Ahm da. Lazes, samo hoces da me navuces da krenem citati
Printable View
Ahm da. Lazes, samo hoces da me navuces da krenem citati
Mislim da je ovo razlog. Baš sam si malo razmišljao o tom, očito je da članove kraljevske obitelji počinju trenirat za borbu i život na dvoru s već nekih 5. godina, pa i nije čudno da se već s 12-14. godina ponašaju ko 20.-godišnjaci, kad gledaš iz te perspektive.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ne laže :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
btw., danas dođem u knjižnicu da posudim Oluju Mačeva, i kaže mi ženska da su oba dva primjerka vani, srce mi je stalo :( Ali uspio sam je nagovorit da provjeri još jednom, i na kraju se ispostavilo da je jedan rezerviran, ali sam uz malo truda i lijepih riječi uspio iskamčit taj primjerak. Netko će bit jako živčan kad danas-sutra dođe po svoju rezervaciju :D
Hehe, koja želja! Rispekt za zašprehavanje za knjigu 8)
meni frend sutra donosi prva 3 dijela pa se bacam na ponavljanje gradiva ^^
Zaboravih reći, intro je odličan, s onim clockwork dvorcima i grbovima kuća pored svakog imena glumca :D
Tri šamara na kraju su me nasmijala. :)
a koje stenjanje i jauci hahjhahaha
Koji mali homo.
lol totalno se bijah odvalio na tu scenu
Inače internacionalni znak za joffreya je http://i.somethingawful.com/forumsys.../emot-smug.gif
Ane. Druga epizoda me obradovala :D...osim kraja :cry:= Citat =:
Izvorno postao Forengner
A vidiš, da sam kritičan, reko bi da je kraj možda i najlošiji dio do sada. Ovi koji su čitali knjigu znaju tko/što je Lady i kad dođe do tog dijela da je moraju ubiti, postoji neka emotivna poluga koju treba potegnuti.
Ali u seriji se Lady uopće ne spominje do samog kraja druge epizode kad ju ubiju, tako da nekome tko se sa ovim likovima prvi put susreće u seriji kraj epizode nema nikakvu važnost :S
O kom ti pričaš :( Nisam gledao seriju, ali nemrem se sjetit nikakvog važnog ubojstva na početku prve knjige.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ubit ću vas ako ne stavite spoiler tagove
Također. Još nisam stigao pogledati
Nešto sam čuo da je Martin završio A Dance With Dragons. Kao, neki kok na blogu osvanuo i izvukli iz toga da je Martin završio knjigu.
http://grrm.livejournal.com/212603.html
Pa dođe u 7. mjesecu.. Old news.
[quote=Duke of Earl]O kom ti pričaš :( Nisam gledao seriju, ali nemrem se sjetit nikakvog važnog ubojstva na početku prve knjige.[/quote:2gprhh9e]= Citat =:
Izvorno postao "Aerial_51":2gprhh9e
BUMP
Molim odgovor na ovo, grizem se sad pokušavajući se sjetit o kom se tu priča :(
[quote=Duke of Earl][quote="Duke of Earl":2vvqwpfm]O kom ti pričaš :( Nisam gledao seriju, ali nemrem se sjetit nikakvog važnog ubojstva na početku prve knjige.[/quote:2vvqwpfm]= Citat =:
Izvorno postao "Aerial_51":2vvqwpfm
BUMP
Molim odgovor na ovo, grizem se sad pokušavajući se sjetit o kom se tu priča :([/quote:2vvqwpfm]
Da, idiot sam :( Kad čitam hrvatski prijevod knjige, pa su mi se malo pomiješali neki pojmovi.
Zato si brijem prije 7.og mjeseca još jednom sve četiri knjige na engleskom pročitati, zato jer 5. dio 110 % naručujem prvog dana izdavanja.
Bah, Duke, sry, nisam primjetio pitanje na vrijeme :D
Da, kao što Insert reče,
Ne, nisi me skužio. Mislio sam reći da je Martin navodno završio knjigu. Kada je bilo objavljeno da izlazi u sedmom mjesecu, Martin je još radio na njoj, a sada je (valjda) gotova. :)= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Totalno.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Damn, stvarno je. :)))))))))))= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
KONG IS DEAD!!
pogledao prve dve epizode :D
gledat ce se svakako :D
:D
http://i.imgur.com/vMU3d.jpg
ko oce lobotomiju ?
o/
\o
Eda, trivia: danas bio u gradskoj knjižnici, te čisto onako išao pogledat policu gdje stoji Ajs&FajrSserijal.
Opće pa nisu praktićki svi primjerci vani! Ujedno, vidim da su i dobili verziju od Algoritma, knjiga prva, a na koricama je thisSpikčr.
Raste žešće popularnost serijala izgleda (:
hebački cover :D
Još ne mogu vjerovati da je netko napisao nešto ovako plitko i nemaštovito, i onda to još ekranizirao. Mislio sam da je Pillars samo ok serija dok nisam pogledao ovo. Sad mislim da je ona bila vrhunska. Probao prvu, prenahajpano i poprilično patetično.