http://www.getjar.com/
mnoštvo odličnih aplikacija potpuno besplatno, vrijedi provjeriti, ja sam uzeo Beautiful widgets :)
Printable View
http://www.getjar.com/
mnoštvo odličnih aplikacija potpuno besplatno, vrijedi provjeriti, ja sam uzeo Beautiful widgets :)
Viber
http://www.viber.com/
aplikacija za besplatne (koristi podatkovni promet) razgovore i poruke među kontaktima koji takoder imaju instaliranu ovu aplikaciju na svojim androidima/ios sustavima.
nista vas ne kosta probati, a moze se fino ustedjeti ;)
must have
I sad koja je razlika između toga i Skypea? Osim što skype ima i klijente za PC/Mac/Linux, a Viber samo za pametne telefone.
nisam probao skype. ali viber je odlican. koristim ga sa par frendova i vrlo je jednostavan. ne zahtjeva toliko kao i skype. i jednostavnije slanje sms poruka i pozivanje.
pa mozda je to i glavna prednost viber-a ?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
ne treazi username/mail adresu za registraciju vec upisujes svoj broj moba
na koji ti stize aktivacijska poruka i gotovo.
aplikacija ne mora biti pokrenuta da bi se primili pozivi ( push alert)
kontakti se sinhroniziraju i prikazana je ikonica pored kontakta koji takoder ima instaliran viber( neznam za skype)
Znači ne mogu ga koristit na iPodu... Nemam telefonski broj.
Skype te smatra kao offline ako ti ne radi, ali dok god je aktivan u pozadini, možeš primat pozive.
po mom iskustvu, viber je ok dok su oba uređaja na 3g vezi
čim jedan padne na edge, razgovor postane koma..
VBA emulator nekakav? Igraju mi se pokemoni pod satom :D
https://market.android.com/details?i...BzMS5nYmMiXQ..Snvm
Da, taj je ok. No nemoj zaboraviti da je ilegalno posjedovati "rom" ako nemaš cartridge igre.
mozes i onda imat, samo ga moras "registrirat" na neki drugi broj. (provjereno, frend isto ima ipt)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
ne volim viber, jede previse struje. fora su ti free pozivi ali mi pojede 13 post obaterije ako ga uopce ne koristim
Meni na blackberry-u viber nema pozive. :(
Preporucite mi dobrih Widgeta, uvijeti su da ne traze internet vezu i da su besplatni.
Jucer sam nasao DIGI Clock widget za vrijeme, odlican je.
Revive bitches. :D
Parkour: Roof Riders
Market
Youtube
Osobno najbolja igrica za Androide. Ako su vam dosadile one running igrice koje imaju samo jump/roll, onda je ovo za vas. Brzo, zabavno i zarazno. Trčite gradom i preskačete prepreke kul parkur potezima. Kako idete dalje otkrivate nove lokacije, nove poteze itd. Preporuka. :thumbs2:
Flick Kick Football Kickoff
Market
Youtube
Također genijalna igrica. Šutate loptu u gol jednostavnim "flick" potezom. Fora je u tome što postoji puuno različitih lokacija za pucanje (kutovi, distance), više modova (obična vjezba, vrijeme, preciznost i multi) i mozete raditi one banana udarce, koji izgledaju fantasticno.
Water Logic
Market
Logička igrica u kojoj vam je cilj nasuti točnu količinu vode u određenu čašu. Nezgodno je malo za opisati, pa preporučam da skinete i zaigrate, mislim da nećete pozaliti.
Beatdown Boxing
Market
Youtube
Boksačka igra, jako jednostavna, a opet zabavna. Izmičete se protivničkim udarcima i udarate kad on spusti gard. I to je to. Imam samo Lite verziju, a ona mi je dosadila nakon par rundi, ali opet, za kratkoročnu zabavu je ok. Sad ne znam šta sve Full verzija ima.
Mrsko mi je više ovako pisat pa ću sad samo nabrojat i ukratko opisat ostatak :D
Line Runner - upravljate stickmanom koji trči i preskače, odnosno saginje se ispred prepreka. Brzo, zarazno i frustrirajuće.
Free Running - jednostavnija i po meni lijepša verzija Line Runnera. Bolje animacije, a i imate više puta pravo lupiti u prepreku prije nego što izgubite.
Jetpack Joyride - napokon stigla i na Android. Must have. Neda mi se opisivati sad ništa, pogledajte video neki, preedobra je.
jel ima kakav funkcionalni DS emulator?
Funkcionalni ne
a ništa onda ostajem na GBA...nastavljam s Fire Emblem :D
guess the movie, predobra igrica.
Jel ovdje itko koristi aktivno neku navigaciju? Kaj koristite i kak ste zadovoljni?
Imam iGO na svom Bladeu, ali koristio sam samo par puta. Zagorsko područje je odlično pokriveno koliko sam vidio, a nisam imao ni problema kad sam išao u Zagreb pokoji put. CoPilot sam koristio prije na Samsung Mini i također je jako dobar. Mislim da nećeš puno pogriješiti šta god da probaš. Samo ne zaboravi da ako ti GPS kaže skreni desno, a desno je zid, ne skreneš.
Mene privlači Mireo zbog Pervanovog glasa, a i sad upravo čitam da je to HR firma... samo nema nikakva recenzija na youtubu, volio bi vidjeti malo kako radi, a da nije od random rusa koji se voza okolo...
Copilot Live je shit. Karte su jako dobre (sve je ucrtano što treba biti, redovito ažuriraju), hrvatska navigacija (glas Ivana) je također dobra ali navigacija je GLUPA.
Navodi na polukružno okretanje tamo gdje je zabranjeno (blizu autobusnog u ZG), na skretanje gdje se ne smje (preko duple pune crte u Vukovarskoj u Osijeku) itd.
U njihovu obranu, ni čovjeku često nije jasno kamo smije, a kamo ne smije na temelju znakova.
iGO mi je bio dosta dobar. Trenutno imam Navigon, i ne čini se loš iako sam ga dosad vrlo malo koristio.
Da, baš proučavam i dosta ljudi je nezadovoljno Navigonom. Većina se slaže da su iGo i Mireo najbolji, tak da bum ipak Mireo uzeo. Aplikacija je potpuno besplatna, platiš samo 8€ mapu hrvatske i to platiš samo jednom za neograničenu licencu. Također dobiješ besplatan update mape čim izađe nova verzija.
Čitam dojmove i recenzije, kažu da Mireo ima i najbržu kalkulaciju rute, da su uveli tu neku novu tehniku izračuna koja je i do 100x brža nego na ostalim aplikacijama, što je također GG :D A i mape su im među najboljima, ako ne i najbolje za HR. Mislim da koriste mape od TomToma.
Jedino što ljudi navode kao manu je UI, ima sve što ti treba, ali nije flashy i sexy kao kod ostalih navigacija... što me ne dira.
Još i bolje da ti UI ne odvraća pažnju dok voziš :P
Earth and Legend 3D. Morrowind na Androidu. :pray:
Naravno puno manji, ali ima mi taj štih.
Meni izgleda super generično. Ne podnosim ovaj amaterski 3D učili-smo-Unity stil.
Ne znam, meni je super, već sam 8 sati utukao unutra. Zafalilo mi je RPGova, možda zato.
Ima kakva aplikacija za plaćanje parkinga po zonama. Nešto da samo jednom uneseš regu i onda klikaš koju zonu želiš?