Molio bih ;) :P (nadam se da si mislio na dan prema rotaciji zemlje, ne satu)= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Printable View
Molio bih ;) :P (nadam se da si mislio na dan prema rotaciji zemlje, ne satu)= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Pošto je očito da sam zakasnio, molio bih, ako se nekome ne sviđa igra ili je voljan posuditi acc na jedan dan nek mi se javi ;).
Zahvaljujem!
Hrvatska flota - http://sto-station.com/forums/index.php?topic=81.0
Nabavia sam i ja beta key, a i nije toliki problem, trebalo mi je svega 5minuta
Kako to :(= Citat =:
Izvorno postao Wizard
http://startrekonline.com/openbetaStu je popis stranica na kojima se djele isa san jednu po jednu, registrira se il sto vec i dobia key, sam neznam s koje stranice tocno :)= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Zahvaljujem, ako bude prostora i hardvera, mlaticemo seven of nine skupa.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Nema nje cini mi se, ali zato malena Naomi Wildman nije vise tako mala :D
Spolno sam im općio s majkom, daju beta keyeve danskim i njemačkim stranicama, na dansku se nemreš regat, jer kaže da username i još par podataka nisu dobro upisani, ma što god da upišeš- Dok švabe igraju nagradne igre kako vidjeti klingonce u donjem vešu...
Hmm, jos da pitam ako netko zna...Kada kupimo igru na Steamu, moci cemo preplatu isto placati na Steamu ili?
Nikako uc na server, prenakrcani su... :(
Samo stiskaj Login Login Login ... uce eventualno ... meni ispod 5min svaki put udje na server
Nas W1k1n6 je bio jako dobar te se potrudio u ovom topicuSopisati svoje dojmove iz bete. Koga zanima, read on :)
Play Forever ... For One Low Price
1200kuna i miran do kraja života
For a limited time, we're offering players who've pre-ordered Star Trek Online the chance to purchase a lifetime membership for one low price. For just $239.99 USD, you can play in the persistent, compelling universe of Star Trek for the entire life of the product and never be billed again.
dobih beta key danas direktno od cryptica :fof:
NVIDIASdijeli 10.000 Beta keyeva! ... pozurite.
http://nzone.com/object/nzone_startrekonline_form.html
http://www.cad-comic.com/comics/sillies/20100115.gif= Citat =:
Izvorno postao GODSKILLER
Dobio beta key jučer, zadovoljan onim što sam dosad vidio (ground battle je malo... čudan :D).
razocaravajuca je igra, ako niste ST fan :kill: od toga. Ako pak jeste, definitivno cete se raspitivati o tome i eventualno igrati nekoliko mjeseci. Igra je naravno kao i svaki drugi mmorpg odlicna ako imate dobru gildu ili RL prijatelje s kojima igrate svaki dan(sto ponistava i do 80% negativnih stvari samo po sebi). Dakle ja bi samo iznjeo par stvari zbog kojih je igra po meni losa(zanemarujem sve bugove jer je beta, a ima ih tonu), a i par dobrih stvari zbog kojih bi ipak igrao, procjenite sami:
lose:
-tjeranje pravih ST fanova koji vole borgove na kupnju lifetimea poput nekog ultimatuma
-ima neke stvari koje pocetnik u mmoima nemoze skuziti - a nije rijetko da cujete na chatu: This is my first mmorpg, i love ST
-borba je kao na NDSu(ROM645(U)/777(E)), stara igra
-ocekivao sam malo vise od 3 moda(attack/defense/speed) jer to je jedini nacin da se modificiraju napadi jer nema fire at their shield generator/weapons|mjenjanje frekvencija stitova ili takvo nesto, sto zbilja treba biti prisutno u ST igri, takoder lijepo bi bilo imati mogucnost teleportirati se na tudi brod i pobit im crew
-kontrola shipa
-eksplozije brodova nekada odnesu cijeli stit a nekada nista na istoj udaljenosti
-prezatvoreno(wtf mi govorimo o svemiru a oni su to uspjeli *#&**% u instance...) = nije sandbox, nemozete se otic izgubit u delta kvadrant ko voyager :(
-misije su uglavnom fokusirane na vasu frakciju i main HQ
-kod manjih fajtova sve se svodi na to da svi peglaju po istom brodu i tako dok sve ne uniste
-ground fajt, aim opcija je potpuno glupa
-fazori su uvijek set to kill
-truljave misije
-nedostatak ST efekta
-premalo stvari koje mozete nadograditi na brod
dobro:
-customizacija likova i brodova(izgled)
-star trek lore
-brodovi
-veliki fajtovi
po meni jedan :thumbs1: i ffffuuuuu :yuck: . Bolje mi je gledat ST svaku vecer.
ako se sjetim jos necega stavit cu
Ovo stvarno zvuči loše. Dobro da mi je Star Wars puno draži :P
odavno se jos prijavio za Betu, reko javit ce kasnije sto i kako - dakako nisu, osim slanja par reklama,klasika, i onda kad sam konacno isao malo vise to gledat vec pocela beta, pa onda i nakon toga reko ajd idem onda uzet PreOrder - pa ne mos Download, ne moze u nasoj `Rvaaaskoj kaze :o , pa ne pise tocno koliko ce bit mjesecno coltanje (na jednom mjestu nasao poveci iznos, a ako tako bude - nista od toga cini mi se,malo rec preskupo) ...
steta sve u svemu, glavinjao podosta po Forumu tamo i ima i dobrih komentara i losih dakako, a sve mi se nekako ne da razocarat u igri - jer tesko da se sav taj ST feeling moze prebacit u igru kako treba, ali vidjet cemo ... mozda kad izadje,pa onda na miru uzet igru dok se jos malo prikupi koja informacija itd. 8)
ako tko igra - sretno! i slobodno koju nabacite tu . :bravo:
Imam jedan ekstra OB key pa ako kome treba neka se javi.
I meni je mailom stigao danas jedan beta key. Budem videl da li bu mi se dalo skidati beta client tezak nekih 8gb skoro
Neki ljudi ovdje isto trkeljaju gluposti. Igra je zasad OPEN BETA, prekjučer su dali patch težak cca 600Mb koji je popravio i pojednostavnio dosta stvari. Ne možete očekivat da će u MMO-u odmah izić sve cakum/pakum i gotovo. Zato se i plaća mjesečna pretplata da se to sve nadogradi s vremenom, ne da ostane ista. Ne znam jel netko igrao Anarchy Online na izlasku koji se s vremenom pretvorio u nešto odlično, WoW većina čak i je pa se možemo prisjetiti glitcheva tamo. Jednostvano treba vremena, najbitinije je u MMO-u stabilnost servera za početak (da nema laaga u mass fightovima AoC i WAR nekad), sve ostalo će doći s vremenom.
Kome se ne da igrat MMO otpočetka, nek sačeka pola godine pa nek krene igrat. No dotad ću ja već imat t5 Science Vessel i ownat vas njubove :D
drkam koji ti je nicka ingame :)
<--- meni je isti ko i tu.
mislim si kupiti life pretplatu ako igra bude valjala
Open Beta moj prozor, opet se ponavlja identična situacija kao i sa nedavnim Champions Online gdje Cryptic ide mijenjati stvari iz temelja tjedan prije izlaska. Čak i ako to stavim na stranu, igra se jednostavno ne može mjeriti sa drugim komercijalnim naslovima, eventualno ima samo i jedino Star Trek IP za sebe, a snažan IP danas nije dovoljan za prodati igru.= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
Cryptic jednostavno nije dobar developer. Zalomio im se izvanredan City of Heroes/Villains, ali to je sve.
Gdje igrate, hocu posjetiti ds9 - stoga dlam igru.
Meni, jedina mana kod igre je to sto je totalno instancirana,nevolim takve mmorpg-ove.Nadao sam se da ce barem od neutralne zone napraviti nekakav open RvR(mogli su barem kopirati factional warfare iz Eve onlinea).
Ipak,kao ST fan pruzicu STO sansu...iako mi je glupo placati pretplatu za tako instancirani mmorpg,ovo uopce i ne smatram mmo vec SinglePlayORPG.
[quote=Arbiter of Change]Open Beta moj prozor, opet se ponavlja identična situacija kao i sa nedavnim Champions Online gdje Cryptic ide mijenjati stvari iz temelja tjedan prije izlaska. Čak i ako to stavim na stranu, igra se jednostavno ne može mjeriti sa drugim komercijalnim naslovima, eventualno ima samo i jedino Star Trek IP za sebe, a snažan IP danas nije dovoljan za prodati igru.= Citat =:
Izvorno postao "Dr. Kam":1e24wt9f
Cryptic jednostavno nije dobar developer. Zalomio im se izvanredan City of Heroes/Villains, ali to je sve.[/quote:1e24wt9f]
Al kad pogledaš tko je sada iza Cryptica (čitaj, cijela ST franšiza) mislim da će biti nešto od igre. WoW killer sigurno ne, al jedna sasvim OK MMO igra vjerojatno.