To sa dimnom bombom uopće nije gamepay efekt .Vidi se iz aviona da je animacija.
Printable View
To sa dimnom bombom uopće nije gamepay efekt .Vidi se iz aviona da je animacija.
NOOOOUUUU :cry: Nemoj mi kvariti snove :cry: Kad će gameplay grafika doći na taj nivo!? Mada, ozbiljno mi izgleda kao nešto što bi PhysX mogao fino progutati!?
Definitivno animacija.
Mislim da je to još iz prvog CGI trailera.
Čak mislim da je pravi dim ubačen u animaciju.
Bartuc mislim da bi nešto donekle slično mogao X720 i PS4 .
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ma ne, ona dimna bomba je iz cgi trailera, to se vidi iz aviona. Mislim na freeze bombu, odnosno bombice ;)
Jebiga, kad sam vidio dimnu bombu, sve ostalo je nestalo na ekranu, tak da nisam niti vidio jel animacija ili ingame. Sve u svemu, i dalje pre savršena animacija (ukoliko nije prava dimna kao što bezimeni kaže), pošto do danas niti animacije nisu došle na taj nivo.
Odgođena PC verzija igre.
Ovu informaciju je prenio PC Gamer
= Citat =:
Izvorno postao PC Gamer
He he, zamisli.
Sranje :(
http://www.gametrailers.com/video/joker ... ham/721369
"A little bit of red, a touch of green"..."A little shake, WHOOPS!" :rotfl: Ma najjači je lik, najbolji negativac ikada.
Hm, mogao bi se kladit da sam jučer tu stavio taj trailer...čudno :|
Možda si stavio u Arkham Asylum? :)
Da, klik
xD
Mislim da neće najavljivati Scarecrowa, već žele da imaju još jedan iznenadni "crk'o mi komp" momenat...
Ovako mi se čini kako da su najavili sve negativce koji će bit u igri. Pa više me ništa neće iznenaditi kad počnem igrati igru. Malo mi je bezveze to mogli bi oni i nešto prešutiti. (nadam se da jesu i da nas čeka neki negativac za kojeg se nismo nadali da će biti u igri.)
Nemoj mi to spominjat, odma sam napravio hard reset od straha xD= Citat =:
Izvorno postao Srle
Bilo bi fino kad bi se i killer crock vratio...U prvom djelu je bio zadužen za one not so happy momente kad ti niodkud iskoči...Bilo bi ih ljepo i sad imati...
Meni je jače to što Mark Hamill već duže vrijeme bezuspješno pokušava otići u penziju, ali ne može jer ga zovu za Jokerov VA. :)= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
I'd Kill You to Play Batman: Arkham City Right Now
Batman: Arkham City trailer goes flying
Kako dobro, ne vjerujem :pray:
Borba izgleda bolje nego u jedinici, a glideanje je orgazam. Ukraden iz Just Cause 2, ali i dalje orgazam :D
Al daj pogledaj atmosferu, snijeg kako leprša, dizajn grada i to sve, ma milina kako to sve skupa funkcionira.
Joj kako dobro, ne vjerujem da su ga odgodili mjesec dana :/ Ovo će se igrat i igrat.
Recite kaj hoćete, no meni ovo izgleda jedno 10 puta ljepše i atmosferičnije od onog Ragea.
@Windwalker: Molim te, nemoj mi takve glupe usporedbe stavljat.
Da, tipa da je jedna igra atmosfericnija od druge!? Bas si cudan...
Ne, nego jedna i druga nisu slične po ničemu. To ko da idem uspoređivat Dead Space sa CoD-om.
Batman Arkham City GT review
9.3. Predivno, jednostavno predivno. Jedina je negativnost kaj moramo još malo čekat da izađe na pc-u.
Očekivano, ako su poboljšali u odnosu na original koji je bio izvanredan sam za sebe. Nisam gledao review.