://www.ign.com/articles/2013/07/03/ ... ge-sequels
= Citat =:
Last year, Bethesda VP of PR and marketing Pete Hines called Dishonored a “new franchise,” noting at the time that it was “far exceeding our sales expectations.” In an interview at E3, IGN asked Hines if Bethesda still sees a future in the series, plus how big of a priority it is for the publisher moving forward.
“In general, we try not to wade into anything as a one-off in the first place,” Hines told IGN, “so yeah, for sure. The success of that game and how proud Arkane is of it and what goes on at any studio when they put out something like that and all the ideas that are coming out, certainly it’s something that we feel is a franchise.”
Bolja grafika + gameplay jedinice + dobar AI i rulaće.
Samo AI da poprave je dovoljno za GOTY :D
Ja najprije očem bolju i dužu priču i veće mape da bi to stvarno nalikovalo na Deus-astu igru, tek zatim bolji AI, odnosno samo prošireni field of vision. Gameplay ovakav kakav je je savršen.
Ja želim da ne izađe.
Stiže drugi story i istovremeno zadnji DLC za Dishonored koji će služiti kao direktni nastavak za Knife of Dunwall DLC.
http://www.joystiq.com/2013/07/16/disho ... unch-date/
= Citat =:
SDishonored's "The Brigmore Witches" will conclude the game's downloadable content plans on August 13 (August 14 for PS3 in Europe). This DLC picks up where the previous add-on pack, "The Knife of Dunwall," left off. The assassin Daud has found Delilah and will come to terms with betrayal, feuding factions and the Brigmore Witches via liberal application of an edged weapon.
nadam se da onda slijedi ''Complete Pack'' il nešt slično 8)
Jel ti DLC-evi imaju kakav direktan nastavak na main story ili da ih ignoriram?