-\Neke (po vama) najboklje igre za NES1!!
Printable View
-\Neke (po vama) najboklje igre za NES1!!
Metroid, Super Mario Bros., Super Mario Bros. : The Lost Levels, Super Mario Bros. 3, The Legend of Zelda, Zelda II: The Adventure of Link, Mega Man 1, 2, 3, 4, Castlevania, Castlevania III, Contra, Final Fantasy, Ninja Gaiden...
Možete mi preporučiti neke RPGove,
nije bitano kad je igra izašla,
samo da je kvalitetna priča!
Dajte bilo šta.
Star Wars: KOTOR i Neverwinter Nights.
Probaj i ostale Biowareove klasike (Baldur's Gate, Icewind Dale...) i PlaneScape:Torment. Čujem da je dosta dobar... mogao bih ga baš i ja probat.
Dragon Age: Origins
Jade Empire baš ga instaliravam.
Dajte mi neku zabavnu igru..da se malo odmorim od ovih takozvanih odlicnih igra koje mene nijeda asoltno neprivlaci..Znaci neku zabavnu igru moze do 5 godina staru..
TrackMania Nations Forever.
Ako pak te to ne zabavi bar na 1 mesec uvijek postoji Mount and Blade i stvaranje vizije nepobjedive vojske svakih par dana :D
Dero sam trackmaniu dosta dugoo..istina zabavila me :)
Plants Vs. Zombies. :)
Crazy Taxi 3= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Ludilo
hai there, trazim neke igre koje bi mi mogle potrajat barem 2-3 tjedna. Inace sam veliki fan obliviona tako da shvacate sto volim. Sandbox pristup (vise manje), veliki otvoreni svijet, i naravno reactive combat system.
I prije nego sto napomenete, ne, dragon age mi je bio gubitak novaca, jednostavno igra nije za mene, zbog combat systema sam dobio flashbackove iz wow-a i cijelo vrijeme mi se cinilo kao da hodam po nekim uskim hodnicima zbog zatvorenosti svijeta i nevidljivih zidova.
Risen mi se dosta svidio ispocetka al mi je dosadio vec u drugom chapteru, koji je sama borba i trcanje okolo. :thumbs1:
San andreas mi je bila jedna od boljih igara koje sam igrao u zivotu, ako ne i druga na ljestvici, kupio sam i saints row 2 koji je dosta slican i on mi se jako svidio. Gta IV mi je bio dosadan zbog repetativnih i sporih misija.
Inace, mozete predlozit neogranicen broj igara, za to nema brige. :D
pitam ovdje zato sto vec tjedan dana trazim po netu neke igre koje bi mi se svidjele, a jednostavno nemogu nac, procitao sam bar 30 pcplay-eva od pocetka do kraja, ni tamo nisam nasao bas. (vecinom zato sto sam ranije nabavio vecinu igara koje su recenzirane)
onaj koji mi pomogne nac igru ce dobit nagradu, da vam bude malo veci poticaj :)
htio sam nabavit assassins creed 2 i fable 2, ali nazalost cini se da jos nije izaslo za pc majku im konzolasku :?
i skoro zaboravih, evo slika desktopa tako da odma mozete vidjet koje igre vec imam da ih ne predlazete :) (promjenio sam wallpaper u nesto pristojnije, samo za ovu prigodu :D)
Možda ti se svide; Prototype, Red Faction Guerrilla, Fallout 3, The Godfather, Mafia.
hmm, fallout 3 sam igrao i svidjelo mi se do jednog dijela, meni je igru unistio post-apocalyptic setting :D (a to je i glavna stvar u igri) i oni skorpioni i jos neke gadurije koje su me podsjecale na pauke (uzasno ih se bojim, :()
prototype mi se fora cini, bas cu o tome razmislit, thanks sto si me podsjetio.
red faction guerrilla evo bas sad gledam o tome malo. Koliko se sjecam, pc play recenzija govori da je kratka igra? nevermind.
mafia mi je bila uzasna igra, jos losija od gta IV (znam da imam pomalo cudan ukus u igrama, ne svidjaju mi se one koje se svidjaju vecini ljudi). Uzasno dosadne i repetativne misije, cijela igra se bazirala na principu "vozi do tamo, ubi, vozi natrag".
a the godfather cu isto jos malo pogledat
Prototype je brutalan sandbox akcić u kojemu se možeš guštati na bezbroj načina. Samo kao i svaka druga sandbox igra, može postati monoton nakon nekog vremena. Ali ako si fan sandboxa, onda znaš od oka što te može čekati. Uglavnom, full krvava, brutalna, dinamična, akrobacijska igra sa odličnom grafikom i optimizacijom te solidnom radnjom i odličnim sistemom upijanja (doslovno) bonus detalja oko priče itd. Nabavi, vrlo vjerojatno će ti se svidjeti.SPS: Paleta kombo poteza i nadogradnje lika novim potezima je genijalna!!!
Osim toga, pada mi na pamet FarCRY 2. Meni je osobno dosadan i pun mana, ali ima hrpa ljudi kojima se igra full sviđa. Imaš OGROMNU mapu, možeš bilo gdje i bilo kada itd. Grafički je na razini Crysisa samo što mi se čini da nešto manje zahtjeva.
far cry 2 je prva stvar koja mi je pala na um kad sam poceo trazit igru, ali cini se da traje samo 15-ak sati :(
za sad sam odabrao prototype, dal je netko ovdje igrao fable:the lost chapters? privlaci me dosta ta igra nekako, a opet, recenzije mi se ne cine previse objektivne :(
Fable je genijalan kao RPG sa ogromnom dozom humora i šarma, ali nije sandbox. Razvoj lika je fantastičan, hrpa skillova, možeš biti ultimativno zlo ili ultimativna dobrica (doslovno se mijenja izgled lika ovisno o tvojoj karmi). Akcija je dinamična i odlično odrađena, graniči sa arkadnom. Nije sandbox ali mislim da ima strašno malo ljudi kojima se igra ne sviđa :D Jednostavno ima dušu, a time se može malo igara pohvaliti.
PS: Preporuka!
Također preporuka za Fable, iako nije sandbox. Far Cry 2 je i meni bio previše monoton... odigraš prva 2 sata i vidio si sve.
Novi wolfenstein, nije pravi sandbox ali imaš izbor misija i igra je dosta zabavna, priča je klišej ali dobro odrađena, oružja i neprijatelji također, jedna od boljih sp igara u zadnje vrijeme
true, no sama akcija je raznovrsna i uglavnom teška, pa moraš da se stalno koncentrišeš.. nije no brainer, i to je zabavno. nego, meni se čini da ćeš teško naći igru koja ti se sviđa ako odustaješ zbog nekih sitnica tipa škorpioni koje te podsećaju na pauke.. svaka igra ima neku takvu sitnu manu. fable ti se neće svidet, biće ti isto ko dragon age, hodnici..= Citat =:
Izvorno postao SirZizzy
probaj gothic serijal, boiling point (od te igre far cry 2 iskopirao koncept), te od sandbox pucačina stalkere..
Kad si Mafiu igrao jednostavno prekasno. Kad je izašla 2002, bila je OMGWTFBBQ, što se tiče grafike, raznovrsnosti, vrhunske prezentacije i ostalog.= Citat =:
Izvorno postao SirZizzy
Mi onda nismo igrali isti Fable. Fable koji sam ja igrao je bio RPG koliko sam ja terminator, humora nije bilo, al ajd, šarma je ponešto bilo. Sustav napredovanja je bio ništa posebno, pomalo loš, zapravo. Akcija je bila jednolična, a igra prelagana. Da ne spominjem "priču". :(= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da, više je arkada nego RPG ali se i dalje broji pod RPG :D Meni je osobno bilo smiješno gledati reakcije ljudi na tvoje glupiranje, prdenje, udaranje kokoši itd. Pod razvoj lika sam mislio na set skillova, ima stvarno dobrih i efektnih skillova (nemoj ih uspoređivati sa D&D i sl. visoko baždarenim RPG-ima) :P
Definitivno nije klasičan RPG, ali je jako zabavan za odigrati zbog svoje jednostavnosti, fluidne i dinamične akcije, simpatičnih likova, odličnih Boss bitki i sl.
fable je rpg. imaš otvoren svet, likove koji žive svoje živote nezavisno od tebe sa kojima možeš da pričaš kad hoćeš u klasičnom rpg stilu.. stiče se iskustvo, dobijaju questovi, imaš inventar kao u klasičnim rpg-ovima. razlika između fablea i sandbox akcića je golema - tamo ne možeš da pričaš sa ljudima, nema dijaloga, nema napredovanja lika, nema inventara.. nešto najpribližnije od drugih žanrova su akcione avanture (ali starije tipa outcast), ali samo zato što su one više rpg, nego akcija, a ne zato što je fable više akcija, a manje rpg. akcione avanture još imaju najmanje avanturističkog u sebi.. trebalo bi da se zovu aispr - akcione igre sa primesama roleplaya.
priča u fable je dobra, s obzirom da ju je pisao čovek koji ume da piše, dijalozi su kvalitetno napisani, i sve u svemu to je jedna kvalitetno napisana bajka. meni je to milion bolja od igara koje su kao epske, a pišu ih ljudi koji se u to ič ne razumeju (khm, risen, khm). da li humora ima, ne sećam se, ali šarma definitivno ima. kvalitetno pisanje.
Mislim da je problem u tome što većina ljudi ne razlikuje ili ne prepoznaje kvalitetno pisanje i odvojeni pojam radnje/likova/itd, premda bi po logici potonji trebao ovisiti o prvom.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Fable je fantasy platformer, bez trunke RPG-a.
Najbliže bi ga se moglo usporediti sa Zeldom, od čega je znatno lošiji.
Hard core RPG naslov sigurno nije, ali RPG segmenata ima i više nego dovoljno.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Jel Psychonauts RPG?
Mario 64?
Beyond Good and Evil?
Tron?
Fable je RPG koliko je to i Stalker, ima neke elemente koji vuku na RPG ali je samo par sitnica koje čine igru nešto zanimljivijom i potencijalno zabavnijom, da se igra zove pravim RPG-om je laganje
Ali to je Fable, pobogu. Jedna od najlakših igara koje sam ikad igrao.