Gledam intro od digimona i sjećanja naviru, jebemu sad mi se opet gledaju, ali ne engleska zakurac verzija, btw, zna netko koja je ovo pjesma:
_Nsys22K ... re=related
Printable View
Gledam intro od digimona i sjećanja naviru, jebemu sad mi se opet gledaju, ali ne engleska zakurac verzija, btw, zna netko koja je ovo pjesma:
_Nsys22K ... re=related
Upravo pogledao, ok je bila epka. Nije bilo nekih značajnih preokreta, ali je bar Buttler dobio "plav tekst" koji će nadam se i vodit nečemu.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pogledao epizodu 10 Umisho. A perverted one. :>
''Breast Massaging Alliance''. :pray:
Na kraju mi je bilo žao Tekede i one dvojice, nije život lak kad si butt-ugly. ;D
ma zelim ga upoznati opcenito s animeom
jer do sada za njega je pojam animea bio pokemoni :D
a zelim mu pokazati svu ljepotu animea
Kaibu si samo pogledao od tog svega ili?= Citat =:
Izvorno postao Dario_sharingan
Ako da...
...od komedije sam se uz Kannagi pošteno nasmijao. Ima dosta internih fora, ali većinu se toga skuži.
Kemono no Souja Erin ako voli Fantasy setting i dramu. Malo je spor anime pošto ima 50 epizoda, ali zato ima vremena razvit likove i upoznati nas sa njima.
Serial Experiments Lain je psihološki anime, prilično intrigantan ako mene pitaš. Ne samo zbog raznih religijskih značajka i povezivanja virtualne realnosti sa stvarnošću već i samom činjenicom da je rađen prije 11 godina kada internet ipak nije imao toliko veliku ulogu kao što to danas ima, a ovo pomalo plaši kada vidimo kako je direktor "pogodio" budućnost. Preporuka ako voli nešto za razmišljanje nakon gledanja.
Eden of the East je... mnogo toga, misterija prvenstveno možda. Neću trošit previše riječi, vrlo je dobar uglavnom. Ovaj mjesec dolazi i prvi film koji se nadovezuje tamo gdje je radnja stala u seriji. :thumbs2:
Preporuka za neku humoristicnu(ili neku sa spesl mocima- naruto, digimon alike) animu?
Odgledah One Piece do neke.. 20te epizode, nezz jel da nastavim il ne.. :O
Double post nyaa~!
Pogledao i epizodu 11, isusekristealahu. :pray:
Umro sam na Captaina. :pray:
I cijeli endurance contest... ''The team that loses will shave their under hairs... '' :>
I da, ponovno pervy epizoda. :> Oppai everywhere... Nažalost i cenzura. ;(
Nastavi :D . Preporucio sam OP desecima ljudi koji su prije gledali Naruto ili Bleach i kasnije im je OP posto duplo bolji od navedenih.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Nekak mi je dosadan malo tu oko 15-20te epizode.. valjda ce se to kasnije popravit? :O
@blood4me - Od komedije preporučam Chobits, Kannagi, Hetalia Axis Powers, Doujin Work.
Chobits seems cool :D
Idem sad dlat hhh..
Sam da pitam, jel downloadanje anima ilegalno? o.o
Kako kojih, vjerojatno zavisi o tome jel su licensirani, ili tako nešto...
Skidati subbse, tj. titlove nije ilegalno.
Sve ostale kombinacije, bez da si iskeširao animacijskoj kući u Japanu, pak je... striktno gledano barem.
Predator, jesam ti fino reko, hehe, sad se i meni gleda opet XD
Po meni postaje sve bolje i bolje, a trenutna situacija u mangi je epic. Nije da nema nekih dosadnih epizoda, ali u svakom slucaju meni najbolji anime.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Kenko Zenrakei Sueibu Umisho goddammit. :@= Citat =:
Izvorno postao Raz
I ti ga konačno pogledaj. :>
Inače, izašao novi chapter Kampfera! :>
Hoću... jednog dana. Na tebe je prvom red da pogledaš Kaibu :>
Zašto mi ova pjesma ne izlazi iz glave. >_>
E lol, tek sad vidio kako nevjerojatno saka eng. dubbed verzija:
Japanski jezik je megamnogo više cute nego engleski. :3
E da, izašle su To Aru Kagaku no Railgun OP i ED singlice. Megamože. :3
Self-quote time
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Woot napokon se pojavila subana zadnja epizoda Guin Sage
Pogledao epizodu 12 Umisho. Isusa ti. :pray:
Kul su prikazali napetost natjecanja, dođe mi da počnem navijati. :)
SMMS vs. Ono Island Treasure song. :>>>>>>>>>
Opet sam umro na Captaina, najsmješniji lik ikad.
Orizuka. :(
How the hell je ovaj anime dobio R+ - Mild Nudity rating, ja zbilja ne razumijem.
Double post nyaa~!
Dovršio Umisho. Prezakon zadnja epizoda, cijelo natjecanje je bilo win, kao i epilog poslije njega. Zgodna fora sa onim slideshowom na kraju, kao ''što je bilo dalje'', iako bi radije drugu sezonu...Ali dobro, zato je tu manga, koja je puno duža... Ocjena... 10/10. Awesome. :3
I za kraj, moram ponovno spomenuti Captaina Ikariya ''Ikamasa'' Masu, najsmješnijeg, najporemećenijeg lika igdje, ikad.
Tehehehe, ono jest bila premoćna scena, nego, odgledao sam Doujin Work, isto odlično sa tonom lol-ova, posebno na različite interpretacije odnosa između Justicea i Hoshija, i naravno Tsuyuri, manipulativna kučka, koja je i dalje osom :pray:
Da, Tsuyuri, obožavam ju. <3
Btw...
^^
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ja bi ju zatukao vazom, eto što ja mislim o Haruhi i o tome koliko je zabavna.
Inače, Guin Saga je završila... naravno, ostavljen je prostor za 2. sezonu, ali samo finale je bilo poprilično ne-cliff hanger i dalo je osjećaj kraja tog poglavlja. Jedva čekam drugu sezonu. Što se tiče Erin... damn, nije njoj lako, a serija postaje sve mračnija u zadnje vrijeme, da ne spominjem politička. Nice. Aoi Bungaku nešto kasni sa subbsima vidim.
Lolz= Citat =:
Inače, 5 epizoda Aoi Bungaku je još jučer izašla. Izgleda da je ova komičnija od prošle priče :)
Pogledao epizodu 4 Haruhi.
Kyon o rasporedu epizoda: ''This seems unnecessarily complicated. ''
No shit. :I
Tu se slažem, anime je zabavan zbog ostalih likova, Haruhi je dežurna iritantna kurva. Ima baš jedan H-doujin u kojem Kyon u naljevu bijesa pretuče Haruhi i siluje ju, epic win. :)= Citat =:
Ok, pogledao Aoi Bungaku... sljedeća je epizoda navodno kraj ove priče i počinje nova. Više sam uživao u prvoj adaptaciji.
Pogledao prvih šest epizoda Haruhi. Konačno nešto objašnjenja oko nje same, iako je sve i dalje potpuna zavrzlama.
Lol na šestu epizodu, koja završava u stilu ''Nastavit će se...'', a sljedeća epizoda po Kyon rasporedu je neka sasvim druga, iz drugog story arca, i nema veze s ovom. :I
S druge strane, počinje mi biti zabavno čitati episode discussion threadove na MAL-u, gdje ekipa nema pojma o kojoj epizodi zapravo raspravljaju. :)