Palo mi na pamet zašto možda nemam uopće zmajeva u igri :o
Na MQ sam stao taman kad sa babom moraš ići do grobnice zmaja i brijem da zbog toga Alduin čeka tamo i ne oživljava ostale zmajeve po mapi!? Skoro pa sam 30. level, skoro 40 sati igre, a još niti jedan jedini zmaj me nije napao (osim kod onih oltara njihovih koje čuvaju).
Bum otišao obaviti taj quest, pa ću vidjeti jel do toga :(
24-12-2011, 14:45
cham3leon
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
I meni se to dešava. Već sam obavio taj quest kad je Alduin oživio onog zmaja u grobnici, i još ona žena kaže "keep looking at the skies", jer kao sad bi napadi zmajeva trebali biti još češći, a nijedan mi se još nije pojavio sam od sebe otkako sam uzeo i dovršio taj quest.
24-12-2011, 14:50
Bartuc
Ne kužim, su nekaj ujebali u patchu, ziher :( Do sada sam ih prosli put vec 20 ubio, ako ne i više :(
A googleanje mi izbaci samo da se moraju aktivirati tak da ubiješ prvog zmaja u Whiterunu, ništa novo, ništa konkretno.
24-12-2011, 14:57
Akul
Ima ih i dalje, samo su puno rijeđi (ako koristiš Fast Travel vjerojatno ćeš još teže na njih nailaziti)
24-12-2011, 15:05
Bartuc
Evo, ubio onog zmaja kojeg je Alduin resurektao i odem na prvu sljedeću lokaciju, kad zmaj na nebu :pray: Zbilja ne smiješ ostaviti Alduina da čeka!? Bumo vidjeli kako će sada biti dalje...
Koji komedija, ubim zmaja, dobim njegov soul, al on i dalje, u obliku kostura, leti, napada me i ima samo tračak healtha kojeg nemogu skinut. Leteći kostur ftw!
25-12-2011, 20:27
cham3leon
26-12-2011, 10:30
Zeko149
x
26-12-2011, 17:02
cham3leon
Bartuče, jesi uspio skužiti kako popraviti to kad usred Main questa prestane random spawnanje zmajeva? Baš guglam i ne mogu nać taj bug.
27-12-2011, 00:02
Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Bartuče, jesi uspio skužiti kako popraviti to kad usred Main questa prestane random spawnanje zmajeva? Baš guglam i ne mogu nać taj bug.
Ne, naišao sam na jednog zmaja u divljini, ali taj zmaj nije random encounter već je tamo uvijek njegova točka spawnanja. Osim njega, niti jedan jedini zmaj nije napao neki grad ili mene u divljini :|
Uopće ne znam u čemu je fora, ali ide mi na qurac. L32 sam i imam tek 4 zmajeve duše (gotovo 50h) :(
27-12-2011, 01:08
Akul
U mojem replayu s najnovijim patchem, random zmajevi su me napali par puta. Jednom čak River i Markarth.
Jesam primjetio pak da su postali nešto rijeđi, posebno uzevši u obzir da ni ne koristim Fast Travel uopće ovog puta pa bih trebao nešto češće na njih nailaziti.
27-12-2011, 02:49
croat1gamer
Mozda je s tim patchem smanjen spawn rate zmajeva?
27-12-2011, 09:46
cham3leon
Ne, nego ih jednostavno nema. Ja uopće ne koristim fast travel i stvarno se naputujem, ali i kad sam koristio fast travel da npr. dođem u neki grad, u tom gradu bi se znao pojaviti zmaj. Sada niti jedan.
A taman sam razvio fin sistem za ubijanje zmajeva. Gađam ga strijelama i ne približavam se, a kad sleti do mene shoutam Become Ethereal i šprintam u zaklon dok ne poleti.
27-12-2011, 12:11
W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ja uopće ne koristim fast travel
Ne vjerujem ti. Jer sam ja u 2 sata igre fast travelao jedno 40 puta. Nekaj zaboraviš, fast travel, potvrdi quest, fast travel. Recimo da trebaš onim dedama na planinu ići dva-tri puta, nema tog sveca koji bi me natjerao da dvaput idem po tim stepenicama. A tak ni tebe. Nema smisla tvoje nabrijavanje.
Enivej, igrao nekih par sati na kompu. Ubio zmaja, riješio par questova za onaj prvi grad, riješio par dungeona i dvije pećine koje se otključaju s onom kandžom i sad mi je igra došla za Plejku. Sad sve opet ispočetka.
Možda zbilja jesu drastično smanjili spawn rate zmajeva u novom patchu!? Što je zapravo i OK pošto bi beštije i morale biti rjeđe... ali kaj kad sam se naviknuo na HRPU zmajeva na svakom koraku iz v1.0 :D Do ove točke sam ih ubio već gotovo i 40 u prvom prelasku :D
27-12-2011, 14:29
Windwalker
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
...i sad mi je igra došla za Plejku. Sad sve opet ispočetka.
Zašto, ako smijem pitati?
I meni je danas stigo. Krećem navečer.
27-12-2011, 15:09
cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ne vjerujem ti. Jer sam ja u 2 sata igre fast travelao jedno 40 puta. Nekaj zaboraviš, fast travel, potvrdi quest, fast travel. Recimo da trebaš onim dedama na planinu ići dva-tri puta, nema tog sveca koji bi me natjerao da dvaput idem po tim stepenicama. A tak ni tebe. Nema smisla tvoje nabrijavanje.
Koristio sam ga možda par puta da se vratim na High Hrothgar i slične lokacije, ali osim toga nema potrebe. Nisam koristio fast travel već zbilja jako dugo. Koristim isključivo kočijaše za prijevoz između gradova što je zgodna stvar kad moraš radit recimo za Thieves Guild pa putovat često po gradovima.
27-12-2011, 15:29
W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
...i sad mi je igra došla za Plejku. Sad sve opet ispočetka.
Zašto, ako smijem pitati?
I meni je danas stigo. Krećem navečer.
Kontrole su mi na kompu smeće, pa sam kupio i verziju za Plejku.
27-12-2011, 15:32
Deadwalker
Nije da igra na PC-u ima savršenu podršku za X360 kontroler :)
I nije da možeš komp spojiti sa HDMI-om na veliku telku ako patiš za velikim ekranom :)
Ja sam se tek sad prebacio s kontrolera na tipkovnicu. Na gljivama je kretanje ugodnije, ali je ciljanje sa lukom dosta teško.
Ne znam kako bi ti onda igrao FPS igre na konzolama :)
Ja ne bih igrao FPS igre na konzolama.
Mislim, naučio sam se ja na ciljanje gljivama, ali i dalje mi je inferiorno mišu, pa čemu se mučiti.
Možda se jednog dana netko konačno sjeti prilagoditi mehaniku igre gljivama, pa te igre koje su ko fol napravljene za konzole neće djelovati kao igre napravljene za pc na koje je nalijepljen sistem za kontroliranje na gljive.
27-12-2011, 19:34
cham3leon
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
27-12-2011, 20:04
crnisokol
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Enivej, igrao nekih par sati na kompu. Ubio zmaja, riješio par questova za onaj prvi grad, riješio par dungeona i dvije pećine koje se otključaju s onom kandžom i sad mi je igra došla za Plejku. Sad sve opet ispočetka.
Imam oko 60 sati igranja iza sebe i nisam nijednom koristio fast travel...jedini prijevoz koji koristim su kočije...
27-12-2011, 20:11
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Haha, ovo je genijalno :D
27-12-2011, 20:15
W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Imam oko 60 sati igranja iza sebe i nisam nijednom koristio fast travel...jedini prijevoz koji koristim su kočije...
Smiješ prestati glumatati pred svojim Warhammer prijateljima.