Pjesma iz videa. Ovo je remix na Plan B - Love Goes Down, samo nemam pojmi koji remix.
Hvala unaprijed.
Printable View
Pjesma iz videa. Ovo je remix na Plan B - Love Goes Down, samo nemam pojmi koji remix.
Hvala unaprijed.
Ma mora bit od Doctor P remix. :D
Evo jedan teži zadatak.
Lyricsa nema, nekakva je elektronika. U spotu je bio nekakvo žuto plišano stvorenje koje je sjedilo u nekakvom uredu i "headbango" glavom, bar koliko se sjećam je tak bilo, vrtilo se davnih dana na MTV-u, ako itko zna onda jedno veliko hvala jer već 2-3 mjeseca si glavu razbijam s tim
Prijatelju, pa zar sumnjas u mene? :D
i nije uopce tezak zadatak 8)
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ne vjerujeeeeeeeeeeeeeem, e kad dođeš opet u hrvatsku, imaš nešto od mene :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
vazi, od viska ne boli glava :)
dobra pesma : :)= Citat =:
Izvorno postao Carp
E, ko ovo zna dobi virtualni BJ!
Bilo na mtv-u davno (prije cca. 10 god).. U spotu je bio lik koji je bio obučen u štakora i bio je mali i hodao po cestama i valjda nekva jazbina i to.
A pjesma je išla tipa: free freak to funky funk funk free freak to funky funk funk xDDDDDDDDDDD
Ovo?
Ako nije, daj jos detalja
Nije, al tu pjesmu isto nisam čuo dugo :D
Ovoga... Real life je spot, nije animirano i ono su lyricsi koje sam naveo u prošlom postu.
Znam da je farfetch i malo info, al eto.. Razgovarao s frendom o njoj i ne možemo je naći niakk.
Evo ovdje pas u kostimu hoda ulicama
Znam tu pjesmu ;)
Ma ja tražim ovu već par godina, pasivno nekak doduše, al svejedno.. Tnx na trudu :*
Moras dati jos podataka, bilo cega da se sjetis. Sigurno znam stvar ali ne mogu je tocno odrediti
sexane dužan si mi sokića
http://msn.mess.be/data/thumbnails/47/bj1.gif
<33333333333333333333333333333333333333333333333 3
:************************************************* ********************
I Admiru :*
Neka naša pjesma iz 90ih ili tako nešto! Mislim da je E.T. izovđač, nisam siguran!
Uglavnom, neka djevojka igra neku igru na nekim mašinama (ala one slot mašine, ali igra ps2 čini mi se) u šumi! I crne je kose!
Moram i tu postavit isto pitanje ko i EDM topicu, užasno me mori :(
Trebam ime nekog dance/house hita iz 90.-tih, vrtio se spot na Vivi i MTVu, jedino se sjećam da se kroz cijeli spot neki frajer pere jer je sav blatnjav, tako nesto je bilo.
Sigurno je znam, napisi bilo sto cega god se mozes jos sjetit (koliko god ti nebitno zvucalo)
mozda u nazivu ima Mojo ili Joy, ali nisam siguran.
Zna li tko koja stvar (ili stvari) svira u ovom videu ili barem koji je ovo jezik?
Juno Reactor / Don Davis - Navras
Puno hvala.
Zna netko kako se zove pjesma?
Eminem - "How Should I Feel" Feat. T.I. & 50 Cent
imaš sreće što tu i tamo okrenem MTV
Hvala puno <3
np ^__^
Jednom davno sam na domaćoj televiziji vidio spot u kojem pjevačica na pozornici s bendom pjeva/svira i onda odjednom napadnu nekakvi vanzemaljci.
Pozornica/bina je na otvorenom, nekakva je kao fešta, vanezamaljci napadaju odgore (dakle lete, ne hodaju) a pjesma je na nekom stranom jeziku (nije ni engleski niti njemački a mislim da nije ni mađarski, španjolski ni japanski jer te jezike bez problema prepoznam).
Bio bih zahvalan kad bi neko pronašao ime pjesme ili još bolje dao link na spot...
znaci bilo je prije na youtubu, neki talent show (tak je barem zgledalo ak se doro sjecam) di kinez/japanac/nesto svira na banjo (ono okruglo sa 1 zicom il 2-3 zice) neki techno il house (za ovo NISAM siguran, mogla bi biti i neka cajka, nekako mi se vrti mihajlo u pozadini).
zna netko o cemu pricam mozda? kinez/japanc je zgledao malo mutavo, furo traperice i bijelu majcu
napomena opet, ovo je sve po sijecanju, nisu sve informacije 100%tne
Cek, jesi ti trazio ovo ili originalnu stvar?
e to ej to, fala previse!