Placebo efekt?
Printable View
Placebo efekt?
A kud ćeš bolje.
Jej.
Enihau, sjetio se sad događaja s jedne svirke ovdje, pa bičam po "hardokor rokerima" koji su negdje vidjeli da se na rok koncertima hedbenga, pa sad kad dođu na rok svirku moraju luđački hedbengati na sve, pa i najveće laganice. http://forum.crotaku.net/mysmiliesvb/mysmilie_598.gif
Podsjeca me na koncert od Psihomoda, hedbengaju na Fridu. :(
Isuse, koja hrpa kretena u ovoj temi, pogotovo sad na ovoj zadnjoj raspravi o cigaretama :thumbs2:
Ja sam počeo pušit sa 14,15 godina, zato što sam tada mislio da izgledam kul sa cigaretom. To je tada bio "fazon", otići na nogomet pa se poslije igrati odraslih uz kavu i cigaretu. Vjerojatno je podsvjesno bila i želja da se uklopim, pojma nemam, ali primarni razlog zašto sam počeo pušit je to što sam tada smatrao da mi stoji cigareta. Sad sam debelo navučen i stvarno mi treba cigareta da se smirim, ali ne zato što sam jako živčan nego zato što sam se navukao na to sranje pa mi tijelo valjda traži nešto u stresnim situacijama.
Vi koji ne pušite, svaka vam čast, al dajte šutite o tom. Nema potrebe za nabijanjem nekog osjećaja krivice, i nemojte se uzdizat u nebesa zato što ste zadržali svoje JA unatoč svim pritiscima okoline koja je od vas zahtjevala da pušite, ili koji god kurac već piše u knjizi prirode i društva.
Moja poanta je ta da su svi počeli pušiti iz tri razloga - znatiželja, izgled/imidž, društvo. Najčešće je to kombinacija sva tri elementa,i svako tko kaže drukčije, laže.
K4ciga iz back :D
OT: Bičam po skeptičkim jamama, al smrde u prozor :-x
Skeptičke?U vezi čega? :rofl:
Bičam po retajnom bratu koji nikad ne zatvara vrata za sobom.Kako mi samo ide na živce.
Skeptičke= izbaci k na drugom mjestu :D..... Ma smrde u pi**u materinu a ovi nikako doći da ih isprazne :(= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
@blood4me
Prestani molim te, samo se sve više i više zakopavaš! Svi pušači su počeli iz istog razloga, da izgledaju kao neke face, da se osjećaju stariji, čisto neki bunt odraslim najčešće roditeljima.
A i ja sam tako počeo pušiti, točno se sjećam kad sam vidio ove 2 slike:
http://www.melophobe.com/images/news/TomWaits.jpg
http://thesituationist.files.wordpre...usuf-karsh.jpg
pomislio sam kako li moćno i opasno izgledaju (pogotovo Tom <3, a nije Humphrey za bacit) i počeo sam razmišljat o tome da počnem pušiti, što i jesam. I eto ga, svi smo takvi.
Ja sam poceo pusit iz znatizelje, nikad mi nije bilo jasno to pocet pusit radi drustva.. lol...
Sad vi serite stagod octe al ja stojim kraj svojega...
Apsolutno se slažem. Ja eto, nisam nikada imao volju ni potrebu da pušem. Jesam tu i tamo zadimio tokom kakvog izlaska za šankom (i nije mi jos uvijek jasno zasto :D ), ali mi je drago radi sebe što se nisam nikada toga uhvatio. Em radi zdravlja, em radi financija.= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Ja sam jedan od onih koji su počeli pušit iz znatiželje, i ni ne kupujem cigarete nego pušim sam kad netko ima pa ufektam XD
škrt sam, da...
Pušenje (duhana, ne one zelene stvari što u ormaru raste :D) mi nikad nije bio gušt. Moja pušačka "karijera" je trajala cca tjedan dana i nikad nisam vidio taj neki prevelik gušt u paljenju cigarete uz kavicu, te ne vidim šta je nemoguće u ispijanju kavice ili kapučina bez cigarete. Puši onaj kome paše i dobro. To što neki misle da izgledaju jebački s tim je njihov problem, i sami bi trebali skužit da ne izgledaju drugima jebački s tim.
znaci ovo ti je gust :roll:= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
OTKUD TI SAMO TO?!?! <.<= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
pa kome nije?= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
E, sad sam zaigro Resident Evil 5 i nadrko se ko nikad u životu. Prvo ova retardirana zumirana kamera. Onda nemoš ići lijevo i desno već se možeš samo okretati lijevo i desno. I to je drugačiji sensitivity miša kad trčiš u odnosu kad hodaš. Kad reloadaš, frajer ti stane i moraš pričekati da reloada. Zombiji trebaju 12 metaka da bi crkli. Ona opcija F HOOK ili F KICK se pojavi randomly jednom godišnje. Opcije i kontrole retardirane da ne mogu retardiranije biti (Reload=Shift + Prva tipka miša). Ne možeš se mrdati dok ciljaš iz pištolja. Zombij šprinta na tebe 40km/h i onda dođe 2 metra od tebe i uspori se ko da si ispalio Stasis na njega iz Dead Space-a.
(Ali grafika je moram priznati jako dobra!)
Dragi forume, jel do mene samo pa sam se nadrko bezveze da sam par puta žvajznijo po stolu šakom ili je stvarno igra glupa da ne može bit gluplja? (nije glupa igra već taj gameplay, kamera, akcija, kontrole itd...)?
Igra je gluplja da nemoze bit gluplja.
Inace, bicam po tome sta upaljac uvijek crkne kad netreba...
Probao sam i ja igrati prije mjesec dana. Mislio sam je uzeti preko steama zbog co-op opcije.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Mislio sam da ce igra biti zabavna, ono pomazete jedan drugome, dodajete municiju, povlacite jedan drugog na visi teren,itd.
Dobro je da sam isprobao demo da vidim kako to izgleda. Kontrole su za qrac. Moras stati dok pucas. :hangin: Reload je kombinacija tipki - pa di toga ima. Izvučem mačetu van i ne mogu se micati. Jebeno. :thumbs1: Svaku kontrolu koju su napravili oni su zakoplicirali.
Uninstal nakon prvog bossa. (Zapravo bossa nisam ni uspio preci, falilo mi je municije. :( )
Vjerojatno je trebaš 360 gamepad za najbolji doživljaj.
Bičujem što mi se mace dragaju svaku večer kraj prozora, poludiću :(
Što opet nebi utjecalo na to da se možeš micati dok mašeš mačetom ili pucaš iz gana, ili pak da se možeš šetati dok reloadaš :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
This.= Citat =:
Izvorno postao Goga Sekulic
Sad je već bolje, ali prošli tjedan... :toilet:
Opet ti. :D= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Pa zamisli, sjediš u razredu, dosadno ti, i sjetiš se da bi mogao drugaru do sebe malo potpaliti trapke. Fino počneš, i onda se upaljač ugasi. FU!
Mislim, tko još upaljače troši na sigarete? =/
Prokleta matematika,nema mi mrze stvari
Koliko se sjećam, matematika mi je u 8. razredu bila laka, a sada imam 2, fak jea.
Meni je od atematike gora kemija. Kako mi je taj predmet strašno dosadan, e :(
HERESY!
hemija je lagana. biologija je problem.