A ne, pre savršena atmosfera na toj misiji. Ali igraj u mrklome mraku, priušti si taj gušt :D= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
Printable View
A ne, pre savršena atmosfera na toj misiji. Ali igraj u mrklome mraku, priušti si taj gušt :D= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
Bez problema radi na Full HD rezoluciji sa E7500 procesorom i HD5770 grafom...= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Da, TFU je dosta manje zahtjevan po pitanju procesora posto su to mali leveli, dok je GTA IV open-world igra.
Resident Evil 5
Starcraft 2(Blizzard je jednostavno odlican i uvjek pogode ono sto treba)
Crysis
GTA4
Fallout 3
I katkad zaigram Just Cause 2
Sta bi ja dao da imam takav komp al ga necu vidit jos dosta dugo :(
GTA IV, CoD MW ja mogu samo trailere gledat i cudit im se (moram se zadovoljit GTA: SA i Mafia koje sam vec proso trilion puta) :pray:
Amnesia: The Dark Descent
Neznam jel je moj komp ili šta al ovo đubre je prezahtjevno a nema šanse da igram na manjoj rezi. Ono, stavim na medium i trza, koja komedija. Unistall.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Inače, počeo igrat R.U.S.E.
koji komp imas?= Citat =:
Izvorno postao Aral
PS:meni grafika u igri ne izgleda nesto posebno,dapace
X2 4000+, 2gb ram, 8800gts 512. Ma nije u tome bit, sve druge igre igram bez beda, ovo trza od samog starta, osim ako drastično smanjim rezu. Čak ni smanjivanje detalja ne pomaže previše. A ono, igra mi baca paralax, SSAO i slične fore. Mislim, grafika nije niš posebno a opet dočarava atmosferu, nije mi jasno kaj su ugurali unutra kad je Penumbra izgledala isto dobro a išla je savršeno glatko.
Iz principa neću igrat na manjoj rezi ili bilo kaj slično, nije igra toga vrijedna.
Modern Warfare 2
Igram Borderlands na mreži. Pokrenem svoju kampanju, napravim host pa tko se ubaci. Mnogo zabavno^^
Repriziram Half Life 2, te sam započeo Team Fortress 2.
Recettear - An Item Shop's Tale, Amnesia, ME2, R.U.S.E.
my kingdom for a princess :pray:
Možda netko od vas zna: Može se Mass Effect (1) igrati na 32 bitnoj Windows 7?
Da.
Evo po prvi put zaigrao STALKERA. Obavio mozda 2 misije. Zasad mi pari zanimljivo. Nekakv FPS sa naglšenijim dijelovima RPG-a. I ovo malo što sam igrao, pari mi se da je atmosferična igra. Iako me živciraju oni pasi pošto ih nožem nemogu pogodit da ga jebeš. A mrzim trošit metke na njih, pa udren bijeg jedan :D. Razvoj igre nisam niti malo pratio tako da mi je zanimljiva igra zasad. Ali mi se čini da ce mi progutat dosta sati, a sad sam taman u stisci s vremenom. hh
GTA:SA MULTIPLAYER -kad nemogu GTA IV treba se i s tim zadovoljit :roll:
Apsolutni kralj atmosfere. Uživaj u igri, uvjerljivo najbolji FPS na tržištu. Jedini problem Stalkera je to što ćeš nakon njega izgubiti volju za svim ostalim poluproizvodima :D Što se trajanja tiče, može trajati 15-ak sati, a može trajati i 50+ sati, ovisi kako ga igraš.= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
PS: I neka te početna oružja ne zavaraju, kasnije ćeš biti Predator Zone.
Definitivno.Ni ja nisam nešto pratio tu igru i kada sam ju prvi puta dobio , reko da probam .To probavanje se proširilo na tri nastavaka od kojih sam svaki prošao barem tri puta što je ukupno najmanje 200 sati igre .Nikada prije i 99% nikada poslije me ni jedna igra nije niti neće toliko zaokupiti .
Silent Hill (1!) - igra mog djetinjstva.
Upravo sam završio onu školu. Koja je to atmosfera bila.
Pa dok ideš kroz maglu, a one ptice i psi te naganjaju.
Dobra stara vremena.
Svatko tko voli SH, a nikad nije igrao prvi, neka negdje nabavi PS i iskopa ovu igru.
Ili kad bi možda postojalo nešto što simulira rad Playstationa...
Mafia IIS- jako dobra zasad. Atmosfera prava filmska, trenutno se tučem po zatvoru. Duge vožnje mi još nisu dosadile :)
Igram Empire Total War, veliku kampanju s Rusijom, ima me na svakom kontinentu!
Великая Россия!
Kako mi je drago sto znam citati cirilicu, u zadnje vrijeme je narastao broj Rusa na forumu :)= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Zasad ti i Forenger.
знам и ја цирилицу...само незнам руски :(
fgsgdhgkhkhfgnhn,bttrk
Ne. Nice try, though.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Дечки, cупер што знaте ћирилицу.
Ja вaм топло препоручaм дa нaучите Руcки.
Руcки и Хрвaтcки cу двa нajлjепшa jезикa нa cвиjету!
= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Učio ćirilicu prva četiri razreda u osnovnjaku i čitam ovo bez problema .Pisati zaboravio skroz .Također učio i ruski četiri godine u osnovnjaku i snalazim se nešto malo u govoru i nešto malo više dok slušam.Pisanje nula ...npr ja ti ovak pišem na ruskome.
Kak ti sebja zavud ? Kak tvaja familija ?
Harašo ! :D
Half-Life 2 :pray: