imam paladina i warra 70 100 puta je lakse s paladinom questat i lwlat neg s warrom tak da to zapamtite jednom za swagda
Printable View
imam paladina i warra 70 100 puta je lakse s paladinom questat i lwlat neg s warrom tak da to zapamtite jednom za swagda
je ako si prot ...
Pa pobogusi to i cijelo vrijeme govorim, da je hiljadu puta lakše igrati kao Prot a ne Retradin jer imaš heal i sve...ffs
a ajde ti pulaj s warom 2-3 moba ono tvoj ili malo veci lvl, jos po mogucnosti castera i s paladinom i reci mi oce ih pala ubit, normalno da oce, oce ih war ubiti nece, stos je u tome sto pala se more hilat bublat, sto ima buffove..., i nema nikakve sanse da je lakse lvlat s warom nego s palom, a ja sam lvla kao fury, mislim da je za armz jos teze, gubis vise hpa po mobu, ali nema toliko missanja= Citat =:
Izvorno postao lizard
aj lizard ne seri ja sam lwlo kao retardin i opet je lakse imas one kratke cc-e koje ti omoguciju da se bar bendiđaš u tih 3-4 sec ka nemaš mane a ako znas igrat s njima uwjek ces imat mane imas sanse da ubijes i preziwis 3-4 moba bez beda s warrom 3 moba su sigurna smrt= Citat =:
Izvorno postao lizard
aj ne seri ti koje kratke cc ... paladinu je lakse sto ima heal .. a koliko on uopce ima melee skillova ? warr fury ako nemoze ubit 3-4 moba onda nek se malo preispita pa ce vidit di je problem.. mdaj...= Citat =:
Izvorno postao Petlare
ozbiljno pricas pizdarije preispitaj swoje psihološko stanje kod najbližeg psihijatra
Hahah, kako ste samo smiješni, evo poređenja radi 30-38 4 dana lvlanja za Prot paladina ukupno negdje cca 30+tak sati ingame, WARRIOR 30-40 duplo više! Rogue? Rogue isto sati odigrano, 33 level! Znači pričate gluposti! Isto kao i one da se paladini samo bubblaju i hilaju! NIje isitina! Nervira me to što jedan rogue ima 100 energije i milion puta se ona napuni i one je potroši a meni nešto priča za manu! Isto je ili energy ili mana, OBOJE SE TROŠI OBOJE SE REPLANISHA!
= Citat =:
Izvorno postao Petlare
hahahhah jesi smijesan u picku materinu
ajde molim te uzmi 4x lvl wara u pullaj 4 moba svoj lvl i ubij ih, ma ne seri tu bezveze ako neznas sto pricas, fury war ima 2 napada koji koristi, whirlwind i bloodthrist, ostalo vecinom autoattack, a pala ima judgmente, pala uvik more pobici, a war bome nemore= Citat =:
Izvorno postao lizard
iz mog iskustva warru je najteže levelovat, jer je melee , konstanto prima dmg te dila slabiji dmg do lvl 70... znam koliko je morogot crkavo levelajući warra XD
mozda zato jer mu je prvi char??? I NE SEREM JA TU NISTA¨! nemojte kenjat ukljuci one sweeping strkes ... kao sto si reko whrilwind + cleave jebote svi ce ckrnut u isto vrijeme naravno ne stalno bit u zeker stanci ...
sam jedno pitanj, jesi lvla ti ikad wara?
w/e / cut
Kaj nije ovo Paladin tema?
Lizard malo si se uzivio previse kao da ti zivot ovisi o tome ipak je to igra?
Wizard :pray: .
jeje kako si to lijepo primjetio != Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
nemogu trpit da mi nego kaze da ja ne serem a sere na 2 , i prodaje mi tu maglu .. ali nvm .. ja sam zavrsio s ovom raspravom
= Citat =:
Izvorno postao lizard
nije ni trebalo da bude smješno
Upravo ovakvi komentari često dovode do svađa i gluposti, svjestan sam toga jer igram iz internet centra često gdje je 90% wowaša i što bude? Nađe se netko pametan da priča o "loladinu i gayladinu" da bih mu ja ponudio da sjedne i igra, 99% slučajeva završi kako je i počelo, blijedim gledanjem i klanjanjem svetoj moći "loladina". Evo danas baš, lik priča kako je lagano, staviš fight baciš buff i to je to, aggram petoricu i ubijem i ostane mi preko 60% hp-a(što je loše za 40ti lvl prota) nakon njegovih komentara kako to svatko može, dao sam mu da vidi da li to može i uvjerio se u jedno - gluposti! Sve više ljudi priča i priča protiv paladina a i sami su svjesni činjenica kako je sa paladinom teško igrati, tako da ostavite se takvih rasprava, znam lika koji sa Rogueom ne može da se dinga dok ja sa paladinom mogu i potrebno mi je oko 2-3 sata uključujući i tumaranje po ifu itd. Shvatite jednu stvar svi vi koji pričate protiv paladina, Paladin isto kao BILO koja druga rasa ima svoje nešto rechargable to nešto je mana. Zamislite roguea bez energya? Kojeg sigurno sprži u jednom fightu oko 500-1k, što bi bio? ništa, vjerujte, sa druge strane, pogledajte paladina bez mane i vidjet ćete razliku i ko je tu loš a ko ne, tako da jednom za svagda se ovakve gluposti ne pišu. eda plate ftw :)
Bik je u pravu,a ti gušteru,malo smanji aroganciju i izbaci psovke i vrijeđanja,spominjanja majke,i inih gluposti u svakom postu.
e di sam ja nekom spomeno majku ? ajde quote molim te ... nikoga nisam uvrijedio prije nego je on mene ..
isuse.....= Citat =:
Izvorno postao lizard
pravi mu se javio= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
back to topic plz
Oke, nakon patcha...
Nerf retri pls :(
Ovo je užas, stuna te hammerom i doslvno te ubije u tih par sekundi dok si stunnan.
ili te ubije u tri hita pa stuna drugog kojeg takoder ubije
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
ovo sada nije predvidjeno da bude izbalansirano na lvlu 70
Kako ne shvaćate da imamo spellove i abilitye od 80tog? Onog trenutka kada pally dinga 80ti, we all know what is going to happend... biti ćemo preslabi opet...
i ono da, prestanite vajnat, puni forumi whinera, godinu dana ste vi bili jači i bolji, valjda je vrijeme da nama prepustite par tjedana...čisto phur phan
Pa i likovi na 60-tom levelu mogu imati talente onog na 70-tom, pa je svejedno probavljiv pvp.
Na 80-tom bi se trebalo dogoditi neko čudo koje će smanjiti dmg od retrija za 70% ?
Ama koji k vam smeta dmg? Jesi pogledao Roguea? Jesi? Jesi pogledao Warra? Zašto whinate? Konačno i paladini mogu jednom udariti i sada odjednom svima smeta, naučite živjeti sa tim pobogusi. Sve ostale melee klase udaraju i sada kada i mi konačno za one četiri sekunde zamahivanja dobijemo odgovarajući dmg to je problem?! FFS eto zašto nikada, ama baš nikada neće WoW biti dobra igra...
Doduše, ajd, WoW se u PvP-u svodi na to tko će koga prvi stunati/incapacitate/fear i onda ga brže-bolje ubiti u tih 5 sekundi.
Zato i nisam PvP-ao već nekih mjesec dana :)
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
daj molim te pricas gluposti koja to klasa moze ubit nekog u 3 sekunde ??