Imam malu crnu mačku zasad. Prije sam imao dvije papige tigrice, jedna je bila prilično divlja dok mi je druga instantno doletjela na rame čim je čula da ulazim u kuću.
Printable View
Imam malu crnu mačku zasad. Prije sam imao dvije papige tigrice, jedna je bila prilično divlja dok mi je druga instantno doletjela na rame čim je čula da ulazim u kuću.
Imao koker spanijelku, jedno 13-14 godina, uginula je prije dvije god :cry: Vjernijeg, pametnije i poslusnijeg psa nisam nikada vidio. Jednog dana cu ponovno kupit tu istu pasminu.
Al za pocetak, kad se preselim, uzimam malu macu, zena inzistira a ni ja nemam nis protiv toga :)
ja sam imo vranu,sokola i sovu. Divljeg zeca i sad imam polu divljeg macka 8)
Da vidim... 2 psa (nažalost, svaki je veličine malo veće mačke) 2 mačke (jedna je uginula nedavno :() i sestra ima zeca koji se zove Saša. -.-
Sad imam jednu slatku, ali nedruželjubivu macu (osim kad je gladna, tek se onda da maziti).
A jednog dana ću nabaviti ovo:
http://www.floridanaturepictures.com...eeniguana1.jpg
...i ovo:
http://www.bio-diversity-nevis.org/i...amaicensis.jpg
I onda ću ih razmnožavat i križat i svojim minionsima pokoriti svijet. :evil:
Ja bi iguanu, al naravno moja stara ne podnosi ni pomisao na takvog ljubimca... :(
Joj,kako su meni ptice slatke sa svojim perjem.
Slađe mi nego mawe mice mace s dlakom.
:)
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
= Citat =:
You don't like pussy cats? That's blasphemy!
Imam malog mopsa ime joj je Bobica(doduše ona se nikad ne odaziva)
Zločesta nešto poput ovog :evil: ,ali pametna samo tako.
Cijeli dan samo spava,a navečer postane ovakva :kill:
2 su joj godine(čuo ja mopsevi žive do 15 godina?!)
Kako je taj mops ružan pas,fuj.
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Moja stara bi iguanu ili kameleona, ali pauka mi ne da da kupim :D
Prije sam imao 2 mace, 3 papige i jednog zeku. Svi su krepali ili pobjegli (1 papiga). Jednu mačku su mi susjedi otrovali (smradovi), drugu mačku smo odnjeli na selo pošto je opravdala ime Freddy, 1 papiga mi je pobegla, 2 su nađene sa nogama u zraku, od kojih je jedna bila toliko napaljena da je stalno "hopsala" štangicu na kojoj stoji (ta je bila ženka, niti me ne čudi :D), a zeko je otišao onoga dana kada je ZG zahvatila gripa koja kolje zečeve :(
I da, ta napaljena papiga, koja je štancala štangicu, ona je znala pričati - "Dođi pičko pusu, pusicu" i "Čuj čuj" :rotfl:
Zašto bi ti htjeli otrovat mačku?
Ma imamo jednog glupog susjeda u zgradi što mu je stavio otrova u hranu. Pitaj boga što mu je mačak smetao. Inače je taj mačak bio kralj u kvartu. Često je bio vani i psi su ga se bojali :pray: Sjećam se scene kada se mačak šetao, pas nešto laje, mačak se nakesi, a ovaj put pod noge :D
Heh, ja imam psa, i stalno se bojim da ga netko ne otruje. Pošto imam kuću, kad ga pustim u dvorište laje ko lud jer se boji mraka. I onda susjedi redovito pizde. A najgore je kad cijela obitelj ode negdje prek noći, onda cijelu noć samo laje XD
Ja imao kao klinac 7 riba(najviše je poživjela naravno zlatna)nismo si baš bili frendovi jer bi stalno šutjela,bila je ljuta jer joj jednog dana nisam dao hrane i taj dan je zapamtila(glupa ribetina nemogu vjerovat kako je to zapamtila a pamćenje joj je ono 5 min,ako se ne varam),od tog dana nije ni riječi progovorila.Imao sam dva zeca,mlada divlja zečića.Prelude su to životinje,slatke,neodoljive.Kad su mali trebaju ti čak i dobri refleksi da ih uhvatiš u ruku.Oba zeca smo dali prijateljima pošto su staru izluđivali(brabonjcima po kući).Najslađa životinja na svijetu.
Evo jedne tužne anegdote.Frend je imao dva kanarinca(bar mislim da su bili,neke ptice uglavnom).I sad zvali su se Kiki i još nešto.I jednog lijepog dana osmog razreda dok je frend išao speć kobasice u tavi,stavio ulja,pripalio vatru,ulje se zagrijalo.Pustio pticu iz kaveza,ptica letila vani,vratila se kući i letila u krug po kuhinji,lupila u onaj ormarić od suća,zančina i sl i upala u tavu sa vrelim uljem(spasa joj nije bilo :(.Frend je plakao ko kišna godina jedno 2 tjedna.Zato se ja nevolim niti vezat uz životinje.
Ribe govore? :D= Citat =:
Izvorno postao la50
Pa svaki normalan čovjek(kao što si i ti primjetio) bi skužio da se zajebavam,ma dosadne su ribe....
Imam crno pseto. Neki mješanac štajaznamčega, stara ga udomila iz azila na inicijativu mog brata koji je zapilio da hoće psa. I mogu reći da iako nije bogznakako lijep, barem je poslušan.
Zlatnog retrivera
2 Mačke
Papagaja (glupog) :twisted:
Imam jednu mačku,tota i jos 4 mala mačića,2 siva i dva crna,jedan se zove MJ(rođen je na dan Jacksonove smrti :D ),ostali nemaju imena,os ljubimaca htio bi papagaja,po mogucnosti kakadua,kameleona i onog zgužvanog cucka(zbilja neznam kako se pasmina zove ali je slican Franku iz MIB-a)
Mačku.
Kasnije stavim sliku, sad mi se ne da.
"Mops" is the name.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Imama kuju labradora Bela koja je trudna i uskoro će otelit mlade, mačku Lady maca od Erkinlanda i 3 mačića koja su se nedavno izlegla. Mislim da ću ih dat baki da ih ubije.
http://www.imagesforme.com/out.php/i639608_bela3.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/i639609_maii2.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/i...9072009050.jpg
Valjda slike nisu prevelike...
:o= Citat =:
Izvorno postao loo
zasto bi baba ubila macice?
Pa šta ću s njima? Neću imat 4 mačke i još kad se 9-10 kerova rodi... nemam kome dat a ne pada mi na pamet ih sve ostavit kod sebe :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Ne kontam vas... nikad niste znali da ste to radi?
pa jbte daj ih nekom,nemaju svi hrpu ljubimaca doma i ima hrpa ljudi koji bi htjeli macku imat radije nego da je tvoja baba kokne.Ja isto sad imam 4 mala,1-2 cu ostavit,ostala 2 dam.
EDIT:pa kako nemas kome dat,ja znam ono hrpu ljudi koji bi htjeli macka
1.telefon= Citat =:
Izvorno postao loo
2.oglasnik
3. ???????
4. PROFIT
Imam psa koji lovi stakore po imanju cijeli dan. :thumbs1:
a to je loše zato što,da pogodim,ti voliš štakore?= Citat =:
Izvorno postao The Patriot
Neznam jesi li čuo, ali baš su nedavno izumili jedan medicinski zahvat u narodu poznat kao škopljenje.= Citat =:
Izvorno postao loo