-
Re: Vaši radovi digitalne grafike vol. 7
-
e jebemu sve
iam photoshop cs4 al umjesto bijele boje imam neku žutu retardiranu kak da to maknem ?!?!?!?! :(
-
Žutu? Hm, si probao pročeprkati po postavkama radne površine? Photoshop nudi nekoliko verzija boja radne površine od kojih je i ona koja odgovara prikazu slike na zaslonu monitora kad je gotova. Primjerice, meni je siva bila svjetlosmeđa iako bi na gotovoj slici siva bila siva dok se nisam time poigrao i sredio tako da mi bude tako već i u samom radu.
-
gledo sam svagdje i nikak da nedjem di je to :(
-
Si probao Shift+Ctrl+K ? To je meni za podešavanje color managmenta.
-
eo prčak po svem tom, uključen preview i dalje mi je bijela žuta :(((((((((
edit: da se razumijemo, to na kraju bude bijela kad sejvam sliku, al tesko mi je radit kad mi je cijelo vrijeme žuta
-
Monitor color postavljen u tom meniju? Dok nisam kod sebe color managment postavio na Monitor color siva je bila smeđa, bijela je bila žućkasta, plava je bila zelenkasta...
-
-
Dali Photoshop CS4 moze dariti na 32bitnom XPu?
Davno sam nacuo neke price... pa sad samo da pitam...
-
Naravno da može. Osobno imam CS4 kod kuće na Windows XP 32bitnom sustavu.
-
-
Vidi se da me dugo nije bilo, propuštam dosta tog na ovoj temi. Trebala bih se vratit psu, al trenutno se dosta zafrkavam s joomlom i maturalnim radom... :(
-
-
Evo nešto moje nakon dugo, dugo vremena.
Iz ovogaSsam napravio ovo.
-
Ah, već sam zaboravila kak su dobri tvoji radovi. :pray:
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
e jebemu sve
iam photoshop cs4 al umjesto bijele boje imam neku žutu retardiranu kak da to maknem ?!?!?!?! :(
e to sam ti i ja imao problema... to ti je problem u monitoru jer nije dobro calibriran, pa kad si 1. puta usao u photoshop pa ti je skocio "error" da ti boje nevaljaju pa si imao Ignore Profile i Use anyway e kad kliknes Use anyway onda ti je zuta boja (tak barem meni) a kad idem na Ignore Profile onda mi je sve ok tj. bijela je bijela
Evo mojeg rada
http://img205.imageshack.us/img205/9123/badassk.jpg
-
Prešareno izgleda, što i ne bi bilo loše da boje nisu tako jako razdvojene. Render je relativno loše uklopljen, a font nikako ne paše.
-
-
malo bojama podsjeća na fantu, ali u svemu jako dobro :D ( pogotovo mi se sviđa srce )
-
-
Odlično korištene brusheva, jesu to neki tvoji brushevi ili si ih skinuo?
Bilo kako bilo, rad je super, boje su mi odlične.
-
Stilski pristup i obrada su apsolutno fenomenalni.
Oštar i apstraktan... podsjeća me malo na one animirane reklame koje je MTV svojevremeno imao i na stare cirkuske postere, samo dosta jasnije.
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Odlično korištene brusheva, jesu to neki tvoji brushevi ili si ih skinuo?
Bilo kako bilo, rad je super, boje su mi odlične.
corel draw?!!! vektori?!!! nije photoshop u pitanju
-
Sorry, sorry, moj bed, nisam uopće primjetio ovaj "corel draw" ispod slike :oops:
Uglavnom, još jednom, odličan rad :)
Jako sam ljubomoran na vas koji znate crtati, ja se moram zadovoljiti običnim "tweakanjem" već gotovih slika kako bih dobio nešto barem blizu svojoj prvotnoj ideji :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Sorry, sorry, moj bed, nisam uopće primjetio ovaj "corel draw" ispod slike :oops:
Uglavnom, još jednom, odličan rad :)
Jako sam ljubomoran na vas koji znate crtati, ja se moram zadovoljiti običnim "tweakanjem" već gotovih slika kako bih dobio nešto barem blizu svojoj prvotnoj ideji :(
a tesko nacrtati u vektorom nesto :D
grunge vectore radis sa bilo kojom image fajlom lose kvalitete i samo je trejsas i pobrises neke dijelove i eto ti grunge, razlivena tinta..etc etc. ;)
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Stilski pristup i obrada su apsolutno fenomenalni.
Oštar i apstraktan... podsjeća me malo na one animirane reklame koje je MTV svojevremeno imao i na stare cirkuske postere, samo dosta jasnije.
da.. kombinirao sam grunge i retro. hvala
-
= Citat =:
Izvorno postao Barathrum
grunge vectore radis sa bilo kojom image fajlom lose kvalitete i samo je trejsas i pobrises neke dijelove i eto ti grunge, razlivena tinta..etc etc. ;)
Ma to kažem ovako općenito :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
hell yeah fale jos samo mjehurichi i umjesto ruze boca rakije :rotfl:
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
= Citat =:
Izvorno postao Barathrum
Ma to kažem ovako općenito :)
ma ok ali recimo evo ti ovo
http://img13.imageshack.us/img13/279/vizual.jpg
novi vizual loga za stolnoteniski klub sto sam radio. pa eto bar za sada ovo je prvi sportski klub sa naprednijim dizajnom grba u hrvatskoj. mislim da bi svi sportski klubovi trebali zamjeniti svoje odrapane grbove i logoe i poamerikanizirati se. znam da ce mnogi srat za amerikanizaciju ovo ono ali sportski americki klubovi imaju prehebene vizuale i grbove vec godinama iznad domasaja mnogih a mozes samo sliniti nad njihovim vizualima, pa eto moj pkusaj da simbole donje miholjackog grba moderniziram. arhandjeo kako ubija zmaja, to je simbol donjeg miholjca. corel draw naravno je program u kojem je radjeno preko nekih 50-60-tak sati utroseno. masa krivulja, svjetlucanje oklopa, gradienta i slicnog. predao sam ga pa budemo vidjeli hoce li biti prihvacen.