Jag7oTemldY
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
I milk my Cows!!!
Printable View
Jag7oTemldY
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
I milk my Cows!!!
vidio sam to pred dosta vremena ( odmah kad je izašao trailer )= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
fenomenalno :pray:
dvd moram nabavit odmah...
joj kako bi vrlo rado vidio neke bandove s orkestrom :cry:
ja samo cekam manowar sa zborom i orkestrom od 200 ljudi;) sto se withina tice,dvd ce za par dana...trenutno se neodvajam od persuader+haggard kombinacije:)
Izgleda da je procurio novi album Cynica. Upravo ga preslušavam. Odličan je :) Duke, jesi ga nabavio?
:pray: U jebote, uopće nisam znao, puno hvala na informaciji. Sad cu ga nabavit, pa slijedi jedno ritualno preslušavanje pa ću dat svoje nepotpuno mišljenje ( potpuno će bit kad napokon izađe da si kupim orginal CD, oni zaslužuju moje novce ). Kolko vidim po netu, svi su oduševljeni, sad sam u potpunosti siguran da me neće razočarat album.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Evo, ako neko želi poslušat
Cynic - The Unknown Guest
Meni preodlično :P
oukej...ima neka preporuka za neki death, melodeath, brutal death ili power metal?
Omnium Gatherum slušam u zadnje vrijeme...iznenađen sam :wink: death...
Melodeath
Poslušaj Septic Flesh, posebna preporuka ide na zadnja 2 albuma.
Septic Flesh - Sangreal
Septic Flesh - Virtues of the Beast
Power
Death= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Duke je prije par stranica spomenuo Benighted, poslušaj njih.
Benighted - Slut
Brutal death
Slipknot - Wait And BleedS :)
Death, Gorguts, Obituary, Atheist, Pestilence, Cynic, Necrophagist, Nile, Morbid Angel, Pan.Thy.Monium...
fala...benighted mi je dobar odprije, sex.addicted najjaca pjesma ^^
septic flesh bum poslusal, persuader isto, Omnium Gatherum mi je onak, tak-tak, a ovi malokijevi :D
ne pase bas previse lista cijela ^^
slobodno vi jos prijedloga bacajte ;)
@mafioz0r gade, seka a :D
persuader rula boga!!
Ajhaj, novi album Cynic-a je bolesno dobar, fakat sam bio nevjerojatno sretan kad sam ga poslušao 5 puta zaredom, nije previše usporediv s Focusom, dosta je laganiji i opušteniji zvuk, ali treba pričekat orginal izdanje da se donese pravi sud.
@MTF*: Od Death Metal-a bi ja opet nadodao fenomenalan Gorod, Tech Death s pravom količinom melodije i groove-a, preporučujem album Leading Vision.
Od klasičnog Old School Death Metala, preporučujem Arghoslent, ako ti ne smetaju lagano desni tekstovi, album Incorrigible Bigotry.
Ak hoćeš Swedish Death, onda ti je preporuka noviji bend BloodbathS,svi albumi, Entombed, Left Hand Path je definitivni klasik žanra, i još je tu odličan Dismember, prvi album je također klasika, a predzadnji je također bomba od albuma.
Od Br00tal Death-a preporučujem Aborted, svi albumi prije Goremageddon-a, talijane Hour of Penance, pogotovo zadnji album koji je čista brutalica. I onda još ostaju samo osnivači žanra, Suffocation, Effigy of the Forgotten je nezaobilazan za bilo koga.
A u Melodic Death Metal i Power Metal se ja ipak nebi htijel mješat :)
fala na preporukama, imat cu sad malo posla...^^
EDIT: u jebote gle majcu ovog lika iz Suffocation (US) http://www.metal-archives.com/band.php?id=119
car i po! :D
imam vec takvu majcu (woodland) samo jos trebam ovaj logo gore zakeljit ^^
...= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
theater of tragedy mi prvo pada na pamet...= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
s time da se tamo nalazi beauty and the beast vokali...
poslušaj the long distance there is... makar samo žemska tamo pjeva
@mafioz0r septic flesh mi je super, pogotovo onaj clean vocal, ili kak se to vec zove, perfektno..
a Sangreal, pocetak, sluso po noci, sam, usro sam se majku hebo :D
Inače,moram pohvaliti novi album od Gojire,prejeben album...
Topla preporuka.
O da, bolesno je dobar album, već sam ga ja preporučio u temi ˝koji album sad slušate˝, ali nije naodmet još jednom.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Evo ga i sluzbeno potvrdjeno.
We Come One will support Haggard.
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaS... =434355320
Ako ikog zanima, sutra službeno izlazi novi album Battlelore-a (The Last Alliance). Procurio je još prije 2 tjedna, ja sam ga jučer poslušo i mogu reć da owna sve što su dosad snimili.
Battlelore - Third Immortal
A kad smo već kod Battlelorea, pogledajte ovaj video :
Battlelore - Fangorn & Sons of Riddermark (live)
Ako ovo nije najjadniji headbanging ikad viđen na metal koncertu, onda ne znam kaj je.
Opa to cu nabavit,sviraju sa Korpiklaanijem,jedva cekam:)
@ Morgoth
Thx na preporuci, Theatre of Tragedy je dovoljno emofaggish za moje potrebe. :) Inače ne podnosim gothic metal, osim kad trebam neku glazbu za opuštanje.
Ma daj, slušam Norther, rula ko nenormalan
:pray: :pray: :pray:
dobra je ova nova pjesma battlelorea...cover mi lici na igru overlord ^^ mogo bi nabavit...
a ovo kaj se tice jadnog headbanganja...kog briga pored takve pice :D
Norther - Victorious One
Fu2N9heoAa0
:pray: :pray: :pray: :pray:
od ponedjeljka krecu majice wc1 u prodaju po cijeni od 50kn,pa ako se ima zainteresiranih nek se jave ma wc1 temu;)(logo je ovaj sa avatara ide preko ledja,namjerno,tako i mi iz benda nosimo)
Ajde ljudi,sluša mi se nešto novo :D
Ugl. bendovi u NWOBHM i Power metal stilu...znači lyrics po mogućnosti fantasy da budu,epic battles for t5 gear... :D
StormwarriorS- Heading Northe
Power/speed metal s naj-emofaggish vokalom kojeg sam ikad čuo u metalu (pomalo iritantan pri prvom slušanju, kasnije ćeš se naviknut na njega). Poslušaj album Heading Northe, jedino kaj imam od njih, owna boga. LYRIX R ABOUT TEH VIKINGS AND ODIN ADN STUF!
Jag PanzerS- The Silent
Američki bend s najboljim power metal vokalom iza Daniela Heimana. Od albuma poslušaj Ample Destruction i Mechanized Warfare.
Jag Panzer mi se čini ok,ali dobro kažeš za vokal od Stormwarriora...šta nikog boljeg nemogu naći...= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
kriva tema,sry metalci S:(
We Come One-The Final Countdown,live at UFO
We Come One- Utopia(nasa stvar),live at UFO
We Come One-Intervju,na probi
We Come One-Bubnjarev solo,staro
We Come One-Vain Glory opera,los zvuk
We Come One-War(nasa stvar,los zvuk)
eto par filmica,svi su stariji,nezamjerite na greskama i to mladi smo bili,sad je to sve puno bolje;)
e može par preporuka za doom metal bandove, onako melankolična glazba ( melodična ) i clean vokali =?
me like st. vitus :D
sad cu čut i ostale :D
Forest of ShadowsS- Eternal Autumn
Odličan one-man doom metal bend, sve što je lik ikad napravio je pure fucking savršenstvo.
PantheistS- O Solitude
Funeral doom bend, kombinira clean vokal i polu-growl. "O Solitude" je među top 5 doom metal albuma koje sam ikad poslušo.
Shape of DespairS- Angels of Distress
Ako ne inzistiraš na clean vokalu, Shape of Despair će ti biti bolji od FoS i Pantheista zajedno. Funeral doom s dosta melodije (u usporedbi s ostalim bendovima istog žanra).
Estatic FearS- Chapter II
Jedino kaj imam od njih je album "A Sombre Dance", kojeg sam jučer prvi put poslušo. Must-have za doom fanove. Vokal nije clean, al nije ni pravi growl/scream.
nisi stavio obradu troopera :oops: :oops: inace trooper mi je vasa najkul obrada= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
angel witch nije doom mjetal, to je onaj najgori nwobhm, ja preporučujem od onih tradicionalnih doom bendova witchfinder general - death penalty - sad im izašao novi album, inače, moram da ga preslušam - i witchcraft - witchcraft.. i naravno, black jebeni sabbath - vol. 4 je čista dumačina, uglavnom..= Citat =:
Izvorno postao LL21
oh, blek sabat sam naravno slušao :pray:
i slažem se stobom, vol. 4 mi je najbolji album s ozzyem :pray:
SE da... zaboravih spomenut da ima i dosta ženskih clean vokala.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
...
Root
Root - Pisen pro Satana
Root - In the Heart of Darkness
Sluša itko?
ne bas aktivno, ali pisen pro satana mi najjaca ^^