Ne znam, ja sam jednostavno takav. Volim takve stvari, isto kao u EvEu, krepaš pa ispaštaš :).
Printable View
Ne znam, ja sam jednostavno takav. Volim takve stvari, isto kao u EvEu, krepaš pa ispaštaš :).
Kada te ubiju u PvP-u nedropaš item-e već "blood money" koji se koristi za kupovanje PvP opreme.
Mislim da smo to već utvrdili :).
PvP FFA server znaci da koljes koga oces di god oces...jos se neznaju sva pravila ali mislim da mozda u vecim gradovima nes moc ubijat se a suvgdje okolo ces moc, i vjerovatno iz iste gilde se necete moc klat
kak se plača ona predbilježba i algoritma na AoC? ako je pouzimanjem predbilježujem se 12.5. sigurno :)
P.S. sad sam čito o ranged combat, ajme owna jako, nemogu dčeat da radim ako šta :) "So – will you be the one hiding in the shadowy woods of the Border Kingdom, ready to put an arrow in the brain of poor adventurer who happens to pass by?" fuck yeah :D
Da, pouzimanjem, no igra dolazi tek 23.05. tak da se predbilježi 12.05. pa podigni igru kad dođe :).
Da, mislim da neću ni pitat koju klasu ćeš igrat kad igra izađe.
lol rangera cu narafno obavezno, al imat ću i jednog rougue/assassin lika :) jer to me oduševilo još kad sam vidio u najavi u Hackeru kak je lik bio na krovu neke kuće :)))
doh
Barbarian here :D
coolectors edition on its way,haha
ja assassina ili necro :D
doh? :S de barem dok igra još nije izašla nemojte s kraticama pls xD= Citat =:
Izvorno postao Ba'alzamon
btw necro mi se stvarno čini zanimljiv isto ko demonologist... vjerojatno ću i njih probat... a za heralda da ne govorim predobra klasa, vise mi lici na battlemagea, a ne na classic magea xD
eo imam pitanje, oče li se morat bit u gildi, da bi mogo preživjet i da bi mogo ič u one pvp arene i to?
jel fakat mrzim i gildove i klanove i sve slično, a pogtovo mrzim kad mi neko ere kak i šta da igram..
Nemoraš biti u guildu, no propustiti ćeš dobar dio igre (ne arene jer su tamo većinom random timovi) jer se "glavni PvP" (posjedovanje, gradnja i opsade gradova, osvajanje resursa..itd) bazira upravo na guildovima.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Gle si post count ssalG^^
sad vise nemoj nista uopce pisat nek stoji tako :O
jel kome još došao key iz algoritma
meni je ,al to ti je za ovaj early acces,drugi key ces dobit kad budes preuzimao igru.
a i za taj early acces kad se regas moras platit jos 5 $,skroz jaaadno
Da bas je jadno sta ti daju MOGUCNOST!!Sda za 5€!!Sskines igru 13 dana prije ostatka svjeta= Citat =:
Izvorno postao slayervedran
i da igras igru 6 dana prije official otvaranja servera i da imas jos 4 dana dodatna, da bas je jadno http://www.aochr.com/forum/images/smilies/wallbash.gifSde se ubij
cuj nemaju svi kartice pa da mogu placat online,a uostalom neprimaju visa electron.....neznam samo kako da to platim .....a i neces umrjet ako sacekas 23.05. i zaigras kad i ostatak svjeta.a i svi znamo da je igra trenutno ukurcu,mozda ju ispoliraju jos malo do releasea
cemu potreba za vrjeđanjem odma ?!
Sorry mozda san malo preburno reagira :D tek san se bija probudija a nagleda se vec na raznim forumima trolova koji govore da je jadno sta naplacuju jos tih 5€.
Znaci da razjasnimo, tih 5€ je sasvim OPCIONALNO, nitko vas ne sili da platite tih 5€ i igrate prije svih, slobodno mozete cekat do 23. da vam dodje igra na kucnu adresu.
Znaci to je MOGUCNOST a ne uvjet.
2. Mozes placati sa VISA Electron koja je vezana na Devizni racun (ne kunski) iz Erste banke, (provjereno)
3. Igra nije trenutno u kurcu, jer nemozes sudit prema open beta clientu koji je star ko biblija, CB igraci kazu da OB nema veze s trenutnim "tehnickim" stanjem u kakvom je igra.
4. U OB se dobivaju masivni fps dropovi i lagovi zbog debugera koji radi u pozadini i cuca cpu ko blesav, i zbog nekompresiranih i buganih tekstura (to su zasrali s predzadnjim OB patchem), loadingzi su 4 puta dulji nego normalno.
To je sve ispravljeno u official buildu.
eto :thumbs2: poz i nhf :friends:
ajd ok,ma znam da ce Aoc bit ok kad izade
ja imam visa electron tekuceg racuna,s tim se nemoze placat jel?
ono neda mi se ic izvadit kreditnu visa karticu
Neznam, ja isto imam VISU Electron od tekuceg (kunskog) al nema CVC broj iza kartice.
Ako tvoja ima CVC mozda moze
Devizni racun ti nije kreditna kartica
neznam,ali znam da sa tom karticom koju imam nisam mogao plcata wow ,znaci necu moc ni ovo
Da, zato jer nema taj CVC broj kontrolni, a Elektron koja je na deviznom racunu ima taj broj.
Ja bas u ponedjeljak idem napravit deviznu. (procedura je ista ko i za tekuci racun)
Ja sam jedno vrijeme mogao s visa electeron iz pbz-a. Imao sam pretplau na eve i wow na nju. Probao sam staviti neki dan pretplatu opet i ne ide više na wow ali ni na jednoj stranici makar imam dosta para na računu. Mislio sam vidjeti jel banka ima kakav besplatan broj pa ću pitati.
fak jea, predbilježio se, nadam se da pošta neće kasnit tak da odma 23. mogu preuzet igru :)))
uzeo sam običnu verziju, jbg ništ od CE, dobio sam samo 300kn za kirvaj :(
dobro pa imam para od prije :)
bilo bi dobro kad bi ekipa odavde zaigrala na istom serveru
e da, jel ima več popis servera?
mogli bi barem na istom serveru igrat ak niš drugo...
Nema jos popisa, vjerovatno ce ga izbacit 14-og kad bude patch.
= Citat =:
Izvorno postao slayervedran
smišljaju nove načine kako te pokrasti XD