Mozda jednostavno imas problema sa svojim netom.
Printable View
Mozda jednostavno imas problema sa svojim netom.
http://www.imagesforme.com/show.php/213212_cod4ban.JPG
kak to čudo rješit?
također na nekim serverima mi piše da me admin bano a uopče nisam nikad bio na serveru...
Ako imaš key, ili ga je netko prije koristio pa je banan, ili je ukrao tvoj i s njim cheatao.
Od kad sam reinstalirao Windowse često mi laga u COD-u 4 , a prije nije. I ne bi mi smetalo da mi ponekad zaustavi igru nego ko da mi vrati vrijeme (npr. bacim bombu i vidim kako bomba leti, zatim mi piše da je veza prekinuta, pa me nakon par trenutaka vrati u vrijeme kad bacam bombu :? ). Što da napravim da mi igra ponovno lijepo radi?
to ti je pretezito do konekcije
provjeri ako nisi nesto zhebo s vezom
dakle sljedece se dogodi:
bacas bombu, i vidis onu animaciju, i leti bomba, connection interupted, opet bacas bombu
pogledaj jednom nekoga igraca odma uz tebe, vidjet ces da se ne mice, iako je upravo trcao, elem, tebi se prikazuju animacije, ali server nije to jos zaprimio
ukratko: veza ti puca, provjeri drivere, postavke i etc.
Aha, thnx
Hebemti bežični internet :|
Malo prije sam skinuo nove drivere 180.43 za NVDIA(zato kaj bez noviuh drivera nemogu halat CoD5) i kada dodem do setupa pojavi mi se ovo :
The NVIDIA Setup program could locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit.
PLIZZZZ HELP :cry: :cry: :cry:
ev' sam da kazem upalim cod 5 pojavi se crni ekran cuem zvuk cak kad stisnem esc znam da sam u meniu al mi je ekran crn
ak neko zna kak riesit nek kaze ja sam gledo po guglu malo al sam digo ruke od toga
Ne znam da li je ovo error ili to tako treba biti no ugl. kada upalim neki mod (tipa promod) sljedeči put kad upalim "normalni" MP imena svih klasa mi se vrate na defoult. Jel mogu to nekak izbječ (osim da ne igram druge modove)?
nemoj davat imena klasama xD
mislim da je to normalno O.o
tak je i meni :D
zapisi na neki papir sa strane koja je klasa s kojim oruzjem i perkovima :D
Možda će pitanje zvučati glupo ,ali jel ima kakve veze broj FPS-a s lagom? Odkad imam oko 200 FPS-a igra mi češće laga (prije sam imao 90) :?
= Citat =:
Izvorno postao mronki
Možda je to Firewalla?
I nema veze.
Nije, firewall je isključen. Shvatio sam da moj ruter ima one dane u mjesecu pa tada sere i ne da mi da normalnoo igram... Nakon nekog vremena sve normalno radi
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Imo sam isti problem isntaliraj igricu pod drugim cd key ili update punkbuster jedno od tok dvoje i trebalo bi radit!
Uđem u server s punkbusterom,igram 10 sekundi i odmah me izbaci..Kaže da trebam update pb..Ja odem na web stranicu di mi kaže,gledam te silne update,ne mogu naći svog(za windows xp prof.)nađem nekog valjda za svoj windows,ne znam di da ga sačuvam.Web stranica kaže u pb folder,ja ga tražim i ne mogu ga naći.Tako da igram na serverima bez pb i stalno neko vara.
Molim vas mi recite di da sačuvam pb update i koji da skinem..!!
Hvala unaprijed!!!
dakle to se ovako radi:
skines "pbsetup.exe"
mozes ga bilo gdje staviti, najbolje napravi jedan folder s imenom pb
onda pokrenes "pbsetup.exe" i agree
onda odaberes "add a game"
odaberes igru (u ovom slucaju "call of duty 4")
ono dolje ti je ako nisi instalirao igru u "c:\program files\activision\call of duty 4\"
ako nisi tu instalirao igru, uzmi browse i nadi gdje je instalirana, recimo "c:\call of duty4\"
nakon toga samo odaberi "check for updates"
i pb ce se updateati onda
e da li trebam punkbuster da bi se prijavio na cod 5 multiplayer?????
Imam problem sa cod5 mp-om,ne mogu uć na server ,piše mi server is different version cod_waw,frendu isto tako od prije nekoliko dana.To nije samo na jednom serveru nego na svakom.
Imo sam isti problem ali onda sam patchiro s patchem v 1.2 i sada svaki put kada stisnem da se spoji na server nista ne radi :? wtf= Citat =:
Izvorno postao pskoda
ok, pitanjce - ponavljam sa COD 4 FAQ topic-a...
COD 4
instalirao patcheve 1.6 i 1.6-1.7, updateao punkbuster... pokusao connectati na nekoliko "provjerenih" bih i hr servera i uvijek, ali uvijek odbroji do 10 i izbaci mi poruku - error - server connection timed out.
moguci uzrok i potencijalna solucija? molio bih ozbiljne odg.
Pozdrav ljudi.Imam problem,pošto sam početnik i to...kad pokrenem cod5 piše mi "retrieving accounts information" i tada me izbaci iz igre i dođe error gdje piše "unhandled exception caught",stisnem OK i ništa.Mogu igrat single player,no multiplayer ne.MOLIM VAS DA MI POMOGNETE :( :( :(
dečki,imam problem.igram war,i svaki put mi nakon 2-3 minute počne skakat lagometer,iziđem u win,a ono net meter pokazuje da upload nesto,i tako cijel vrijeme.igranje je pretvorilo nemoguću misiju.ima itko kakav prijedlog?
SNeka skine patcheve zadnje i valjat ce :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao pskoda
Skini 1,3 :wink:= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
1,3 ti je najnoviji a ne 1,2.
i za vecinu servera ti treba 1.3 :wink:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Sto je sasvim normalno...
Najaci su mi ovi iz glana (cod2) sto smatraju da igraju 2 igre ako igraju 1,0 i 1,3 :(
A mjesec dana sam im pokisavao dokazati da je 1,0 isto sto i 1,3 samo sto je ovdje sfixano par bugica.
par ? za početak,1.0 nema pb,šta da ti dalje pričam :)
Pa... lupio par... :)
Uostalom kolko se bugica ispravlje sa 30ak MB... :)
Momoglo mi je to sto su ih izivcirali citeri...
s obzirom kolko je pb istrijebio chitere, nema vecih promjena.= Citat =:
Izvorno postao Jerry