Stjepan Radić o.o= Citat =:
Izvorno postao keko
Printable View
Stjepan Radić o.o= Citat =:
Izvorno postao keko
Što će ti prije? Faks ti počinje sredinom 10. mjeseca.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
kad su tamo svi napušeni.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Faks počinje 3.10.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
A ja sam sad tu...
U biti u čemu je fora, svi studenti su već u devetom dobili lovu na Xici, osim brucoša je mi hehe kao još nismo studenti faksa ili neki kurac. Jebo ih.
Meni je faks počeo 17.9. :(= Citat =:
Studenti ste od dana upisa. Prava za prehranu u pravilu počinju od 1.10., osim u slučaju da faks počinje ranije (FER, PMF...). Speaking of...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Trebali ste jebat mater faksu kao i PMF-ovci prije dvije godine. Isto su trebali dobiti prava od listopada, a faks im je počeo skoro mjesec dana ranije i dobili su pare na X-ici u roku od tjedan dana, ako se ne varam.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
FER počinje 1.10.
Ne širite lažne propagande.
Uvodno predavanje je 28.9. BTW, jesi ti na FER-u?
Nažalost.
Uvodno se ne računa.
Do sada su FER-ovci počinjali kad i srednjoškolci :)= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Fino, kolega FERovac :D= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ne baš do sada, ali do prije 2-3 godine. Prošle godine je počelo 26.9., a godinu prije vjerojatno početkom 9. :)= Citat =:
Logopedija 9.10. WOOO :D
Informatika u Ri 1.10. :/
Sretno svim brucošima :>
@FERovci: s kakvim ocjenama s mature ste upisali i kakvi su vam bili prosjeci u srednjoj?
@bilotko ko zna, koliki je problem upisat psihologiju?
Ja sam davno upisao.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Ne znam kako to sada ide s državnom i sličnim glupostima.
Velik. Primaju nekih 20, ako se ne varam, a redovito prijavljenih preko 500. Pa si sad računaj.= Citat =:
Izvorno postao 1van
Zaboravih se zahvalit, danke danke kameleon= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Np!
Dođi na iduće okupljanje :D
Hah,a jednog dana kada nebudem imao problema s izlazcima onda budem xD.
= Citat =:
Izvorno postao 1van
Ako pitaš za Zagreb, popriličan... Ne zbog broja prijavljenih nego zbog ostalih kerefeka. Engleski, Hrvatski jezik i Matematika A razina zahtijeva naravno, plus neki izborni, ali 30 % ti nažalost nosi test intelektualnih sposobnosti, i sve će ti na kraju ovisiti o njemu...
Tako da ako te bune trokutići, kvadratići, kružići i križići, najebo si...
Ocjene:= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
1. razred: 3.87
2. razred: 3.87
3. razred: 4.33
4. razred: 4.57
prosjek: 4,15
Matura:
matematika(A): 70%
hrvatski(A): 78,13%
engleski(A): 94,50%
Fizika: 65%
prosjek: 4,33
Bio sam 319. (od 640) na listi sa 743,4 boda. Zadnji na listi na ljetnom roku je imao 577 bodova (561. je na listi tako da ostaje još 80ak ljudi za jesenski rok). Upo sam i na sve ostale fakultete koje sam prijavio (FSB strojarstvo, građevina u ZG-u, geodezija u ZG-u (ne znam ni dal' ima još negdje xD) i ETF u Osijeku).
Nije uopće teško upisat, ako nisi potpuni retard. Jedino da iz mature dobiješ zbroj matematike i fizike 7 i upo si...
= Citat =:
Ovdje postoje ljudi koji, actually, uče!
stopped reading there= Citat =:
SNadalje, naučite se izražavati. Pa ljudi, s takvim govorom, naglaskom nećete nigdje uspjeti.
Obvious troll is obvious
Fixed.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ja sam prijavio u Rijeci, na Hrvatskim studijima i na FFZG-u, na sve troje sam upao, s tim da sam na HS-u i u Rijeci bio u prvih 10. Hrvatski i engleski oko 85%, matematika 38%, al sam zato rasturao one testove inteligencije, to mi ide :). Malo poradi za maturu, a ako ti testovi inteligencije idu, bez problema ćeš upasti.= Citat =:
Izvorno postao Bara
u pa to je onda dobro. rasturam na tim beskorisnim pizdarijama. a i brijem da bi jezike A razinu mogo bez jebemti neš dobro postić, a matematiku ću morat vježbat. pun kurac vježbat.= Citat =:
Izvorno postao Bara
Vidim da se već sprema nekakva actually fešta :)= Citat =:
Izvorno postao Maja