Pa da. I kako nije poanta pušit u razredu u kojem svi puše? Naravno da si zato posegnuo za cigaretama jer bi se inače osjećao isključeno iz društva.
Printable View
Pa da. I kako nije poanta pušit u razredu u kojem svi puše? Naravno da si zato posegnuo za cigaretama jer bi se inače osjećao isključeno iz društva.
Ja sam u svom razredu prvi poceo pusit D:
u 5mj. dok sam iso u 6. razr, isto sam bio ko vi, govorio ljudima kak nikad nec pusit, kak je pusenje sranje ovo-ono..
Onda sam probo i svidlo mi se, i dan danas mi se svidja, iako sam prije tjedno mozd 2-3 zapalio tu i tamo, a sad pusim i po kutiju dnevno..
inb4 the kontekst fora..
Kako ti se može sviđati... uvlačenje dima u sebe?
De bokte el ima tu jos koji pusac da fakin objasni?
Ja vise neam inspiracije -.-"
Ja pusim prvenstveno jer me smiruje, meditacija, nazovite to kako god hocte, vas mozda ne.
Ne uvlači se svaki duhan u pluća. Just saying. Uglavnom se kvalitetni ne uvlaći :P od cigareta se mora jer taj duhan nije ničemu pa uvlaće kako bi osjetili išta :eyebrows:
NEMOJ ME JAKO NEEMOOOJ= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Poceo si pusit da vidis kako je to?= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Ne, poceo sam iz znatizelje, a na kraju mi se svidlo i et....
ma pusti ih, zajebaju te jer si ono napisa ka da se prozoris :P
Trolla dečko.
ko?
Ja nez ni sta to znaci, samo mi plz nemoj tu sad prilipit link od troll scienca xP
Bicam po jebenoj glavobolji. Nemogu zivjet ko covjek od nje.
Smiruje živce, zanimljivo kako uvijek nešto ovako izvali kad na taj isti dan učim u školi ovisnosti i slično.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Uglavnom, to većina samo umisli da se opušta. Kad postaneš ovisan, nema povratka... moji roditelji isto puše cigarete pa ne mogu bez njih, i nije baš da su im nešto uber-fine. Baba mi prestala pušit, di ste sad :D
Mislim, razumijem donekle one koji konzumiraju alkohol ponekad, nekad može utažit žeđ i to.
Ali cigarete su BESKORISNE, niti je to neki rekvizit koji ti treba ili bi ti pomogao. Isti prozor ko i žvaka. Navukao si se, gz gz, pa se ti opuštaj od groznog školskog života. Hebote i meni škola zna bit nekad stresna pa mi nije palo na pamet pušit ili pit bez razloga. Jedna čaša vina/piva da se opustiš je čak i zdravija nego da se nekontrolirano oblokavaš/dimiš.
Žvaka je barem korisna, ne smrdiš dok pričaš sa ljudima.
What?= Citat =:
Jedna čaša vina
Vino?
:(
Tako neki ljudi kažu, neznam ja :D
Ajde fala bogu netko pametan a ne ovi sta dodju "LOLOLOL TI SE KURCIS TI PUSIS ZATO DA BUDES KUL U EKIPI"
Ugl. Ovo za ovisnost i povratak, slazem se s tim, ali zato jer ja to ne zelim... Prije spavanja uvijek otpusim jednu da bi lakse zaspo, i eto tu mi npr. pomaze ^^ Nisu nit meni cigarete bas nes fine, tocnije gadi mi se taj okus, zato i pusim bijeli marlboro jer se kod njega najmanje osjeti taj okus(bar od ovih sto sam ja pusio) i najmanje smrdi :D
I jedan Funfact: Ovisan sam i o zvakacama, cini mi se da sam vise koncentriran kad ih zvacem.. E da, i o coca coli, od nje se razbudim xD
Mozd je to sve meni samo psiholoski, al bilo kakvo bilo, ljepse mi je s tim (:
Suzdržavao sam se dosad, al' moram da kažem- imaš problema dečko lol.
Znam, lol.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
edit: Al jos uvijek manje od 70% ovog foruma...
WTF= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
:D
Ma ovisnan si o cigarama samo ako ih pusis svaki dan ili u posebnim trenucima, npr kada si nervozan. Nije stvar u nikotinu il sta vec nego sto to mozgu prede u rutinu. To koda svaki dan ti u tocno 5 popodne pojedes jednu cokoladicu radi tako 3 tjedna da i probaj nakon 3 tjedna i jedan dan prestat pa ces vidit kako ce ti falit. stvar je sto to onda prede u rutinu, cim si zivcan opa evo cigare il cim je jutaarnja kava odma prvo sto ti padne na pamet je cigara.E tada mozes rec da si ovisan
Nemam namjeru napasti nikoga ni ništa, no nešto mi nije jasno.
Ja sam mislio da cigarete opuštaju samo kad si već ovisan o njima.
Ili sam to krivo skužio?
Mos igrat igre mjesto tog
Upravo to je i on govorio, mislim da si nešto krivo skužio.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Nisam odgovarao na Viperov post, nego sam pitao blood4me-a, ili bilo koga iz teme.= Citat =:
Izvorno postao wildje
Moj bed onda.
Pusti to, ne treba ti i rak pluća uz takvo srce :nonono:= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Bičam po vodovodu i drogama koje vam ubacuju u nju ovih par dana.
Počni pušit bit će ti lakše.
Mene je opustila prva koju sam probao, poslije toga je bilo fuj pa sam odustao. :?= Citat =:
Izvorno postao Mirko L