Opet dolazimo do toga da je teze pustit kosu i da ti dobro stoji, neg da budes celav i da ti dobro stoji, zato ak moze, zas ne= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Printable View
Opet dolazimo do toga da je teze pustit kosu i da ti dobro stoji, neg da budes celav i da ti dobro stoji, zato ak moze, zas ne= Citat =:
Da, ali osobama kojim zbog oblika lica i glave dobro stoji duga kosa nikako ne stoji obrijana bulja i obrnuto. Ipak, imas likova s pravilnom glavom koji pustaju kosu, iako ona uglavnom dobro stoji osobama s "konjskom" izduzenom glavom, jer ju u tom slucaju kosa nadopuni i formira pravilan oblik. Iznimka je pustit kosu, izbrijat ju iza uz vrat i furat svezanu u rep. To stoji svima, osim ekipi koja ima velik nos.
Đizas faking krajst, zašto opće razmišljati o takvim pičkarijama, ono koga boli kitaba tko ima kakvu kosu. Nosiš kako ti se sviđa i bok, tip voli dredove, nosi dredove, adio, tema gotova...= Citat =:
sign
Forum je za raspravljanje, uvazeni kolege zastupnici. Percepcija mi je jaca strana i cesto sam u kontaktu sa (i/ili okruzen s) gomilom potpuno razlicitih ljudi i zena svih dobnih skupina, razlicite rasne i etnicke pripadnosti, pa eto, protivno svom htjenju, uz ono bitno zapazam nebitno i neuobicajeno...
A sad davajte slike s prigodnim kapama, ukoliko su vam pri ruci. Bilo bi zgodno i prikladno...
E ono, volim dredove prvenstveno jer nemoram kosu prati svakih par dana, ja perem kosu svaka 3 mjeseca, a što se tiče održavanja, opet netreba puno truda, svakih pola godine tj. kad kosa malo poraste popravim dredove (kukičam) i to je to!!
Da, ljen sam!
Svako 3 mjeseca :pray: :pray:
Ja otišao u frizera i ošišao se najkraće no ikad, ipak ne prekratko, ali onako nešto kao što imaju sergeanti sa cigarom u ustima u američkim filmovima :D.
Mislim da mi jako dobro stoji, probat ću se uslikati.
Držim ti fige.
Nemoj puno probavati da se ne umoris jako. xD
To sam mislio narednih dana... kakvi su ovo komentari :S.
Pozitivni.
Macak, ne diraj mu sesir!
Ne treba mi šešir imam čizme!
ovo je totalna glupost, i mrzim takvo zatvoreno razmisljanje.= Citat =:
neka si svako fura sta se njemu svidja, 'stajala' ta frizura njemu ili ne.
doesn't matter..
bas si modni macak..
Upravo to!
Nemam ja nista protiv da se svi sisaju "na tutu", ali svakoj osobi par frizura odlicno pristaje zbog same fizionomije lica, no vecina ljudi i zena tog nazalost nije svjesna, jer slijepo prati trendove ili kopira frizuru koju su vidjeli na nekome, iako im mozda ona uopce ne pristaje. Svaka osoba zasluzuje da izgleda najbolje sto moze i nije ok ljudima i zenama lagati da im nesto pristaje, samo zato sto nam je ta osoba clan familije, frend ili cura.
Nazalost, krajnji sud i odluka ipak je na nositelju, ali dobronamjernu i konstruktivnu kritiku svako zasluzuje. Meni naprimjer obrijana bulja stoji bolje od bilo kojeg tipa frizure, posto imam savrsen oblik glave i bilo bi steta to pokvariti nekakvom nakupinom dlake. Da mi je bar to netko predlozio ranije, ustedio bi masu para koju sam spizdio na frizera i gel, a da ne spominjem koliko bi tek vremena ustedio da nisam prtljao oko kose.
Eo npr. ja nosim rokezu zato jer iam velik nos.. pa rokeza donosi neki balans.. XD
Ne, a? ;D
Meni ne stoji ništa pa puštam da raste :(
Stoji ti nesto sigurno. Guglaj malo fizionomija lica i pronadji se.
I meni nista ne stoji. Uglavnom zbog zvrk iznad cela. Tak da kratku nemogu imat. A dugu ne zelim. Pa se moram nac na sredini koja mi i sto nikako ne pase xD
Cega iznad cela?!
Zvrk :P
Ako se ne varam, kod mene se to kaže "zvijezda".
nemoj nosit kosu= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
hiha
cek, lose :(
O cemu vi to?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Imaju neke face kojima ništa ne stoji= Citat =:
Još malo lifta.
Blago deformiran glavic
:rotfl:
Ma baš je super slika Maloki :D
gg majica
Šišanje "na tutu" :pray:= Citat =:
Evo jedna prošlogodišnja
Iskrivite vratove.
A balerina? :(
http://imgur.com/6QHN9.jpg
Nije fazon kad budeš vece zlo od mene :(
Nego, evo nešto od Oktobra, bivah u Pešti :(
Neispavan sam i nisam imao Šaume.
Šta radi ovaj lik sa kapuljačom iza tebe :D
Reklamira Vans za razliku od mene :(
[sup:e2ub1bto]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7977181_n.jpg[/sup:e2ub1bto]
I belive I can fly :boohoo:
mali pimpilini
ladna voda hahah= Citat =:
Izvorno postao Chappi