probaj cod 4 nije lose red orchestra , batlefield 2...fifa je ok , al nema bas nekih novosti , pes 08 je 1000x bolji
Printable View
probaj cod 4 nije lose red orchestra , batlefield 2...fifa je ok , al nema bas nekih novosti , pes 08 je 1000x bolji
taj cod, je li pucačina u stilu hitmana ili je nivo inteligencije neprijatelja realan. i iznimni mi je važno da je jedan metak dovoljan da pogineš, eventualno dva, ako te metak okrzne.
i ako imaš svoj tim i namjerno svog vojnika pogodiš u nogu, da li on pada mrtav ili ostaje živ i moraš ga mobilizirat. jer to je realna situacija a ja tražim realne stvari.
zahvaljujem
delta force i ghost recon su taj žanr koji tražim,samo deltu force sam igra davno, a ghost r. ima bezveznu grafiku. ako ima takva neka novija igra s eliminiranim nedostacima ovih spomenutih, to tražim.
5 metaka je previše
ako želiš toliku realnost onda igraj American's Army
Tako je, America's Army je isključivo MP, taktiziranje isto, no ne u tolikoj mjeri, te računaj da si mrtav nakon najviše 2 metka, te se čuvaj flashbangova :yuck:
armed assault mozda...= Citat =:
Izvorno postao killer84
igrajte CS 1.6. ak želite realnost :wink:
probajte cod2 pa cod4 i recite koj je bolji
cod 4 je bolji,i meni osobno najbolja igra ikada!
CoD 4 of course...
Jel misliš možda na Freelancer? To je igra stara 4-5 godina, donekle odgovara tvom opisu, te ju je izdao Micro$oft.
Darkstar One?cim sam procitao ovo sa rudnikom,podsjetilo me na tu igru...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
http://en.wikipedia.org/wiki/Darkstar_One
I meni lici na Darkstar One... :?
Koliko je stara ta igra? Nije vrag da je Starlancer (prethodnik Freelancera) ili možda Colony Wars (Red Sun ili koji već)?
rouge galaxy!? :?
jebiga, tad sam bio derle... beats me...nemam pojma...
vidi ima li u 100-tom broju PcPlay-a
neznam gdje da postam pa evo:
btw. ako ovo ima veze s pir..ijom onda izbrišite.
ja sam imao Diablo II i uninstalao sam ga. onda sam izgubio CD. ali imam CD-key. pa me zanima jel se negdje može skinut setup ili fajlovi za install diabla.
hellboy, da nije x il x2???
descent???
mislim da sam to igral, al neznam kak se zove...
si probao GRAW 1 i 2= Citat =:
Izvorno postao killer84
ovak da instaliram CS:condition zero ili CS 1.3.?
CS CZ ima SP al mislim da je prošla loše kod recezenata
CS 1.6 i dalje se masovno igra u MP
ako misliš igrat MP nemaš se šta mislit - CS 1.6
Hellboy da nije space rangers lol?
Pa nije valjda da necemo skontat koja je igra :D
Homeworld ispada, a ako nije iz x serije onda stvarno neznam sta bi jos moglo biti... znam da je bila jedna bas starija, nesto kao Battlecruiser...bla, nesjecam se vise... :?
CS 1.6. već igram, ali mislio sam na CS 1.3. ali ću uzeti CS:CZ zbog SP-a baš da vidim kako izgleda...= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Daj bar ime developera, bar neki info, ime nekog programera koji je radio na igri, ime neke jedinice, planete, misije...ime :cry:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Da nije nesto iz StarTrek ili StarWars franshize....?
Echelon???
freespace ili freespace2?
Mozda Tachyon?