:D
Printable View
Kaj neće sve ti moderi izmisliti xD Pre dobro za lockpickanje :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
kako ti se igra vrti sa tom konfom u potpisu?= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Mislim da bi bilo kvalitetno napraviti swearing mudcrabs mod sa hrvatskim psovkama. Kad bi ubacili neke maštovite ko šta ih samo kod nas ima, ja mislim da bih vrištao od smijeha cijeli dan.
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
ane :")
I learned how to live again!
odlično...sve na Ultra, AA 2X, AF 8X, 1280X1024 reza...= Citat =:
Izvorno postao hansi
Tko ima najbolji soundtrack? :fof:
http://www.gametrailers.com/video/best- ... the/725221
Nezasluženo. Osim dobre glavne teme, glazba u Skyrimu je najblaže rečeno očajna.
Ok je glazba, lijepo diže ionako odličnu atmosferu u Skyrimu. Mene je daleko više impresionirala glazba u Witcheru 2, no to su već ukusi
Zasad su mi minusi sjene (radije bi da ih uopće nema, nego ovako loše), glasovi Redguardsa (zašto im bjelci daju glasove?), te glasanje Dunmera dok primi udarac (zvuči nekak ženskasto, pogotovo u usporedbi s onima iz Morrowinda).
Inače, najbolja igra ikad. Barem od prvog Witchera do sad.
Nisam igrao sad igru jedno 2 tjedna zbog obaveza ( izuzev 2-3 sata kad sam uhvatio vremena) i upalim danas igru i prosla me volja za igrom, skroz :o
E je'l ima post di ti ne spomeneš Witchera? :pray:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
8)
Imaš po netu razne tweakove koji dosta popravljaju sjene...= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
postoji li koji mod za mountove, osim tytanisa
Ja sam im povećao rezoluciju 4x i sada je puno bolje, a ne vidim nikakav udarac na performanse. Dok ako prebacim na Ultra sjene, performanse drastično padnu, a izgledaju opet kao hrpa govna.
ima li još netko problema s različitim sensitivity na mišu po vertikalnoj i horiznotalnoj osi? u nekim situacijama mi se dogodi da mi je vertikalni sensitivity užasno mali, moram cijelu podlogu s mišem proći da bi pomjerio pogled za 90 stupnjeva, dok je istovremeno horizontalni sensitivity normalan...
pogotovo ako povećam field of view, onda se uvijek to dogodi...
To su ispravili u v1.3 patchu, pa ako još nisi patchao, patchaj.
PS3...= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Nego, počeo jučer navečer i već nakupio 13 sati.
A neke igre koje traju po 8 sati igram i do 5 dana.
Ako nešto vrijedi svake lipe, to je ova igra.
Jel Smithing najlakše i najisplativije trenirati Iron daggersima ili ima nešto još jeftinije?
= Citat =:
Ja bih se na tvom mjestu svaku večer pomolio dragom bogu što mi nije dao nikakve kriterije da mogu pisati ovakve nebuloze.
Koji kombo vam se više sviđa?
Ovaj:
Ili ovaj:
Prvi, nekak su mi presitni u drugom.
Koji je to dagger na prvoj slici?
Mehrunes Razor...
Meni se nekako više sviđa drugi, pošto je komplet :D Kako mrzim ovakve dileme, katastrofa :D
PS: A i sitnije je možda bolje za Wood Elfa? xD Assassin!
EDIT: Ipak idem sa drugim setom pošto Razora ne mogu enchantati, a stavio bi Drain Health na jedan i Drain Stamina na drugi, ono, totalno srčem život iz meta i tako to...
Bog ti se piše s velikim slovom, pod uvjetom da vjeruješ.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ja ne.
@Bartuc
Još igraš Skyrim :pray:
A otkad to osobna vjera određuje gramatiku?= Citat =:
Upravo to :pray: Već mi na uši van ide a ne igram ga već dva tjedna.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ja polagano prelazim Thieves Guild. Ono što mi ovdje smeta je što se prelako možeš nakupiti para. Poslije jednog prođenog dungeona bez problema zaradiš jedno 1000 do 1500 golda. To je inače uvijek bio problem kod sandboxova, primjerice u GTA serijalu, Assassins Creedu, nikad u Elder Scrolls. Mislim da je možda mrvicu previše loota uokolo.
previše loota, ali premalo legendary itema... i to mi ide na živce... to mi je glavna mana u igri... pa jebote konj, ako sam ja lvl 27 i zakoljem nekog epic majmuna onda hoću i neki jebeni sword, axe ili bow, a ne da mi padne faking nord ancient sword samo pod drugim imenom i sa usranih 20% dmg od onoga koliko mi sad mač radi... :(= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Tako nešto, da. Srećom, ako bude neki mod kao što je za Oblivion bio OOO, i to će se popraviti.
da se razumijemo, ne želim ja da mi na svakom koraku ispadaju epic itemi, ali barem s vremena na vrijeme, kad pokosim nekog dasu, a ne ovako... namučim se da zatučem nekog iber necromancera i onda frajer baci iron dagger... :shock:
Jučer sam našao 10 golda iza Master level vrata :D Potrošio jedno 6 lockpicka i hrpu živaca zbog 10 golda xD
I narastao ti je lockpicking. Nije sve tako crno.
al zivci su zivci
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
tako to obicno i bude, master lock a iza max 12 golda( jos sam ja imperial pa bi kao trebao nac vise) a iza otkljucanih skrinja znam nac i po 300-400 golda
Normalno da zaradiš više kada radiš za lopove. :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Kad sam se učlanio u Thieves Guild imao sam nekih 10k golda sa sobom i kuću u Whiterunu.
U Oblivionu sam se obogatio tek u TG-u kojeg nije bilo baš lako naći kao ovaj u Skyrimu. Ono, uđeš u grad i prvi lik koji se nađe odmah ispali da je tu Thieves Guild, samo što te još ne lupi laktom pod rebra pa pokaže gdje se točno možeš joinat.