@Cherry;
Lažem zapravo, jedini F2P MMO koji me zainteresirao je bio Atlantica Online jer je u biti originalna stvar (spaja standardni MMO pristup sa FF borbom).
Printable View
@Cherry;
Lažem zapravo, jedini F2P MMO koji me zainteresirao je bio Atlantica Online jer je u biti originalna stvar (spaja standardni MMO pristup sa FF borbom).
Haha, pogledajte:
Link!
Hang with me in my MMO
So many places we can go
You’ll never see my actual face
Our love, our love will be in a virtual space
I’m craving to emote with you
So many animations I can do
Be anything you want me to be
Come on, come on, share a potion with me
CHORUS:
Do you wanna date my Avatar
She’s a star
And she’s hotter than reality by far
Wanna date my Avatar?
You can type commands
I’ve got slots for what I hold in my hands
Don’t care what’s in your character bank
How ‘bout, How ‘bout a little tank and spank
Grab your mouse and stroke the keys
In cyberspace there’s no disease
Pick a time, send a tell to me
Just pay, just pay a small subscription fee
CHORUS
Single white human,
Looking for group
My stats so high
Don’t be out of the loop
Got an uber-leet staff
That you can equip
Close your mouths ladies
This is pure nerd-nip
I’m a pixel-based fantasy
A man who is stoic
I hack and slash
Who the heck’s more heroic?
Check me out:
Cloth armor
Fits me like a glove
Just twitta a time
And I’m ready for love
Hang with me in my MMO
So many places we can go
I’m better than a real world quest
You’ll touch, my plus 5 to dexterity vest
What role do you wanna play
I’m just a click away night or day
And if you think I’m not the one
Log off, Log off and we’ll be done
Mega! Mega!
Isse. :D
Inače, MMORPG.com je napravio popis 10 naslova koji su trenutno čuvane tajne i o kojima ništa ne znamo. Opet WoD na popisu, gdje nas CCP doslovno draga u mozak tako da nas prvo teasea pa onda ništa ne otkrije. Fakeri s Islanda.
http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/l ... jects.html
Alo hardcore plejeri, jeste živi?
: )
Za sve vas kojima je dosadno i mislite da imate opake živce probajte The Hunter (nije neki mmo ali ajde). Nakon 2 sata igranja nisam jelena uspio nać T.T
TERA online(EU) će biti p2p. Komentar na ovaj potez pošto su neke verzije f2p.
Ne mogu edit tak da nek netko spoji ova 3 posta ako može xD.
Nego, rusi stvarno znaju napravit "zanimljiv" F2P MMO = Dance (Stvarno je dobar ples :P)
Elf i Arisen plešu fantastično xD
dvije najzabavnije mmo igre u ovo vrijeme: Battleswarm i league of legends, obje u beti. Predobre sta se tice zabave na brzinu (lol 40-45min, battleswarm 15min partija) moj score 5/5 al jos su u beti. Obavezno probat a za one geek tip kojima smeta grafika i sve ostalo rade nemoj.
LoL zabavan? lol, prelose napravljeno
2 najlošije napravljene igre u zadnje vrijeme. Ne znam tko se sjetio stavit MMO naziv pokraj njihovih imena....
Voz iz daz?
LZYkv4oI2vo
Hm, moglo bi bit zanimljivo :)= Citat =:
Craft of Gods is a 3D MMORPG, based on Slavic mythology.It is currently under development by Russia-based Soluciones Imposibles, and is scheduled for open beta in Europe within this year.
Hahah, daj ovo je presmiješno :rotfl:
Ima neko neki savjet za neku f2p mmo?
Dosadno mi je, neam sta igrat >_>
evo da cujete i suprotno misljenje. LAME. f2p MMO-i NIKAD nece bit ko p2p, jednostavno je budzet prenizak, i uvijek postoji neka caka da zarade ono malo love tek tolko da mogu servere odrzavat (ako uopce i to), na primjer item mall il tako nesto, sto uvijek unisti igru. BOOoooOOO, treba otvorit zasebne forumu za prave MMO-e (p2p), a poseban za ove gluposti :-x
PWI > svaki p2p mmo
wow>pwi..
WoW je prehajpan, i uopće nekužim zašto ga toliko ljudi igra. Igra nema ništa posebno, jedino služi za izgubiti život, a jedina dobra stvar je predobra priča.
I da.
= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
no, pa zato sam i reko WoW>PWI, uspoređivat npr. WAR s pwi si nikad nebi oprostio..
Usporedjivat ijedan P2P sa sa F2P je nedozvoljivo tako da...
OT. skinut cu danas ovo, bum probo, reda radi
PWI koji je f2p je bolji od WoWa koji je p2p. Bar meni, sada za vas neznam, al moje mišljenje > vaše mišljenje :P
Svi F2P MMO-ovi se mogu sakriti pred bilo kojim P2P naslovom.
Kao što je Wedran jednom prilikom rekao; tko nije igrao P2P MMO taj zapravo ni ne zna što je pravi MMO. Faktor nostalgije i prve ljubavi je nebitan.
Slazem se s wedranom, prvi (i jedini) p2p naslov mi je bio Age of Conan, inisam ni jedan f2p mmo zaigrao od tad, jer to vise nije to
Igrao sam WoW duže vremena, a igrao sam samo trial od GW i od Warhammera. A od svega toga sam najduže ostao uz PWI, i sada ga igra. Al opet, to je samo moje mišljenje, naravno da netko ima drugačije. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Dvije rijeci. Mortal. Online.
Nastavite raspravu ovdje,
nemojte mi tamo po temi švrljat!
: )
Baš gledam odakle postovi ovdje :rotfl:
Joj kao!
..
Arbiter,
prestani reanimirat teme xD
NetkoSmora kad je lokalni mod zauzet širenjem ljubavi. :)