Izgleda da nisam obraćao pažnju :eyebrows:
Tnx :thumbs2:
Printable View
Izgleda da nisam obraćao pažnju :eyebrows:
Tnx :thumbs2:
obracaj pažnju na ona crvena slova ubuduce :D
Koja je najnovija verzija mape i gdje da skinem, i koji patch da skinem? :D
1.24e; 6.67c.
BTW Otkrio sam kako igrati dotu sa snow mapom (ili nekim drugim terenom) i demon UI-em (ili nekim drugim UI-em). Predobro. Nije nikakav hack, da se razumijemo. :)
Ali ono, snijeg, weather snow, water blue, prezakon, što je još bolje, kada ti netko po šumi biježi, u snijegu vidiš njegove tragove (to inače na travi ne vidiš). :D
@Ante
getdota.com
@C
default ftw..
Ako neko hoce Dotu na B-netu,danas,a mozda i sutra,neka javi.Bilo preko pp-a,bilo da to ovde kaze.
b.net mi saksa za dotu..
za TFT - jeben.
Skinuo sam patch 1.24e, i kada ga probam install izbaci mi error. Ako je bitno, verzija koju ja sada imam je 1.21, može netko dati link da skinem patch ako sam slučajno pogrešno, ili moram ići postupno od 1.21 pa sve do 1.24e?
skini full patch sa sluzbene blizzardove stranice... i nesmije biti problema... osim ak igra nevalja...
Ako neko hoce dotu na B-netu.
Neka javi.
Addujte me kao prijatelja.
Nick:flexgum.
Verovatno cu biti online od 5-pa nadalje.
Ako ti je W3 portabilan, onda ne možeš staviti patch, no napravio sam ja jednom davno programčić i za to, u kojeg uneseš putanju do W3 foldera i on ti napravi registry ključeve kao da je instaliran, i onda možeš staviti patch. Ako ti bude trebao, javi.
Samo skini full patch 1.24e (cca 50-60mb) a ne onaj prijelazni od 5mb i sigurno ce ti radit.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Ima neka fora i sa puckom, kada si s towerom ili fontanicom 1v1, prije nego li te pogodi klikneš na treću magiju gdje se utišaš, pa te tower/fontanica više ne detektiraju i ne napadaju, tako da ih možeš nesmetano lupati dok ih ne uništiš, i bilo tko da dođe s tobom, njega neće isto napadati, jer bi trebao tebe napadati.
imam osječaj da lažeš, ali dobro
Progooglaj, to imaš i na YouTubeu, tamo sam to gledao.
C može program?
Jesam, poslao sam ti ga na PP.
Evo C/P:
Ponovno sam počeo igrati jer je warcraft 3 jedina igra koja mi se ne crasha.
Čak sam dobro igrao pa evo ss :)
Znaš što se meni jučer dogodilo?
Igrao sam s dazelom, onim troll liječnikom, i bili smo gubili, oni su rokali našu glavnu zgradu, i ja sam bacio svoj prvi napad na Balanara kojeg inače ne mogu zabiti, i finish, izbaci statistiku unutar dote, a za to vrijeme dva poisona mu kidaju HP do beskonačnosti, i zamisli, čekamo da se diskonektamo, samo čuješ spikera, owning, i onako piše da sam pawnao nekoga, svi LOL, ali naravno, nije mi priznao kill.
Ali bilo je uber smiješno, kill 10 sekundi nakon što su nam uništili glavnu zgradu. :rotfl:
Edit: Evo snimio s mobitelom sa replaya taj dio. Slušajte zvukove, jer speaker ništa ne govori na replayu, ali se može čuti kako sam ga zabio i kako mu je duša izlapila. XD
http://tinypic.com/r/pqi38/3
Igram sad dotu i ode komp opet u kurac. Sada više nijednu igru ne mogu igrat i morat ću odnjet jebeni kompjuter u majstora.
Jesus fucking christ :twisted:
Btw, dobar video :D
U novoj verziji će biti podjela golda na "Reliable Gold" i "Unreliable Gold"!
Više info-a: http://www.playdota.com/forums/blogs/ic ... ggression/
Šema je ovo jer se može desiti da u Rel. gold pool-u imamo 2k golda dok u ovom drugom 50-ak, i ako umremo gubimo samo ovih 50!
Fora. I biti će dva nova heroja.
:O Mogli bi da nerfaju Slarka. :eyebrows: .
definitivno nerf slarka.. i jos bi mogli nerfat i jbnog ursu -.-.-.-.-
edit: danas sam vidio rikija koji pravi lothars..
a nekidan sam vidio snipera sa vladimirsom..
idem igrat sad s potm.
slozit cu bfury.
matija radi sniperu bfury :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
al dobro, on je valjda sa 90% heroja jungle igrao :D
kolko cujem sutra 6.68 izlazi
danas uletim u srbsku sobu, i host koristi neki program za hostanje kao HostBot koji automatski po ulasku baca www.gayrena***siajadadsd*.com... i ja bio scrg, host sent, i ubijem ga za fb, i sekundu kasnije meni izbaci w8ing for host i za 3-4 sekunde "you were disconnected"...
kasnije odem na gorenavedenu stranicu (koju vam ne budem rekao iz ocitih razloga) i tamo se lagano uploadaju hackovi, bilo za gangrenu bilo za wc3...
krasno...
Odlično, oni će korištenjem hackova ostat njubare, dok će normalna ekipa nabijat skill...
Hackom više varaš sebe nego AI i druge igrače.
sigh