Vita je sranje bez igara.
Printable View
Vita je sranje bez igara.
What he said. Ja sam ju kupila zbog Gravity Rusha, ali sad nastavak izlazi na PS4, kao i port jedinice. Isto za Tearaway. Jebo bog mater Soniju.
Uglavnom ak ti treba neš bolje od moba za se pošteno igrat kad si negdje vani, kupi si polovnu, iako je i tu PSP možda bolja opcija. Izuzev toga ne jer su ekskluzive nepostojeće.
Vita je tip uređaja koji kupiš pod hypom i onda shvatiš da više nisi u srednjoj školi i nemožeš igrat FIFU preko sata pa je prodaš.
Al ne ako te stvarno zanima Vita je mrtva, Sonya boli kurac za nju i sad je promovira kao remote play uređaj. Jedine igre koje izlaze za nju su JRPG-ovi i random indie govna. Od prijašnjih igara imaš sranje Vita eksluzive, užasne portove te PSP i PSX emulaciju lol. Jedine igre koje valjaju su genijalni Tearaway i Gravity Rush, ali su obe i tako i tako izašle za PS4 lol.
Vita je jebena. Uzet ću i Vitu TV.
Stalno dolaze nove ekskluzive, al to su japanska smeća. Al svejedno je velik support s istoka.
Razmišljao sam nedavno uzeti Vitu i odigrati neke exluzive, tipa Uncharted. Onda si razmišljam, pa to mi ne treba, odigrao sam Remasered na PS4, a dolazi i Uncharted 4.
Htio sam GoW odigrati isto, ali opet, ima Remastered za PS4. Uglavnom, imam PS4 pa sam shvatio i da nemam bas neke potrebe za Vitom (nepotrebni tošak, a i odigrat ću igru-dvije i prodati ju, nema smisla).
Golden Abyss je sranje, a GoWovi su govno.
Je sranje veće sranje od govna?
Sranje bi se moglo shvatit kao proces, govno je rezultat.
Ne znam kaj je lošije.
Priroda je zakon. Šta imaš protiv nje?
Kupio danas Vitu polovnjaka i igram Killzone Mercenary.
Šta se igra?
Da nisam brok igrala bi neki geJRPG I guess.
Dovršavam Killzone, a postavio sam si 10-ak odličnih igara koje planiram odigrati u whislist.
Igrao tko Street fighter X Tekken? Ja počeo jučer.
Nitko ne igra ništa jer su svi prodali Vitu lol.
E ja ju tek kupio :D Imam i PS4 i VITU :)
Mislim da je još uvijek imaju Vedran i Wind, i dobro im posluži kao podmetač za kafu.
Haha. Ja ju uzeo, kad ju izigram prodat cu i super :)
Stavi ju na prodaju ^^
P.S. Imaš što igara u kutiji?
Ma neću prodavat, posluži tu i tamo, pogotovo ak ću trebat nekamo ići.
Od igara sam napunio 32GB karticu PS+ igrama i PS1 klasicima.
Nemam ništa fizički.
Baš me zanima PS+ za idući mjesec. Valjda će nešto pametno staviti.
Tu i tamo se nađe koja igra za Vitu ili PS3, dok su za PS4 sama sranja.
Sad imaš za Vitu neki jrpg koji art dizajnom malo podsjeća na Okami i PSP verziju Prince of Persia Warrior Within.
PS4 igre su dosta dobre ^^ EDIT: aha, ps+. Pa onako, većinom da...
PS+ nemam trenutno, planiram uzeti idući mjesec ako budu dobre igre. PoP je PSP port pa mi ne treba.
Neki popusti su sad. Može mi neko reć zake- i dal- da kupim Little Big Planet? Onak znam da svi drkaju na tu igru a ja ovak gledajući trejlere i tak to fakat ne vidim po čemu se razlikuje od đenerik 2D platformera pa mi nije jasno.
Razlikuje se po tome jer možeš gradit svoje levele pa čak i donekle stil gameplaya tih levela. Tj., to je bit same igre, dok je 'kampanja' sporedna stvar u svemu tome.
Nisam nikad igrao, jer ne bi imao vremena niti volje za tim.
Ja sam igrao LBP3, gradiš levele i lutaš okolo bez veze (meni ništa posebno, bolje uzet klasični platformer).
LBP je osim što je builder i dosta social based, osim ako nemaš par priatelja koje to igraju i neda ti se gradit, (a budimo realni, Vitu nema nitko lol) nema smisla.
Napokon sam nabavio Uncharted Golden Abyss. Ovu igru jako dugo čekam odigrati (u biti od kada sam odigrao Remasterede), jer sam veliki fan Uncharteda. Ova igra je bila i jedan od glavnih razloga kupnje vite. Odigrao sam nekih pola sata, za sada sam zadovoljan.
Golden Abyy je žešće sranje, isto me nabrijala na Vitu koju sam prodao nakon tjedan dana.