-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
REC (original) mi je fenomenalan i stvarno me uspio dobro protresti kad sam gledao u kinu.
@W3DR4N;
Deveta vrata mi je dobar film, ali ima nekakav čudan tempo i općenito djeluje nekako... čudno. Ne mogu opisati, možda ima veze s tim da ne viđam baš puno filmova koji te uspiju baš tako zaintrigirati samom misterioznom radnjom i tematikom pa mi je čudan osjećaj nekakav.
-
Deveta vrata imaju osjećaj okultnosti koji filmovima slične tematike fali. Jednostavno se osjeti pristunost više sile bez da je popraćena specijalnim efektima.
-
Taj film je nepravedno potcijenjen i drago mi je da ima jos ljudi koji prepoznaju dobru stvar :)
-
Prije par mjeseci sam gledo onaj originalni japanski Krug. Kao, film bi trebo rulat, za razčiku od američkog smeća.
Film je katastrofa. Sat i pol spore i nikakve radnje i apsolutno ničega. Jebemu. :(
E, da. Deveta vrata je kul film. Al ne kužim kako se ubacio u raspravu o hororima.
-
Carrie? Ako je to film s onom ženskom što ju poliju bojom kad postane prom queen, onda sam to gledala :D Zanimljiv film.
Inače, gledah 'Sve njegove žene'. Mnogo slavnih, a film baš i nije nešto...
[Ovo je zvučalo kao offtopic.]
-
imaju odličnu atmosferu, ali me se ne sviđaju scene kad ona leti, te kad je se vidi onaj zlokoban sjaj u očima.. mislim da su to trebali skroz da izbace, a da ostave samo onu scenu seksa na kraju, pa samo iz nje da izvedemo zaključak da je ona natprirodno biće, i iz onog što vidi na slici u knjizi.. sem toga, odličan film, sjajna atmosfera, slično samo bolje mi je angel heart sa mikijem rurkom i robertom de nirom, a ima i đavolov advokat sa kijanuom i alom paćinom, koga sam odavno gledao, pa ne mogu da kažem koliko je dobar u poređenju sa pomenutim filmovima, ali sam prilično siguran da je dobar, bar za 7.
a ubacio se u raspravu o hororima tako što je pomenuta rozemarina beba, koji je takođe film romana polanskog.
-
O da, Đavolji odvjetnik je isto dobar... malo intenzivniji i žešći po pitanju efekata, ali opet isto okultan (i ono, Stoneface Keanu glumi).
-
burn after reading - glupo... jedini razlog zašto nisam zagasio film nakon pola sata je razlog šta su ga napravila coen braća... film mi ne valja... o bože zašto sam potrošio sat i pol :(
p.s. I love you - e ovo je prava romantična drama. Iako ih izbjegavam u širokom luku ovu sam pogledao zbog zanimljivog trailera ( i naravno jer Gerard Butler glumi :p ) te me stvarno oduševio svojom pričom.
-
burn after reading ...ja sam uživao u tom filmu .velika je nepravda što Brad Pitt nije dobio nominaciju za sporednu ulogu.Odglumio je fenomenalno .I kompletni splet okolnosti i tjek priče je na trenutke urnebesno smješan .Glumačka ekipa je bila fenomenalna .
-
burn after reading mi nije nešto mnogo dobro, ali mi je bio prilično smešan, jer mi je smešna ljudska glupost. najjače je kad idu u rusku ambasadu, jer misle da hladni rat i dalje traje, pa kad ih rusi ispale, e nema veze, idemo kod kineza..
-
nemoj spojlati ljudima koji još nisu gledali.....
-
Maestralna gluma koja je trebala spasiti bezveze napisan scenarij.
Čisto ga treba pogledati da se shvati važnost kvalitetnog glumca za film.
Da su nekakvi amateri to odradili, film ne bi bio dobar čak ni za popunjavanje jutarnjeg sadržaja lokalne TV kuće.
-
realno, gluma breda pita nije za oskara, ali ako može heath ledger, onda može i on.
inače, zanimljivo kod burn after readinga mi je ona paranoična muzika ko da je izašla iz špijunskih filmova, što je genijalno, s obzirom da likovi i misle da su upali u neku špijunsku igru. film je, kad se tako razmišlja o njemu, genijalan, vedrane, mislim da ga nisi shvatio.
-
Kako neki ljudi jednostavno ne shvaćaju da dobar glumac ne postoji!
Trebate shvatiti da glumce se treba birati kako pašu ulozi,a ne po popularnosti...FFS
Ne postoji dobar glumac,koji paše svim ulogama,nekada je stvar više u izgledu,reputaciji nego kvaliteti...
Joe Pesci...
Samo zamislite nekoga drugog u njegovim ulogama,nejde,jednostavno nejde,kako god netko bio dobar glumac jednostavno nejde...
-
Brad Pitt je najbolji glumac koji trenutno šeta planetom, u uskoj konkurenciji s Leonardom Di Capriem.
Osoba koja na bilo koji način ubija njihov kredibilitet je čisto spremna za lobotomiju.
@baldrick
Ne mislim da ga nisam skužio. Sve je to okej. No da ga ne potpisuju braća Coen. I da nemaju takav snažan naslovni trio s podupirištem u karizmatičnim glavešinama FBI-a, film bi bio debelo, debelo ispod prosjeka. Imena puno znače, a to ovaj film pokazuje bolje od ičega.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Brad Pitt je najbolji glumac koji trenutno šeta planetom, u uskoj konkurenciji s Leonardom Di Capriem.
Osoba koja na bilo koji način ubija njihov kredibilitet je čisto spremna za lobotomiju.
ahahahahahaha
-
Slažem se sa W3DR4N-om.U zadnje vrijeme me Leonardo oduševio u Revolutionary Road .
-
Ima Leo već combo strike.
Revolutionary Road (2008)
Body of Lies (2008)
Blood Diamond (2006)
The Departed (2006)
The Aviator (2004)
Catch Me If You Can (2002)
Gangs of New York (2002)
Bez oscilacija i lošeg projekta. Jednostavno zna znanje.
-
Body of Lies je dobro odglumljeno od strane Leonarad ali na žalost to je i jedina svijetla točka navedenog filma....koji je jednostavno dosadan .Ostalo sve potpisujem.
-
= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Prije par mjeseci sam gledo onaj originalni japanski Krug. Kao, film bi trebo rulat, za razčiku od američkog smeća.
Film je katastrofa. Sat i pol spore i nikakve radnje i apsolutno ničega. Jebemu. :(
E, da. Deveta vrata je kul film. Al ne kužim kako se ubacio u raspravu o hororima.
je,imaš pravo i ja sam ga odgledo i ne sviđa mi se
-
u burn after reading je stvarno brad pitt jedina svijetla točka u cijelom filmu...
pogotovo benganje njegove glave i njegova face sekund prije :)
Inače slažem se s wekijem da je film jedino uspio zato što ga potpisuju braća Coen i da ima velika glumačka imena...
sve mi se čini da su narednih par mjeseci izbjegavati njihove filmove...
Pogledao i Zvijezdana prašina... par sam puta film prekinuo odmah na početku jer mi se činio kao smeće, sve do jučer kad sam ga u cijelosti pogledao i film je vrlo dobar za ubiti vrijeme kad imate temperaturu....
nav, ekskjuz mi, idem pogledat opet Iskupljenje u Shawshanku po stoti put.... e to je dobar film, kojeg možeš pogledati sto puta a da nikad ne dosadi :D
EDIT : i posebno mi je drago šta mi je taj film postao jedan od najboljih filmova na mojoj listi prije nego što sam vidio da je prvi na imdb-u...
-
= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Hehe klasika a :)
Sve sam pogledao osim Psycho i The Shining. The Shining će bit dobar. Hvala bezimeni!
Oću još! :D
Ovako pogleda The Reeker, omen666.
Ako se zelis malo nasmijat pogledaj The Ruins :rotfl:
EDit: e da sad sam se sjetio pogledaj za koji španjolski ili francuski horror (nemogu se sad sijetit imena) stvarno su dobri... e da sjetio sam se jednog španjolskog El orfanato
-
Brad Pitta bi jebo bilo gdje (u oba smisla), bilo kad. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Pogledao i Zvijezdana prašina... par sam puta film prekinuo odmah na početku jer mi se činio kao smeće, sve do jučer kad sam ga u cijelosti pogledao i film je vrlo dobar za ubiti vrijeme kad imate temperaturu....
ne znam što ga svi toliko hvale, najobičnija bajka, totalno ništa posebno.. jedino da se svi nešto ekstra lože ma bajke, ali to nije u pitanju, koliko znam.
-
sinoc pogledala Osmijeh Mona Lise i full ok filmic...
-
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Kako neki ljudi jednostavno ne shvaćaju da dobar glumac ne postoji!
Trebate shvatiti da glumce se treba birati kako pašu ulozi,a ne po popularnosti...FFS
Ne postoji dobar glumac,koji paše svim ulogama,nekada je stvar više u izgledu,reputaciji nego kvaliteti...
Joe Pesci...
Samo zamislite nekoga drugog u njegovim ulogama,nejde,jednostavno nejde,kako god netko bio dobar glumac jednostavno nejde...
postoji samo jedan - robert de niro. pogledaj malo po njegovoj diskografiji, on je glumio sve i svašta, i to uspešno.. iako se čini nezamislivo, garantujem da bi mogao da odglumi potpuno isto kao joe pesci.
-
[quote=baldrick_]
= Citat =:
Izvorno postao "Dreamer Deceiver":1wbg48az
ne znam što ga svi toliko hvale, najobičnija bajka, totalno ništa posebno.. jedino da se svi nešto ekstra lože ma bajke, ali to nije u pitanju, koliko znam.[/quote:1wbg48az]
pročitaj boldano ;)
-
Zvjezdana prašina je savršen film, na tragu Legende, Beskrajne priče i Princeze nevjeste, u kakvima smo guštali prije 15-20 godina.
Bajki ima premalo u svijetu filma, i treba ih držati kao kap vode na dlanu.
-
Pogledao Oceanovih 13.
Odličan. :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Zvjezdana prašina je savršen film, na tragu Legende, Beskrajne priče i Princeze nevjeste, u kakvima smo guštali prije 15-20 godina.
Bajki ima premalo u svijetu filma, i treba ih držati kao kap vode na dlanu.
eeeeeeeee...Beskrajna priča...kako volim taj film...to sam prije gledao na badnjak...svake godine...i nikad mi nije dosadio...dobro pa si me podsjetio...moram ga ponovno pogledati...