daj neka neko testira slijedece:
1 tudi heroj.
mi kao bloodseeker.
rupture na njihovog heroja.
opizite ga sa forcestaffom.
javite jel primio mega-uber-awesome dmg
edit: trebam test sa lvl1 rupture (na lvl6bs), na lvl2 (lvl11 bs) i lvl3(lvl16bs)
Printable View
daj neka neko testira slijedece:
1 tudi heroj.
mi kao bloodseeker.
rupture na njihovog heroja.
opizite ga sa forcestaffom.
javite jel primio mega-uber-awesome dmg
edit: trebam test sa lvl1 rupture (na lvl6bs), na lvl2 (lvl11 bs) i lvl3(lvl16bs)
Misliš neka fora kao onaj goblin koji pošalje raketu na početku na protivničku fontanicu, a earth baci dvije magije na tu raketu, koje se aktiviraju na protivničkoj fontanici i svima podjele stun + damage?
BTW Mislim da bi primio damage dovoljan. (:
Jesi skužio, kada sa assassinkom baciš daggere u šumu, možeš trčati kroz drveća samo u smjeru prema kojem si bacio dagger, ne možeš se vratiti nazad (moraš baciti opet dagger, da bi izašao iz prašume u tom smjeru). Pokušaj, na početku kada si level 1, uzmi dagger i baci na fontanici u šumu gdje u biti ne možeš kročiti, i prošetaj se kroz sva moguća drveća.
ko je earth? to neki novi ili? nisam bas u toku.= Citat =:
Izvorno postao C
nisam ziher, cuo sam drugacije, tj da nebi primio dmg sa lvl3 rupture. zato mi treba neko da istestira to, jer nemam wc3 inst na pc-u.
mislis na spectre ili?
Earth, Tauren, kako god.
Ne znam sada dali je spektar ili phantom assassin.
Od noviteta ti ima par novih itema koji su dosta dobri, i prerađen nerubian weaver, umjesto prvog da stvara bubice, baci u odabranom smjeru oko 20 mini-bubica, koje idu do daljine oko 1500 range-a preko svega, i kada se sudare sa neprijateljom, zalijepe se na njega i skidaju oko 20 hp-a po udarcu. One bubice koje se ne zalijepe nizakoga, nakon oko 1500 range-a umru.
Dosta mi je dobro išlo s njime, imao sam 19 killova, oko 5 deadova i isto 19 assista. Prvi build mi je bio 4 wrait banda, power treads i teleport skrolovi. Kasnije sa wraitove bacao, uzeo radiance i dva divajna. (:
Onda sam išao na mkb i ostale iteme.
Imao sam oko 600 napada, uzmem double damage, svakih 2.5 sec napadam duplo, to bude oko 2 400 napada, obično sam furao osim ultija i aegis, tako da bi mi trebali isprazniti cijeli HP prvi puta kada uzmem ulti, pa drugi puta aegis, pa treći puta opet.
Meč je bio super, trajao je 90 minuta, vrlo težak meč, vidjelo se da više nitko ne može igrati koncetrirano, itemima se razbacivalo na sve strane (npr. Ursa baci vanguard i vladimir da bi uzeo moja dva divine-a, pa ga ubijemo bez frke). Svi smo bili 25 level, i na kraju me sjebali sa dva hexa, jednim stunom, jednim silance-om, i ezalor mi bacio da mi izvuce sav MP, pa me stuna, i tu sam izgubio bio opet dva divine-a, uzeli su ih crob i naga siren, i izgubili smo. The End, ali sve jedno prejak, jer ako sam mogao sa power treadsom i radianceom sastaviti dva divajna, a sve pro igrači, sve jasno koliko je jak.
Na početku sam imao 0/2/19 zbog bubica, kada ih baciš, zajamčen ti je assist, a i kao da brže napadaš, kao da ima veći as weaver.
To nije assasinka, to je Spectra.= Citat =:
Izvorno postao C
I poanta tog daggera (osim dmga i slowa) je da mozes prolazit kroz terren kakav god bio (suma, cliffovi, bla bla) pa cemu onda wow wtf otkrice? :)
još ti piše u opisu spela :S
Pa ja to nikada ne čitam. Ako i čitam, samo prijeđem okom. :D
Registrirao se na Gareni, stavio 1.24e i 6.67b.
Sad mi samo treba tutor :D
Ako je neko zainteresiran nek ostavi post.
e natjero si me idem i ja installat to, igra mi se dota zestoko odkad su usrali LoL
Usrali, ali se ispostavilo da je OK ovako i puno bolje. :)
moze li se sa furionom lvl 3 ubit rosana?
kad sam ja probro ostlao rosanu 4k hp i otiso vani nisam do kraja
sad mi se neda opet ga bit :D
Kakva je ono bila fora, Božićna verzija DotA-e?
Ono, Rosh ima božićnu kapicu, tko ga ubije i uzme immora dobije i tu kapicu na glavi...full šašavo, Ursa s božićnom kapicom na glavi ide kroz kanal... :pray: :rotfl:
ah da christmas mode :D
Mogu je negdje skinuti?
Samo nadji tu mapu.
getdota.com
checkaj arhivu, neznam koja je to tocno verzija bila.
Neko posebno ime i verzija? Treba mi da lakše mogu naći.
Nema posebno ime.
Ako se nevaram to je bila DotA 6.65.
Sad sam u firmi pa nemogu provjerit u Warcraftu.
Ali probaj 6.65.
Ako nije 6.65 onda je 6.64.
btw bilo je jos shema
recimo ulti od wd-a (witch doctora) je bio snowman :)
a ko nosi aegis ima bozicnu kapicu (including rosh)
i courrier (pingvin) isto ima kapu.
itd itd
Prvi rezultat na google-u, potvrđuje da je 6.65 verzija, "christmas" Dote.
Link za DL. 6.65 DotA-e.
E da mi je mod... da te slappam jednom, ljenčino jedna :D
Prvi mirrorS[HF]
Drugi mirror [RS]
Barem sam pogodio :)
Napokon sam odigrao dobar game u ovih nekoliko tjedana :D
Jeli valja ičemu?
I imam jedno pitanje. Kako se zove onaj mod kada nakon svakog deatha dobiješ novoga heroja?
Puno mu bolje tredsice stoje, jer ti treba attack speed radi slowa i hpa/mane/još attack speeda, ovisno o situaciji.
zasto pobogu anghanims, neki (gotovo bilokoji)item bi bio bolji od otga (nisam fan anghanima nikako)
bootse su po meni cist oke, dobro dode taj extra ms kada nekog naganjas
Koji se prekine na napadu, a napad ti daje slow. Logika nalaže da ti treba češći napad da se ne bi prekinuo slow.
I aganim mu je dosta dobar item, ulti mu je razoran i kasnije, osim protiv tenkova.
agreed= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Onaj mod ti se zove deathmatch(mislim da je -dm) najbolji je u kombinaciji sa -ar :D
ccc nemogu vijerovati
igro bezze 1 na 1 i spajam stabilo
spojio divine i kreno drugi divine
kad ubi me(on je imo vec jedan divine)ispade mi divine on ga pokupi i eto...
ja sam bio pit lord on yurnero
lol.. nisi trebo umrjet
http://www.xfire.com/video/29f601/
Jeli ovo neki bug ili?
Luni ti nerade Sange, Sange & Yasha, Desolator, Mjollnir i Maelstorm.
zbugga joj se normal attack.
To ti pise odma napocetku kad je pickas..
hahahahaha, kakav car ,ahahahhahah