http://www.wowwiki.com/ResistanceSbi ti trebalo odgovoriti na sva pitanja
Printable View
http://www.wowwiki.com/ResistanceSbi ti trebalo odgovoriti na sva pitanja
Hvala, makar sam otišao na onu stranicu sa formulama i tamo našao :)
Uglavnom, ovo je formula za te binary spellove:
Code:Average Resistance = (Target's Resistance / (Caster's Level * 5)) * 0.75
E ovako:
Trebao/li bi mi add-on/i za preglednost spellova za huntera. Da ne moram stalno shift-scrollat (jer je dosta nezgodno). Npr. da su mi spellovi za peta na jednom kraju ekrana, za ranged i melee napade da mi je na dnu ekrana, a aspecti i uffovi na lijevom kraju ekrana. Nesto kao ovo ,samo ne sto ovaj lik pokazuje da mozes upisat nego ono ispod:
Nekuzim bas sto pitas, al on objasnjava o ovom addonu http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... -know.aspxS, need to know, nikad nisam koristia.
Al inace koristi standardne blizzard ui barove, i neznam zasto trebas shift scorlat, ja sam igrao hunta nisam imao potrebu za shift scrolanjem (iako koristim shift scrolanje za key bind dosta koristan usput :) )
Mislio sam na ovo: http://www.imagesforme.com/show.php/1082880_Hunter.jpg
Dominos ili Bartender4.
Bartender, vidi se button na mapi
Kako da stavim svoju gildu na wowprogress?
jel postoji kakva sansa da se organizira pcplay guild kad izade cata il mozda i prije? sjecam se da je prije bilo nesto tog tipa :D
A organizirao se na Karazhanu kad je TBC izasao i neslavno je propao, nema od toga nista, nemozes ti ograniziran ljude da se takvo nesto napravi, svi vec imaju gildove i tesko da ih iko misli napustiti, onda bi to jos znacilo promjenu servera sto za sobom povlaci char transver ili eventualno rerolling, sto malo tko ima namjeru napraviti, a probali smo u tbc, bilo je zabavno, dobra vremena, al to je sve
zaboravio si napomenut da se balkanci rijetko oko čega dogovore ^^
Ajmo napravit guild koji će se zvat DK i svi rerollat DK-ove na nekom random serveru!
ja sam radje da rollamo female druide, i to kada izadje cata jer ce onda moci biti gotove sve klase
A dobro nije baš neslavno, nju je obezglavila ona guilda za raidanje. Ali bilo je zabavno :)= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Prvo bih htjeo zamoliti admine da ne brišu temu ili lock jer mi je odgovor hitno potreban
Ja i frend bi htjeli započeti igrati hordu na nekom pvp serveru koji je high population,ima li negdje sa hrvatima'?
Isto tako, igrali bi cijelo vrijeme zajedno,on bi warrior a ja healer,e sad priest mi nije pretjerano drag,radije bi naprimjer druidovu tree of life formu e sada pitanje,da li se u toj formi može jednako dobro hilat kao holy priest,znače da li mu je restoration druid sličan po hilanju.
Odgovor mi je hitno potreban,stoga hvala svakom.
Gle klase su napravljene da nisu sve iste, tako da način na koji druid hila dosta se razlikuje od priestovog, ali ako pitaš dali su "slični" po tome koliko su dobri hileri, jesu, obojica su vrlo dobri hileri s tim da druidovo hilanje uglavnom dolazi od HoT-ova (healing over time spellova).
Imam lvl 80 holy priesta, pa smatraj da znam o cemu pricam...= Citat =:
Izvorno postao ZipZipforever
Da sam znao koliko su priestovi zapostavljena klasa od strane Blizza, nikada ga ne bi odabrao. Mi smo jedina healer klasa sa dva healing tree-a, a nijedno nije toliko dobro, kao restoration druid i shaman. Gledajuci Recount na raidovima, koliko god se trudim, nikad ne mogu bit ispred jednako gearanog shamana i druida...
A koliko vidim, nismo dobili nista ljubavi i u preview za Cataclysm;
Shamani dobijaju AoE healing spell, i spell koji im omogucuje castanje spellova dok se krecu..
Druide nisu ni dirnuli, jer vide da su napravili odlican posao u Resto stablu...
A priestevi - dobili smo obrnuti Death Grip, koji sluzi da micemo glupe igrace iz vatre (jos jedna stvar na koju cemo morat pazit!), i kojim se mozemo igrat ping-ponga sa Death Knightovima...
Drugim rijecima, nemoj rollat priesta...
Istina.
I druida će ti možda bit malo dosadno levelat (neće ako si s frendom, a jesi) ali na 80 ti se sve 100% mijenja i postaje full zabavno.
Ma dobar je priest, meni je uvik najdraze viditi priesta u grupi, 2 speca za svaku situaciju, al svaki ima svojih prednosti i propusta, al ako hoces druida idi druida, najgore je ici neku drugu klasu od one koja ti se svidja jer si cuo da je bolja... nemoj shamana, najdosadniji hiler
A sto se tice hrvata na serverima, na Kor'gallu nas ima kolko hoces, mislin da je skoro pola horde domace, i jos server nije high populated, battle grupa moze proc, ali alija ima drasticno manje
Ne,nije to.Ja rijetko gledam Wow forume baš zbog toga ova klasa je bolja od ove,te spike.
No kao igrač koji želi sada ići sto više u raidove i biti dobar healer,druid mi se čini kao dobar izbor.
Istina,priestove ubijaju kako god mogu.Nedavno sam imao priliku razgovarati sa adminom Wow koji ima dost informacija.Kaže da priestovi NEĆE biti poboljšani u Cata za razliku od Shaman itd...
Cata bi trebao biti uvod? u nešto veće.No kaže da će se u budućnosti klase poput druida,shamana,paladina i locka vrlo uzdizat ako blizzard ne promijeni mišljenje.
što se tiče server znam za taj,ali mi nije primamljv.Ima premalo alianse za ubijat.
Ragnaros ili twilght hammer mozda?
A to ti malo znaci, world pvp odavno ne postoji, a battlegrupa nije losa, znaci bgovi su vise manje 50:50, dobar je server, ima par vrlo dobrih guildova, neznam kaki je ragnaros al mislim da je korgall dobar izbor ako zelis igrat s nasim ljudima
Ima hrvata i na Stormscale-u, samo ima tolko puno ljudi da se ne ističu :cry:
PvP postoji,samo negdje da negdje ne.Idem vjerojatno na Ragnaros.Nije meni toliko do severa koliko do klase,naravno.
Koja rasa vam ima najbolji lore?
Meni draenei,jednostavno ih obožavam.
raggy na stani alliance ima puno domacih na horde neznam, inace je server jako dobar
veliki izvnanzemaljci imaju predobar lore koji se odlicno uklapa u warcraft= Citat =:
Wait...what? Admin WoW-a? GM? Dao ti je vise informacija o tome sta planiraju sa klasama u Cataclysmu, nego sto je objavljeno? Hmmmm...= Citat =:
A sto se tice rasa i lorea...
DwarvesS- odlicna prica i questovi o otkrivanju njihovog porijekla...Sto o "War of Three Hammers", sto o samoj njihovoj povijestiS(Uldaman mi je jedan od najdrazih dungeona). Nikad mi nece biti jasno zasto se ljudi toliko protive dwarf shamanima, meni se to uvijek cinilo logicno, s obzirom na njihovu povijest...
Prvo: Da i opet da,koliko god neki ljudi ne mogu probaviti neke glasine,neke stvari su takve,Catalysm je uvod,ne kraj.= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Drugo: Dwarfovi bi bili sranje za shamane,zašto? Pa zato jer oni nisu magija, oni su metal.
Horda ima shamane,nisu ni draeneima trebali davat.
Pod prvo; Cisto sumnjam da je GM sa tobom raspravljao o buducnosti WoW-a...
Pod drugo; Da si se imalo potrudio kliknut na linkove, koje sam ostavio u prethodnom postu, vidio bi da se dwarfovi dijele u vise skupina, koje stuju razlicite elemente (vatra, zemlja, itd...)
Pod trece; ovo je otislo u oftopik...
a morali su dati shamane/paladine jos jednoj rasi na suprotnim stranama, tko je bolji izbor od krava/dwarfova, tak da je opravdano