ja, kad hocu nesto nukati, onda u crysis SDK stavim par milijun bacvi i sebi granatu
i pritom nemislim na virtualnu exploziju, nego onu kad ti se kompjutor preoptereti
Printable View
ja, kad hocu nesto nukati, onda u crysis SDK stavim par milijun bacvi i sebi granatu
i pritom nemislim na virtualnu exploziju, nego onu kad ti se kompjutor preoptereti
runescape! :P
terrorist takedown 2 us navy seals
Runescape je jedna odlična igra za browser tip.= Citat =:
Izvorno postao Sliperr
Svako ima svoj ukus :D= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
najgora igra koju sam igro je RCT!!
Iron Man definitivno.
a koja je to igra?= Citat =:
Izvorno postao Dexter PRO
meni isto :yuck: :yuck:= Citat =:
Izvorno postao Sliperr
igro sam 15 min
ko fol neka opcija za jake kompove
a grafika supermario tip :yuck: :yuck: :thumbs1: :thumbs1:
:cry:
pretpostavljam da se nikad nisi zabavljao sa frendovima/starcima/rođacima uz pomoć Sege/SNES-a i inih proizvoda...
ne= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
[quote=d0r1j@n]ne[/quote:1l2i3o1s]= Citat =:
Izvorno postao "Hellboy v2.0":1l2i3o1s
Pa jeli mi govorimo o istoj igri??? Runescape je onaj Java MMO od Jagexa
Roller Coaster Tycon= Citat =:
Izvorno postao Mordor
Također.= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
Igra je nenormalno dosadna.
Najgluplja/najdosadnija igra koju sam ikad igra je definitivno Age of Pirates:Caribbean Tales.
Je mi žao ulupanih para i vremena u tu igru.
Nemojte se derat na mene;
Assassins Creed,Oblivion,CoD5,Fallout3
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Sig ti je prevelik.
OT:
Definitivno po novom mi je Blood Omen 2. Nakon što sam odigrao sav ostali serijal LoK. Blood Omen 2 je totalni promašaj.
http://i28.tinypic.com/2ns14yq.jpg
nek me netko upuca
ajmeeeeeeeee
ahahahhaha
kaj tak nekaj postoji?????
loooooooooooool
xD igra je smjesna di si sam nju naso xDD! :D
Meni su Assasins Creed i Cod5 super igre :D= Citat =:
Izvorno postao domimezak
Assassin's creed? kažu da je repetitivan, i hardverski zahtjevan, ali nisam igrao.
Inače, baš čitam Anđele i Demone od Dana Browna, i doznao sam otkud riječ assassin:
Navodno tokom križarskih ratova u Svetoj Zemlji među autohtonim stanovništvom nastajali su klanovi ubojica koji su se suprotstavljali križarima (kao naš Altair, valjda), a nakon svakog ubojstva nagrađivali su se pušenjem hašiša. Tako su ih počeli zvati "hassassini" što po njihovom znači sljedbenik hašiša, kasnije iskrivljeno u današnji "assassin". zanimljivo, ne?
rise of nations(gold edition)-predosadno
= Citat =:
Uzmi John Deere ^^
igrao sam i to...nekako mi ne leži glumiti seljačinu na farmi...
Pretpostavljam da nisi igrao nijedan Harvest Moon? :)
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Ti nemaš pojma kak je seoski život zakon....od fine pape pa sve do prekrasne prirode i životinja...A i vozit kombajn je zakon...probao na minutu...hebeno je :)= Citat =:
oh, nemoj me krivo shvatiti...obožavam vidjeti i posjetiti lokalnu slavonsku selendru...nema ničeg ljepšeg na svijetu od slavonskog sela iza kojeg je polje i hrastova šuma...ali jebat ga, gradsko sam dijete...e mogu bez grada dulje vrijeme...a i činjenica da redovno ostanem bez barem jedne čizme u štali jer ugazim gdje ne bih trebao ne pomaže situaciji...
john deer je bas dobra igrica!
samo malo teška