Bio je banan...
Printable View
Bio je banan...
Spoznah da mi ponovo radi bluetooth na mobitelu, fakjea. Slijedi masovno slanje pjesama.
Spoznao sam da sam rekorder po jebenoj deformaciji stopala, ortoped koji me pregledavao nije se mogao načuditi isprva, a kasnije me još i podjebavao...
What can I say, I'm a fu*kin' medical phenomenon...
Grozno :(= Citat =:
Izvorno postao gothic45
Oću. Hvala na savjetu :)= Citat =:
Izvorno postao r0rschach
Spoznao sam da sam dobio 5 iz ispita iz kojega to baš i nisam očekivao. :)
Edit: spoznah da sam preletio 7500 postova a da to nisma ni primjetio :D
Kako padne mišljenje o mnogim ljudima čim počneš čitati njihove postove izvan Hardware podforuma...
Ah boze moj,i to je zivot
Spoznah da tražim novi avy. ^^
Zašto kada si pijan imaš dovoljnu količinu svijesti da se praviš normalan; naravno, sa tom "normalnošću" ostavljaš dojam kretena. Proklinjem rakiju. Osjecam se tako sjebano da cak pisem o tome. Znas onaj osjecaj kada si u krevetu i krenes na zahod da bi se olaksao ali na kraju napuniš školjku nekom drugom materijom. Vratis se u krevet i ozbiljno razmišljaš da se okaniš alkohola, ali nakon nekoliko minuta zaboravis te nebuloze. Ležao sam u krevetu sa upaljenim tv-om kojeg sam promatrao putem svoje podsvijesti i to krajičkom lijevoga oka dok sam u glavi vrtio filmske trake. Projektor je bio tako loš da je traka često proklizavala i zapinjala. Sve to dok stara nije upala u sobu u nekoj maniri rimskog glasnika koji mi je na lošem latinskom priopcio da bi trebao otić na škurinje po neke kauče. U tom trenu žurno sam se digao, napravio 100 sklekova i pomislio kako je dan lijep.. Lažem, priopćenje te vijesti sam dočekao potpuno ravnodušno, čak i cool; no nisam se usudio napravit nikakvu mimiku da ne poremetim odnose kopna i vode unutar moga prsnoga koša.
E da, i Ronhil bijeli mrzim.
Što si uradio od spankera, vrati ga. :(= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Spoznah da vise od danas ne koristim rapidshare. Postao je u potpunosti neupotrebljiv za obicne korisnike
+1
Istina. Ali srecom nabavio sam premium ACC na par dana... :D
Spoznao sa da je frend dobio internet, i da bi mogao navratiti koji puta na ovaj forum. Jos sam zpoznao da mu nemogu pomoci u vezi toga sto mu emosen neradi. Uz to ima problema sa CoD4 a također nevidim rješenje.
Imam novi rank :killyou:
Kupio sam Orange Box. :D
Riknuo mi display na mobu. :( Srecom da je jos pod garancijom
I spoznah da me ograničava web u pisanju najava i recenzija. Ne mogu ici u preveliku duljinu, a ja bi barem napisao 4-5 stranica...smrc :cry:
Promijenio sam sig, nakon već podužeg vremena. :D
To nisi spoznao. To si napravio :D
Spoznao sam da sam frenda zarazio za Opću opasnost :D
I ovaj je puno lošiji. Inače mi je jako antipatičan Klint, ali ova izjava ovdje ti stvarno nema smisla.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Spoznao sam da je dim jako lijep:
http://oddee.com/item_96868.aspx
OVO
http://www.landoverbaptist.net/PS3.htm
:pray: :pray: :pray:
Spoznao sam da je vani dosta maglovito, ja volim maglu, ja sam hepi
Okej, ovo je još i lošije od Jovana.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Jel opet moras? :(
Banaj me. Ako ne možeš, još bolje.
I da mogu,ne bih zelio.
Nije zanimljivo :(
Da tek otkrivam svoj potencijal sastavljanja dobrih tekstova :)
Da jedna osoba može itekako uljepšati dan :D
"If you've got them by the balls, their hearts and minds will follow."S- John Wayne= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R Mk. II
http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png
Imaš pravo. *ide stavit u sig*