Namjeravam uzet Sony Ericsson W705, čini mi se kao odličan mobitel, iskustva?
Printable View
Namjeravam uzet Sony Ericsson W705, čini mi se kao odličan mobitel, iskustva?
rađe uzmi Nokia 5610 Sony Ericsson se može skriti kad Nokia vlada :rambo:
ovaj htio bi pitat koliko otprilike dođe nova maska za Nokiu N95 crna maska ako ima orginal
Da, Bluetooth.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Nema veze što je najbrži i najboji multimedijski gadget, te što je u igraćoj industriji prešao Sony PSP i Nintendo DS.
Igre mu imaju dobru grafiku ali nisu baš zabavne.Nokia N95 je nekako bolja meni.Ljepši osječaj u ruci je onaj touch screen mi je skroz gay jedina prednost touch screena je što nikad ne izližeš tipke ko na običnoj tipkovnici.Neznam komu je dobar iPhone nek uzme ali meni nema smisla stiskat po ekranu za broj classic mi je prirasto srcu ali vjerujem da bi mi se svidio kad bi probo ali to če bit Bog zna kad.A mobitel mi mora imat bluetooth zato uvijek se netko nađe u školi tko iam dobru pjesmu ili sliku pa da mi pošalje,a ti imaš iPhone pa ti mora MMS slat.
Kak misliš nisu zabavne?
EA, Activision, Ubisoft, Gameloft i druge velike firme su pokrenuli cijele divizije za razvoj igara na iPhone platformi, za kojeg tvrde da je daleko superiorna platforma definiranim hendheld konzolama.
Osim što ima sve žanrove (FPS, RPG, RTS, TBS, avanture, simulacije vožnje i drugo), za iPhone su izašli remakeovi najvećih uspješnica devedesetih, poput Dooma, Duke Nukema, Monkey Islanda, Beneath a Steel Sky-a i raznih drugih. Naravno, sve te igre koštaju između jednog i sedam dolara, što je otprilike 10-70 puta jeftinije od navedenih konzola.
Ogroman hit Call of Duty: World at War: Zombies, trenutno osvaja nagrade za pomicanje tehničkih dostignuća igara na mobilnim platformama, te je prokleto zabavan komad softvera.
Istina, jako lijepe stvari se događaju.
e da, stiže orginalni Driver
http://wireless.ign.com/articles/104/1048818p1.html
<3<3<3
Jedini problem kod iPhonea je njegova visoka cijena. :D
i baterija :(
I garancija...
Uglavnom, nitko mi nije odgovorio, dobra/loša iskustva sa Sony Ericsson W705?
Prijateljski savjet. Pričekaj nove Sony Ericsson telefone s imenima, jer donose veliku novost; microSD kartice. Sa koliko para uopće raspolažeš i za što točno osim poziva i poruka misliš koristiti telefon?
Uglavnom trebao bi mi mobitel do 1200 kn, da ne bude cigla (kao N95) nego da bude skromnih dimenzija sa što većim ekranom, po mogućnosti klizni. Mobitel najviše koristim za slušanje muzike tako da mi je to najvažnije, bilo bi lijepo da ima 3,5 mm jack, kamera mi je nevažna na mobitelu pošto je ne koristim.
I dosta važno mi je da ima dobru tipkovnicu, ne da mi se počne ljuštit i raspadat, pošto često pišem SMS-ove.
Za moje potrebe, Sony Ericsson W705 mi se čini odličan, ali ako imaš bolji prijedlog , slobodno reci. :D
= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Moj bluetooth i dalje dobro radi,ne shvaćam smisao tvog pitanja.
Čekaj što se može slati datokete frendovima sa bluetooth na iPhonu?
Grim ako možeš skupiti još 200kn pa da uzmeš N85 ako ne uzmi što hočeš.
Inače mrzim Sony Ericssone svaki koji sam imo trajo mi je 1god i crko. A Nokie sve oko 3god.
Ajmo ovako, Samsung S8000 jet(iako može bilo koji mob), Tmobile mreža...kak da sredim da mogu ić na net i čitat mail. Neznam kak da narihtam, one konfiguracijske poruke kaj možeš dobit od njih ne rade tak da ono, može neki help...
Nađi u postavkama mobitela pristupne točke i saznaj od temobajla (0800 1550) koja je njihova (Vipnetova je npr. data.vip.hr), pa ju upiši u mobitel, te zatim sejvaj. Odi u browser i tamo odaberi preko koje pristupne točke se spajaš (temobajl ofkors), te nakon toga odi na net i posjeti www.pcplay.hr, ulogiraj se na forum i pošalji mi pp "Hvala!"...
Aha, kužim. Dobro, probat ćemo ^^
Zeza neš...poslao ti pp. Čini se da ću morat do frenda da kod njega na iphoneu vidim kak je složeno.
Jesi online? Samo postavi pristupnu točku za internet, ostavi proxy i ostalo na miru. Jel imaš kakav paket za prijenos podataka ili?
Riješit ću sa službom za korisnike, tnx ;)
Jel ima možda neka fora da stavim Nokia Software Updater na win 7
= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
iphoneu ni netreba bluetooth...imas internet za sve aplikacije potrebne na iphoneu...
A nema baš svugdje wlan
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
1 kn je stvarno visoka cijena.
I nema svugdje WLAN,nego svugdje ima EDGE i 3G.
1 kn nije puno ali 300kn za pretplatu to je puno
ljudi imaju i puno vece racune, tako da nije svakome
Ja nikad ne potrošim svojih 60 kn.
True.. 50kn na Tele2 pvt broju je dosta za 30 dana, a 50kn za tomato je dovoljno da svaki dan nazovem 10 ljudi kroz 30 dana iz firme.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Stvar je u tome da se na wlan spajaš besplatno, a EDGE i 3G se naplaćuju (doduše, nešto je uračunato i u tarife).= Citat =:
Izvorno postao Nodakim