pa daj onda link za cijeli mod :D
Printable View
pa daj onda link za cijeli mod :D
Rekao sam da više nikada neću igrati ovaj naslov i sad me sa fajlom od par megabajta uspijete nagovoriti da ju ponovno instaliram .Kao da imam vremena za 4. prelazak igre i ako da tri puta nije dovoljno :( .
edit
Ipak ništa od novog prelaska :D
Nakon što sam skinuo fino su upozorili na probleme a s obzirom da želim igrati sa zadnjim pečom niš od ovoga
It works perfectly on 1.0.4.0 GTA 4 PATCH
It works horribly on 1.0.6.0/1.0.7.0 PATCH
+
This version uses the 0.082 DLL as a base
Which means :
Overheating of videocards NVidia GF8800, high end from GF2xx series and most from GF4xx, GF5xx
Be careful.
No one is responsible if you have any hardware problems.
Just try to avoid overheating using a better fan.
If you results some artefacts , bugs , everything going all blue , and massive slowdown for
no reasons.
Stop playing.
!!!!!!! WARNING !!!!!!!!!!!!!!!!! WARNING !!!!!!!!!!!!!!!!! WARNING !!!!!!!!!!
!!!!!!! WARNING !!!!!!!!!!!!!!!!! WARNING !!!!!!!!!!!!!!!!! WARNING !!!!!!!!!!
:rotfl:
Google StreetView Comes To Liberty City
= Citat =:
Google StreetView is a pretty sweet feature that lets you swoop down on a map for a street-level view, and it's come to GTA IV's Liberty City. Some big fans over at gta4.net have stitched together approximately 80,000 screenshots to make this possible, and it's close to covering every nook and cranny of the giant city.
"There's around 3,000 separate panoramas which were stitched together from almost 80,000 in-game screenshots (captured with a script) and the final set of tiles consist of over a million images," says Adam from the site. Impressive work from a dedicated group of fans. Even more impressive is the fact that the Google StreetView vehicle didn't get carjacked on those dangerous streets.
Netko je bio pitao kako rokati modove na Steam verziji GTAIV;http://www.reddit.com/r/gaming/comme...ta_iv_for_mods
ja faking ne vjerujem kak ovo dobro izgleda? :shock: :shock:
jedino drveće bi još trebalo srediti...
ovo je faking bolesno... da li radi sa EFLC? jer origigi gta IV sam prešao već 3 puta, a EFLC ni jednom... tako da se spremam to odigrati uskoro, a rado bi sa ovim modom... :)
inače, odustao sam od instaliranja ovog icenhancer moda... i to zato jer ne podržava latest patch... :(
Upalio danas gta IV prvi put nakon nekih godinu dana. Igra se na medium grafici vuce u 5-10 fps-a na kompjutoru sa 3gb rama, ati radeonom 4850 i amd phenomom 550. I to sve sa najnovijim patchem
:pray: :pray: :pray:
meni sa 1.0.4.nesto patchem radi ko beba:)
Meni sa zadnjim patchom i high grafici radi na 30 fps-a. GT8800 512 RAM, 6 GB RAM, Q6600 @ 3.2x4
@vukopas nešto ti nije u redu, sa tom konfom bi trebala igra letit, osim ako ne igraš na dual skrinu ini nešto tako.
Medium setting bi trebao pokretati dovoljno glatko. Jedino ne znam kako se ponaša ako imaš Win7 pošto 3 GB rama mi se čine malo.= Citat =:
Upalio danas gta IV prvi put nakon nekih godinu dana. Igra se na medium grafici vuce u 5-10 fps-a na kompjutoru sa 3gb rama, ati radeonom 4850 i amd phenomom 550. I to sve sa najnovijim patchem
Ok nakon šta sam danas skuzio da mi odjednom i minecraft radi sporo odlucio sam reinstalirati windowse. Nakon sta sam ih reinstalirao dao sam gta 4 novu šansu. I igra je radila odlicno ( nekih 30 fps-a) na medium-high grafici ravno 10 minuta, nakon cega mi se racunalo ugasilo. Kad sam je ponovo upalio igra je radila grozno kao i prije. Najbolje od svega je to da frame rate i nije toliko nizak nego igra jednostavno trzne vise manje svaku sekundu što je uzasno iritantno.
Jel ima tko kakve ideje u vezi rjesavanja ovoga?
Pregrijavanje grafe, proca? Provjeri si temperature u kompu.
Eh da, napokon ću moći ovome dati novu šansu. Jooj, bolje vam je da valja, pogotovo Bezimenome koji me je svojedobno nahypo do neba sa svojim "najbolje ikada" parolama :D
Naravno da valja. Zar još sumnjaš? Najbolja priča GTA franšize ikad.
Evo malo da ti pomognem otkloniti tu sumnju koju imaš. :D
I ja počeo igrat, sad kad imam novi komp ovo prebrzo leti. Fino puknuo i epizode gore i rokaj, zabava bez granica :)
ja čekam da izađe nova verzija iCEnhancer moda koji je kompatibilan sa najnovijim patchem... :)
S kojim patchem ne radi? S kojim je tebi radilo do sad? Jel to samo za obični gta ili i za epizode?
Uopće se nisam sjetio za ovo čudo, idem malo chekirat. Valjda budem znao složit to kak treba ^^
edit: Ah, niš od ovog, piše da overheata grafe.
Kvragu. Baš sam htio vidjeti iduci tjedan, da li to mogu nekako ubaciti. :(
mislim da radi i za epizode jer after all, setting je isti... a što se tiče kompatibilnosti s patchevima, support je do 1.0.4.0.. radi i s kasniji patchevima ali koliko sam čitao, ne baš najbolje...
inace obozavam gta fransizu pogotovo gta 4 i ekspanzije. Al jedna stvar mi se popela na vrh prozora. Kad ti imas/vozis jedan auto onda svaki hebeni auto na cesti( osim taxija i policije) je isti, to se pogotovo tice kad su modovi u pitanju. Tako mi to na prozor ide..
Nije svaki, ali zato auto koji voziš, isti model se češće pojavljuje na cesti. Nije mi jasno zašto su to tako napravili.
Isto tako bi trebali ispraviti, kad te policija ganja da ostali auti ostaju na cesti. A ne da bude samo murija oko tebe, a okolo nigdje nikoga.
To se najbolje primjeti kod San Andreasa u onim borbama za teritorij sa ostalim bandama.
To su u četvorki pokušali ukloniti, nije namjerno. Meni je pak najgore što ti igra zna ponekad bezveze zaboravit auto. Kad bi se nekako to dalo sredit, puno bi značilo.
Ja sam se uvijek nadao nekoj opciji da ti igra "zapamti" auto koji si negdje ostavio, puno bi značilo. U GTA uvijek imaš osjećaj da su auti potrošna roba, kad imam neki nabrijani auto u garaži bojim se vaditi ga van.
Je, namjerno je. Nemaju sve konzole gro memorije i swapa.
cham3leon i Sonic_Moronic
imate zapravo rijesenje, to je vrsta cheatanja ali kad se prede igra malo za za'ebavat se. Ubacis si trainer i mozes save-vat auto u kojem se nalazis( koliko god ih imao) i dok god igras auto ostaje na toj poziciji, makar ga ostavio nasred ceste drugi auti ce ga odgurat al nac ces ga sastrane negdje.
Naišao sam na youtube komentar da igra ima bolje performanse sa 1.0.4 patchom nego sa 1.0.7... istina ili lik sere?
Reko bi da je istina, barem je meni igra isla gladje.