lul= Citat =:
Izvorno postao Sweron
Printable View
lul= Citat =:
Izvorno postao Sweron
Build s garenom mi je berserkers graves,frozen mallet,infinity edge,phantom dancer,black cleaver,bloodthirster,ne tim redom ali to su itemi na koje ciljam,ako se igra oduzi i uspijem ih sve nafarmati unistavam late game,najcesce su tu skorovi 12-3,10-1 i vise,ako me ide naravno.
I kakve su to gluposti da renekton i pantheon imaju takodjer los late game? uz pravi build s bilo kim mozes rasturat u late gameu.
uf taj build je suicide .. jest da ja govorim da garen nije full tank ( sillenius :D odi igrat umjesto da me tu spijuniras :P ) , ali bogami nije ni dps.
Garen je offtank
1. attack speed - useless - SPIN TO WIN !
moj tipicni build za njega:
1. Doran's blade
2. mercury threads / boots of swiftness
3. sunfire
4. force of nature
5. Frosthammer
6. Infinity Edge / lastwhisper / atma
7. doran's blade prodajem za IE / lastwhisper / atma
taj redoslijed nije nuzan ali ako sam jedini cvrsci char u timu onda idem dosta defenzivniji build inache znam ako me dobro ide rushat BF sword, onda je spin bolesno jak.
= Citat =:
Izvorno postao Sweron
Da,suicide za neprijatelje,za mene ne.
dobro, probaj i ovaj build
mastery, rune koje imas ?
http://www.solomid.net/guides.php?g=1597
Ovako nesto,ali jos sam u njub fazi lagano,tek prije mjesec dana sam poceo igrati LoL,imam par kupljenih heroja koji su mi opaki,recimo olaf,xin, i malo sam se zajebo s jaxom,mislio sam da je lakse s njim igrat xD
Jedini dobar build za garena su bootsi, sf cape, sf cape, sf cape, sf cape... (i to mi ukinu :twisted: )
Kupio Udyra pa sad isprobavam 2 jungle varijante, šta vi mislite jeli bolje sa Q ili R junglat ? (Na Udyru naravno)
Sa W :D
Probah Rumblea sad kada je free. Nekako me ograničava to što je point blank manaless mage DPS. Nema burst, sve je sustain, i dosta su mi ograničene opcije za build. Što vi koristite za rune, masteriese i iteme na njemu?
Ja sam sada pokušao vsAI sa MPen mark, Armor seal, MR glyph i MS Quints sa 9/0/21 i Merc/Rylai's/Abyssal/Zhonya/Haunting/Void. Kvalitetan 55%+~35 MPen na kraju sa ~380 APa, ali me smeta što nemam burst, i bez Exhausta lako pobjegnu pod toranj.
Dajte nickove da vas dodam pa da odigramo,jer samo gubim zadnje partije,vec mi je pun kurac da svaki put dobijem teske debile u ekipi.
ay Sweronart (30) i LordAkainu (21)
EU Russia...XD
NAPOMENITE SERVER, PA KAJ VAM NE VALJA!?
Izvalit takvu glupost za Garena nakon što je vidio Smirivaca kako ga igra.= Citat =:
Izvorno postao Norther
:bravo:
gledam zeca skoro svaki dan, to sto premade sa lovcem i nama radi su stvari za sebe i ne treba ih uzimati zdravo za gotovo
Garen bez damage-a je beskoristan lately, ako su ovi pametni natuci ce ti tim, a tebe ce vec rijesiti jer pasti moras ma koliko tenk itema imas.
Cisti dps opet kao i svaki melee bez nekog stuna , escapea brze pada od raznih aoe damage-a prije nego sto uspije napraviti neku ozbiljnu stetu.
Neki balans koji naginje defenzivi je najbolje rijesenje.
Onako kako zec igra je sasvim ok, jedino mu govorim da uzima Infiniti edge. Sada je poceo igrat sa brutalizerom, veoma dobar item early jedino sto mi se yomumu's ghostblade ne spada kasnije u top tier item, IE, last whiper su mi bolja rijesenja.
Renekton nije tipični ad carry jer nije uopće zamišljen kao ad carry već kao ad caster baš kao Pantheon i Garen.= Citat =:
Izvorno postao Sweron
Renekton ima poprilično dobar early game, prosječan do dobar mid game i grozan late game što je posljedica manjka ofenzivnih predmeta koje Renekton može u potpunosti iskoristi.
Renekton da bi dijelio štetu treba mu CDR, ArP i AD, a u cijeloj igri prostoje točno 2 predmeta koja kombiniraju to troje s tim da Ghostblade vrlo malo unapređuje spomenute tri stvari u odnosu na Brutalizer.
Nisu to gluposti već jednostavno postoje champion-i koji postaju sve gori što igra traje dulje.= Citat =:
Izvorno postao TheThoR
Garen nije tenk, nikad nije bio i vrlo vjerovatno nikad neće biti.= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Garen nema nikakav hard CC ili initiation skill pa stoga ne može upravo kontrolirati kada će započeti borba, ne može kontrolirati tijek borbe niti može spasiti squishya od assassin-a ili tanky dps-a.
Dobar rework, jedino mi se nesviđa ovo smanjenje AP ratiosa. I ček, rekli su da ako smo odigrali 10 igara tokom season 1, da ćemo dobit specijalni skin za nju. Jel to još vrijedi ?
valjda vrijedi
@ shadenfreude - dobro pricas jedino se ne mogu bas sloziti za grozan lategame renektona.
frozen mallet, force of nature , ionian boots, black cleaver, sunfire, atma / last whisper
pwnage i lategame
Katarinin ulti je malo op,znam da se moze counterati ali svejedno...
kakav je rammus?
Idem si ja skinut lol iz zajebancije :/
Igrao sam sa sličnim buildovim i ne bih baš njihovu efektivnost okarakterizirao kao "pwnage".= Citat =:
Izvorno postao Sweron
Nisi beskoristan, no stavi istu količinu zlata koja ti treba za taj build na Jarvana, Ireliu, Nasusa, Olafa...itd. i nećeš biti njima ni do koljena.
Katarinin ulti je op jedino protiv ljudi kojima nije palo na pamet da bi možda bila dobra ideja sačuvati jedan fear, knockback, knockup, silence, stun, suppression ili taunt na bilo kojem od 5 likova u timu da bi se prekinuo taj ulti, no to je više problem igrača nego ultija.= Citat =:
Izvorno postao TheThoR
Počni igrati kao Alistar, Blitzcrank ili Cho'Gath pa ćeš promjeniti mišljenje o njezinom ultiju.
Pa znam,ali ako ja ne igram s nekim od tih ili slicnih heroja a nemam nekog sposobnog u timu ko joj moze sjebat ulti,to je gg vise manje...= Citat =:
Izvorno postao Schadenfreude
lol. Pa radi toga se i čeka(ne svi) da ona baci ultimate pa da ga prekineš. Pa nećeš valjda čim vidiš neprijatelja iskoristit sve živo na njemu. Ja recimo kad igram s Kassadinom(primjer kako ju counterat) nikad ne iskorištavam Q skill bezveze(radi solidan dmg + silence), nego čekam da nunu,katarina,tkogod krene castat ulti da mu ga prekinem.Ako nema nikog takvog onda se prebacim na obližnjeg magea, i ubijem ga. Pretpostavljam da govoriš o teamfightovima, jer je vrlo bitno da znaš koju ulogu imaš i što koji champion iz protivničkog a i iz tvojeg teama može.Inače bi ko u tvojem slučaju to bilo jednostavno tapkanje po tipkama QWER u nadi da će se nešto super desit.
Tvoj problem je onda nesposoban tim, a ne Katarinin ulti.= Citat =:
Izvorno postao TheThoR
Ako bi Riot i nerfao Katarinin ulti opet ti ostaje Nunu, Fiddlesticks, Malzahar i MF.
Pa da. Ako je tvoj team retardiran i ne zna kada upotrijebiti svoje CC za prekidanje njihovih ultija onda si gotov. Igrao sam sa Leonom i u njihovom team je bila Kata .... Naravno čekao sam da iskoristi ult pa je puknuti sa Q ili svojim ultijem.= Citat =:
Izvorno postao Looky
Treba igrati pametno i razmišljati unaprijed inače je fail.
disagree, KILL THEM ALL !!!!= Citat =:
Izvorno postao The Fury
A da to ode u zasebni thread?
WTB server transfer i novi season malo brze.
Udyr je bomba, predobar champ. Ošo ukrast blue i slučajno naišli Malzahar i Lux. Malz me ulto, plus null zone i malefic visions, a lux je isto bacila ultimate i pogodila me, uspio sam pobjeć sa kojih 200 hpa i još k tome uzet blue :rotfl:
Što se tiče ovog trailera, užasno je loš.
Evo i ja skinuo ovo čudo i počeo igrat. Na šestom sam levelu i igram isključivo sa Mordekaiserom. Uglavnom imam nekakav 1.2-1.5 K/D.
Ima netko tko je voljan da me malo poduči igri?
NA, EUW ili EUN?
Ja odigro jednu na Eu suckam za popizdit XDD
EUN.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Sick, odi na NA. Tamo je ekipa.
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Istina. Join us, we have cookies!