rekao sam vam pod 8.
jos uvijek trazim nacin kako se toga rijesiti, zasad bezuspjesno
Printable View
rekao sam vam pod 8.
jos uvijek trazim nacin kako se toga rijesiti, zasad bezuspjesno
Obrada u fotošopu za one statičke slike ;)
Save as PNG i transparent
e se da negdje složit da mi msn svoj mail box ne otvara s internet explorerom?
Nemože. To je ipak WINDOWS LIVE :(
Ovak, kao prvo skini Messenger PlusSako ga nemaš i instaliraj. Te skini mali tool zvan StuffPlug, ugasi MSN te ga instaliraj (StuffPlug). Pokreni MSN, sign-inaj se i klik na e-mail inbox. To bi bilo to :wink:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Plus može to? O.O
Napisao sam kako... Uvjeri se :D= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Hvala ti care
Moras potvrditi e-mail adresu.= Citat =:
Izvorno postao wiseguy
Malo je retardirano, nekada nece iz prvog puta , ali pokusaj 2,3...uspeces ;)
I pokusaj se izlogovati pa opet ulogovati.
još me nešto zanima,na jednom forumu sam htio dodat kontakt na msn,učinih to kad mi pokaziva e mail zašto?pomagaj prate!!!
Evo jedno glupo pitajne,jel postoji kakav msn antivirusni program?
:|= Citat =:
Izvorno postao wiseguy
Ako sam te dobro skontao, kad si nekog dodao u msn , napisao ti je samo mail adresu a ne ime?
Ako je tako, onda sacekaj da te taj neko potvrdi i pisace ti sta je on stavio da mu pise za ime.
:D
Kako ću promijeniti nick?Išao sam u options,ali tamo ne mogu upisati novi...
Jel imaš @hotmail.com adresu? O.o= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Ne.
Vidi odgovor na prethodnoj strani sto sam napisao oko verifikacije.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
i ovo @hotmail nema ama bas nikakve veze. :wink:
Upravo skužih da u novom msn-u mogu stavljat gif animacije na avatar, zakon :D
= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
kaj ti treba za to ?
hvala lijepa,uspjelo je ali ne kužim ono s potvrdom adrese :)= Citat =:
Izvorno postao Joco
Trebalo bi ti pisati pored dela gde upisujes Display name ( a do toga dolazis kroz Tools \ Options).= Citat =:
Izvorno postao wiseguy
Ako nije tamo, trazi gde pise "verify your e-mail", trebalo bi ti iskociti kao obavestenje (isto kao i kad neko dodje online), dole desno, samo kliknes na to i od te usmeri na sajt gde vrsis "verifikaciju".
;)
da..hvalo,uspio sam
jel bolji puno ovaj 9.0 beta version?
EDIT: instaliro sam i ne sviđa mi se baš
Jambrek, većina mojih kontakata nema v9.0, pa mi takve avatare ne vrijedi stavljat kad onda samo ja vidim da su animacije.
@wiseguy Nista ;)
@iznogud ja stavio kod sestre, nije mi se svidelo, obrisao preko ccleaner-a, hteo da vratim stariju verziju kad ono ne moze.Prijavljuje mi da jos imam instaliranu 9.0 :(
Probao sam, nema je ni u control panelu\add remove programs...ne znam sta da radim.Jedino da prekopiram od mene vec instaliran msn 8.5, mozda upali.
:(
jbg, probat ću u add remove programs deletat sve kaj ima veze s msnom.
jeli mogu nekako stavljati nekako sound clipove, ako da, jeli mogu odnekud nabaviti iz wolfensteina :D
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
možeš, al moraš imat onaj MSN Plus, moraju pit u mp3 formatu,skinul sam si par od simpsona, ali dosadi brzo
imam plus, bio sam na databazi, nema za wolf :'(
Nabavi ih nekako, i sam ubaci u Sound Library.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
New sound-->From an existing sound--> nadjes na hardu, odredis koji deo pesme (ili bilo cega hoces) i to je to.
help ljudi, danas mi msn nije htijeo bez update-a sing in-at i ja njemu dao da mi update-a, i vise se nezeli upalit, jednostavno nereagira, probao sam uninstall i install starije ver al nevrijedi svejedno moram update-at, ja kliknem na ikonu, sat se pojavi na stotinku i to je to, help pls
imam 9.0 betu i kad ga palim treba je updejtat
ja kazem da updatea i skine setup i stavim da se instalira i pola sata stoji na 50 % i onda kaze programs couldnt be installed
proba sam par puta i nece
reinstall nije pomogo