te emo , the usual failer :D poor rodent
Printable View
te emo , the usual failer :D poor rodent
wat, kakav vamp scepter :O
ja imam 21/0) masterije, startam na blue -> vukovi -> vraithovi -> 2 golema -> 2 mala miniona oko red buffa -> port doma -> red buff.
(H)
Vamp scepter zbog wriggle lanterna koji mi je prvi item :wink: Gradim ga na svim junglerima, brijem da mi je to najdraži item u igri, najbolji omjer uloženog i dobivenog uz Youmu .= Citat =:
Izvorno postao Norther
vamp scepter ili shield za 300 isti vrag, ionako nemozes ubit velike iz prvog pokusaja. Ali ako uzmes stit i 5 potiona onda pri povratku obicno ne mozes kupit vamp scepter dok obrnuto lako sakupis 300 golda za Cloth Armor i 2x health potiona
nesto krivo radis ako ne mozes blue golema ubiti iz prve, a i ako ne zaradis 450g u tiru u jungli..= Citat =:
Izvorno postao Sweron
podsjeca me na vremena kad sam igrao pr*vate wow :D
Igrah sad sa Cho-om (koji također razara), i lik iz tima je imo Nocturna. Ise,kako taj lik razreže kroz sve, nemreš bilivit :P
KOJI JE VRAG S NJIM ???
Ja s jannom mu opalim q+w spell i nista omg :? :?
Pa procitaj koje spellove ima= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Pa znam da ima neki fckn stit,neku mrlju izbaci i onaj ulti
a cetvrti neznam :roll:
svi koji planiraju kupiti nocturna, neka pricekaju jer mislim da ce biti nerfan...i to dosta.
evo sad gejm 20/6/17
Dok skupim love,već će dvaput bit nerfan :P
Ja cu radije Twitcha or Shaco+Akali combo :roll:
:roll:
Ise,koja makljaža. Sat vremena igra, ja sa WW, nocturne na protivničkom, isprva nas tukli, na kraju bilo 50/41 za nas, ja sam 20/8/18. Na kraju sam dovršio build za WW + još uzeo Trinity force i pokupovao sve elixire. Zaletim se u njih, tuku me cho, kassadin i nocturne,a men ništ, sve sam ih poklao :P
Najbolja igra u kojoj sam u duže vrijeme sudjelovao...
Primjetih da nocturne izgubi nešto na moći u end gameu... Anivia ga je mogla bez problema razbit :P
mozda je on izgubio koncentraciju ;)= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Ocu Twicha.. moram to kupit , onda cu valjda bit zadovoljan sa herojima neko vrijeme.
mozete rec s cim krecete jugnleati i kojim redoslijedom? probo bi to, al bas i nisam fan junglanja
Isto kao i Norther : wolfs, wraiths, 2 golems, KONZUM, blue, (gank) wraiths, red (gank) ... and so on...
Probao sam malo frozen mallet da imam vise lifea , nelose samo sto sam previse solirao jer mi se nije fakat dalo cekat pasivnog tenka (maokai)
items?
pocetni ? vamp scepter ili cloth armor + 5 potiona= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Jesi ti ovisan ?? :o :o
Kupio si zadnjih 5-6 novih champova i sada si vjerovatno na pola puta do 6300 :D :D
nemam recimo... maokaia / karma , nit me ne zanimaju
Ja sam štedio za maokaia i kasnio je 2 dana na eu a i nije mi se previše sviđao pa sam kupio Aniviu :D= Citat =:
Izvorno postao Sweron
I sad su ga buffali i sad je super.
Evo vam.
Pa i Aniviu su :thumbs2:
Evo jos jedan video ja napravio.
:D dobro je kico, sad mogu u nove pobjede sa Xinom :)
Pa ofc kad sada imas pro build ;) :D
EDIT: taj isti build je i za tristanu
NEeee... banali me s lola :( :(