@ Mr. ante lol
Pa neznam izgleda da sam ja svoje susjede već dobro istreniro nikad mi se nebune al brijem da im moji z 2300 piju živce na slamku :)
Printable View
@ Mr. ante lol
Pa neznam izgleda da sam ja svoje susjede već dobro istreniro nikad mi se nebune al brijem da im moji z 2300 piju živce na slamku :)
moj susjed ima negdje 4 auta, a mijenja ih kao carape, nemojte sad ovo izvlacit iz konteksta, ali mijenja ih jako jako cesto i onda on te aute meni nasere na ulaz i onda se buni kako se ostali susjedi žale oko njihovih auta i jos tvrdi da ja idem na njegovu povrsinu, hahhaha, to su biseri
:gitara: 6.1 set
:gitara: fuck the system
:gitara: tri u noci
:evil: sused od 60
na spratu iznad mog dvoje se prepucavaju ko ce glasnije, jednom tako susjed koji je bio izmedju njih dvojice prvom probije ciglom vrata a drugom baci aparat za gasenje pozara na vrata... i ono, od tada su smirili...
nikad mi se to nije dogodilo,ne igram tako kasno...= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
ne igraš do tri sata :nonono:= Citat =:
Izvorno postao pomahnitaliZLAYA
imo sam problema sa susjediam dok sam razvaljivo tipkovnicu u zid pa mi je došo susjed i srao pa sam ga ljepo sero u pizdu maternu i pijetio da ću mu zvat policiju zbog verbalnog nasilja :rotfl:
na moju srecu imam kucu i stan
pa kad sam kuci glasno
kad sam u stanu tiho
a susjedi a cuj znam i ja njih cut al ay nekako se kontoroliramo obadvoje :)
Cesto 2 susida na istom katu raspale cajke... na to ja uzvracam jasenovcom :rambo:
Imam ultrajaku izolaciju pa nemam takvih problema :D
Ali inače dok sam živio prije u drugom stanu često bih popodne čuo kako susjeda mlati svoga sina što je u neku ruku bilo vrlo zabavno. A i neki susjed je bio popravljao stan pa bi počeo bušit u 8. ujtro i naravno probudio me...
Kad sam igro cod 4 (jako glasno, jer se volim osjećat ko u ratu) došo mi je susjed na vrata srati(koji debil), i ja se mislim kaj sad, a on sere sto na sat i njepo uzo sam u ruke kaj mi je bilo najbliže (makaroni) i počo sam ga gađat i stjero sam ga u 3 pm.
Onda je ošo pa se vratio, pa sam ga pogodio tenisicom u glavu i muda, pa je vidio da me nemre zajebavat dok uživam u codu, pa je odustao i otišao.
...........i nikad se više nije vratio.................
prije bi reko da si ti ispo debil, prvo ne poštuješ susjede, drugo svatko ima pravo na svoj mir, treće kupi slušalice,četvrto jednoga dana i ti buš star i tvoja djeca bu ti srala konstanto
LOL. samo sam se šalio. ja imam slušalice. nisam tak lud da bi to radio.
Mda...fejlao si i sad se izvlačiš. :yuck:
Fejlao je bez obzira bila ta prica istinita ili ne :(
= Citat =:
Izvorno postao CRO-Tsar
a kaj onda fantaziraš, ak misliš da si dao dojam da si kul, nisi, da si faca, nisi
ccc
meni je kul. :rambo:= Citat =:
Izvorno postao flander
Ever tried joining the army?= Citat =:
Izvorno postao CRO-Tsar
Ma iritiro sam susjeda ima ptsp..lool....i...igro sam cod5 mp...i naravno navinuo do kraja...a onda artiljerija...hahah.... Ovaj je bio lud doma..haha i znam popio 40 tableta za smirenje...xD
Kako si mudar. Mogu ti biti frend?
ahahhaa ja svaki dan odvrnem do kraja i onda dođu svi susjedi iz zgrade, mislim srat će, kad se oni sam popišaju! ahaha <.<
BENAJMO GA !!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:= Citat =:
Izvorno postao CRO-Tsar
morao samS:cry:
Meni je najgluplje kad mi je susjed pozvao policiju doma zato što je moja lopta otišla kod njega na travnjak idiot jednostavno :pray:
Nemam problema sa susjedima...Ali moj susjed ima sa svojim susjedom problema
Moji zvučnici su mali. Dosta jaki. Volim ih zbog odlične kvalitete zvuka. Prije sam imo neke koji su šumjeli. :( Neki mutavi proizvođač.
Jednom su školski bili pokvareni za priredbu i ja sam išo po svoje doma (živim blizu) i na priredbi sve bilo super, još su bili jači od onih velikih školskih. (svi se divili 8) ) Ali ne iskorištavam to protiv susjeda. Živim u kući i skoro uvijek mi je neko doma tak da bi mi i starci srali. :(
Mene susjedi prisluškuju i tračaju.
Hvala bogu živim u kući pa imam vani prostora a kad igram smetam starcima.
ja sa susjedima sam imo problema zbog glazbe/COD/DOOM 3 etc. uglavnom ali odkad im svako jutro svirim na elektricnoj Anarchy in the UK sve se manje zale zbog stalne pucnjave i tako toga,pitam se zast je doslo do te promjene
srecom imam veliko dvoriste pa se ne cuje bas predaleko....
a i pokusavam se suzdrzavati od toga da odvrnem do kraja zvucnike