LOL, dobio sam ban jer sam afkao igru zbog jebenog laga:(
Printable View
LOL, dobio sam ban jer sam afkao igru zbog jebenog laga:(
4 Ip boosta :D
Nek njima i dalje šteka. Dokle nam daju kompezaciju meni super
Markec meni je prvo isto kao i tebi pa na pola sata i onda išao na ranked xin i cho leavali pa sam i ja i ban do sutra :(
Samo što si ti uz to vjerojatno leftao kojih 80 matcheva.
91 mislim prije mi je lag bio jos gori :(
A koliko ti imas winova ? :S
Kako mene nikad ne spoji s liverima. Osim kada igram s Northerom pa on afk-a. :D
Barem znam da ako reportam nekog nije bezveze tj. da će dobit neki ban.
a kada si igrao samnom i s onim "vortecon" om :P
afk fo life.= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
<3
Dogovaram se s likom da mu dam lol acc +50 kn za 105 lvl gladiatus acc ako se dogovorimo BB lolaši
prodaj= Citat =:
Izvorno postao KICO123
riješiti ću se acca i ove teme da ti olakšam :D
fala kurcu
Aukurac, sada ću ga morati trpiti na gladiatusu:(
barem ga necu gledati u ovom topicu
Kico bitno je da budes gdje je aktualno, prodaj, sljivis ovo.. dream your ... american life ! :D
Uh,novi heroj dolazi... Već imam filing da ce bit iritantan dozlaboga.
Btw, ko je taj Urf the Manatee kojeg spominju?
Možda je 1. april fora... Tak je i Urf bio, pa ga je WW pojeo. Već je jednom odbačen taj monk.
Da, duh Urfa se nekad čak može vidjet na summoners riftu, top lane, iza prvog turreta i nasuprot barona.
=) a to je urf, hehe, cool story .
Al ovaj blind monk nije los koncept za heroja.
Pa sad im stvarno pizda materina vise jebli ih heroji nek izbace novu mapu= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Nova mapa stiže s drugom sezonom. :)
Ima netko iskustva s Galiom? Savjeti i preporuke su dobrodošli.
Ah,to je taj duh. Znam da me je jednom jebački isprepadao :P
Vezano za Galia, nisam dugo s njim igro i ne znam kako su ga mijenjali zadnjih par patcheva, no poanta je u tome da ideš si natrpaš hrpetinu magic res itema kako bi dobio što jače spellove zbog passiva,ak se dobrom sjećam. Ako se ne varam, mid game je ključan, zato što nije posebno jak na početku, pa na mid gameu moraš si dograbiti prednost kako bi ih pwnao end game. Ako nije nafarman, i nije baš neki dmg :P
tesko je vidjet dobrog galia, a i prije je bio mnogo jaci= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
NE RADI ISTI TIM LJUDI NA MAPAMA I HEROJIMA .= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Jebote, ovakvih mutavih izjava poput tvoje se nagledam svakiSput kad izlazi novi heroj, bilo na službenim forumima, bilo na youtubeu, uvjeren da se radi o mentalno zaostaloj djeci ili trollovima, i onda dođem u ovu temu i pročitam ovo tvoje. Da li ti je ikad palo na pamet da u Riotu imaju posebne odjele za koncepte novih champova, za druge mape, za tehničke detalje, za balansiranje itd., što je već nebrojeno puta spomenuto na službenim forumima, i što je naravno krajnje logično. Ali ne, uvijek se mora pojavit neka zaostala budala s komentarom "FUCK OU RIOT I WANT NEW MAPS AND MOAR NERFS, NOT NEW CHAMPS !!!111!1". Da ponovimo:
NE RADI ISTI TIM LJUDI NA MAPAMA I HEROJIMA.
boli tebe kurac sta ja pisem....=) mwa :* i ja newajnam za heroje jer ih imam skoro sve tako da gtfo m8. I to sto ti kazes stoji ali ima neka glavesina koja odlucuje o svemu ne? I malo je dosadno igrat cijelo vrijeme istu mapu.....trebas bit retardiran da gledas jedno te isto kolko igras... Ko i igraci dote...majku ti isusovu...= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Zar sam ja jedini koji ne želi novu mapu?
ne i ja sam...neznam kakvu bi vi mapu htjeli?da ide 8 laneova?= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Igrah sad sa Galiom, ise,kako je taj lik preslab end game. Slab je općenito,al end game se jedva nosi sa minionima ak nije jebački nafidan, a ne vidim kak to može osim ako su protivnici 5-godišnjaci.
mah,ja sam sad bacio 3 gejma s kog'mawom ,lik mi baš owna mislim da cu ga kupit
a to za heroje,po meni ih malo prečesto izbacuju
Wolf@- Urf je prije bio champ (trebao je biti :D)
OT: dogovoreno je dobivam acc onaj ali dobivam i lol acc s manje champova i winova nego na mome