ne kužim o čemu ti pričaš.
jel' ti gledaš pro dotu uopće?
qop se često igra i vrlo je koristan heroj.
čak se igra i u safe laneu ne samo mid lol.
Printable View
ne kužim o čemu ti pričaš.
jel' ti gledaš pro dotu uopće?
qop se često igra i vrlo je koristan heroj.
čak se igra i u safe laneu ne samo mid lol.
igra se i kao support i kao offlane, i mnogo je korisniji od mid qopa. samo moje osobno mišljenje gayhomo
s QOPicom po vrlo jednostavnoj sabloni si se mogao dic s 3500 na 4000 in no time u proslom patchu.
AxED.Mo - offlane player kicked from Na'Vi following internal dispute.
http://www.joindota.com/en/news/3508...ternal-dispute
Navi is back.
>Good game, well played!
>SPACE CREATED
#dreamscomingtrue
na redditu je drama u detalje, al najodvratniji mi je od svih onaj usrani v1lat koji se svako malo javlja i soli pamet svima, makar nema s ničim veze. #pare
što se qop priče tiče, mislim da ako pogledamo prošli TI, i perfomanse određenih igrača/timova s tim herojem, može se vidjet da još u patchu gdje je qop bila fotm ponekad znala bit krajnje beskoristan heroj koji previše ovisi o ultyu. (primjer: doslovce svaki ruski tim, s4 throwovi itd.). Qop supp ili offlane(yoky je imao dobrih offlane qop gameova) je po meni korisnije jer ne stvara tolki pritisak na heroja da performira dobro kao dok je on mid.
sa 3500 na 4000 mmr se može doć s bilokojim herojem ako zaslužuješ doć na 4000, ako si nub ko ja neće ti ni isus pomoć
ili zna bit krajnje koristan heroj qopica mid kad nije u rukama nekog ruskog tier 4 teama ili s4 overrated midera koji 3 godine do ovog sl-a nije odigrao pošten gejm i zbog kojeg je secret ispušio TI najviše, imho.
offlane qop = offlane sven.
v1lat je retard uvijek bio i ostao.
Da QOP loš mid rofl. Rangeru, prekini mješati droge.
zelim vidjeti kak je S4 solo killao sumail qopicu u finalima prvi gejm
i ja, al pametni casteri su preskočili to a za gledat preko dote treba tiket :(
nema na faking jutjubu. gamad. od svih glupih videa na jutjubu od dote tog nema.
šteta, volim kad rektaju sumaila mid.
++
baš bi mogo malo dote, skino neki dan, nisam igro godinu dana, imam 15 sati,,, :D
edit: brijem da ću na kraju opet završit blejeći u kut u mapu :D
imam 3900 sati :(
Upoznao sam lika na poslu koji ima preko dvanaest tisuća LoL-a.
Nije bad ne brini, dečko je fakat prva liga. :D Žao mi je kaj je kratko radio kod nas...
Nedavno je došao jedan kaj ima preko 300 dana WoW-a.
A Diablo 3 me profurao kroz mapu u pola sata, tak da sam sa levela pet skočio na 70. Otvorio nam se nekakav full rare goblin crypt tak da sad imam 25 milja golda i 3 sata gejpleja :D
edit: i nekakve item od par milja dmg
79.
tu smo si, ez lyfe.
88d
59 dana.
al racunam da imam prek 3500 sati u wc3 provedeno u doti sta ovo en broji. steta kaj je xfire pobriso sve profile i nema vise tih statistika
šteta što više nema mojih pro videja s miranom iz dote 1 na xfireu
http://www.joindota.com/en/news/3518...n-2-lan-finals
dat groups. poklat ce se u A.
isss ta prva grupa
Kreygasm
barem će mi secret (vjerovatno) proći groupstejđ (y)
osjecam comeback secreta na ovom turniru.
[spoiler]sad sam ti ubio svaku nadu.[/spoiler]
di je jebeni spoiler botun ovdje
bit ću iskreno iznenađen ako taj secret u ovom sastavu više ikad ikoji turnir osvoji
i ja, iskreno.
osvojili su tour - dva sa ovim lineupom na ne znam koju foru.
misery mi se čini kao jedan od lošijih offlanera među top timovima a pieliedie nije dobio nadimak diediedie bezveze.
isto kak i rEEtard nije nastalo za bezveze :(
iako gledam trenutno na ovom touru već ima dosta surprising gejmova.
=]
[/spoiler]
Krenuo sam opet igrat. Taman sad izašao ovaj neki novi peč di vidiš broj reporta i commenda. 7 reporta u 5 gejmova, lel.
xd
ez mek vlads drums meracle invoker. ez for og.
evo odigro meč. prvo čekam 10 minuta da netko prihvati igru i na kraju me izvrijeđaju da sam glup, spominju mamu i ispadnem kriv jer smo spušili gejm.
jel ima itko da igra ovo a da nema 15 godina?
I zaslužuješ da te vrijeđaju ako sjebeš gejm.
jesi li ti normalan, dečko?
Manje-više. Jesi očekivao pohvalu?
kaj? hoćemo li mjeriti duljinu penisa i kvocijent inteligencije ? ili ćeš ušutjeti i mirno odjebati odavdje, jer si odmah počeo lupetati gluposti?
Zajebano je kad si loš.
Vedro si siguran da nisi ti taj koji se ponasa kao 15-godisnjak.