A jesi budala zagorska. Nazovi tamo i reci da si stavio novi modem, izmjere ti paricu i poste brzinu koja odgovara tvojim uvjetima. Kaj si tak nesposoban i nedokazan, ko zadnji debil tražiš odgovor na forumu i osim tamo gdje treba.
Printable View
A jesi budala zagorska. Nazovi tamo i reci da si stavio novi modem, izmjere ti paricu i poste brzinu koja odgovara tvojim uvjetima. Kaj si tak nesposoban i nedokazan, ko zadnji debil tražiš odgovor na forumu i osim tamo gdje treba.
Ako ti je tak teško nazvati možeš prijaviti i online
https://www.hrvatskitelekom.hr/podrs...rijava-smetnje
eto uspio si me isprovocirati da ti odgovaram ko zadnji kreten, ispričavam se zbog toga. Nema razloga da mi spominješ obitelj.
AHAHAHAHA jesi lik
Gle, nije mi se dalo gnjaviti opet nekog random studenta, ako nije baš prijeko potrebno. Pa reko možda netko zna. Ova tema i je za takva pitanja. Znam i sam kako ih kontaktirati. Uglavnom saznao sam da je rok 7 dana od zaprimanja zahtjeva. Vidjet ću drugi tjedan šta će biti.
Kao drugo, stvarno ne znam ništa o tvojoj obitelji i ono je samo bio pokušaj zajebancije. Nisam ni znao da imaš kćer. Isprika i s moje strane, ako te to stvarno toliko pogodilo.
Kakva isprika, nastavi samo. Reci mu da želiš da mu kćer radi selfije do kraja života i instagrama svaki objed koji kasnije ionako neće jesti zbog anoreksije. Jesi ti ikad bio na Internetu?!
http://prntscr.com/cjdzlh
di u zgu probat i kupit ovo?
U službenoj trgovini neukusa.
Možeš ići skupa s Windwalkerom, on ide drugi tjedan.
krivi link
http://prntscr.com/cjj3wm
ak netko treba jednom koristeni xbox one gamepad s adapterom za 320kn i garancijom, primopredaja zagreb, neka stisne pm. ponuda vrijedi za danas i sutra, za srijedu ima kupca.
broj moba na pm.
E jbg sad, di si bio prije koji mjesec.
Jebena ponuda šta je da je.
Imaš možda kakvu GTX1070 za 2k kuna?
to ces mog kolegu morat pitat. :D
nema gtxa, da ne bi bilo zabune xd
Jel ko pio kakve tablete za koncentraciju i da su mu pomogle?
Imam ti ja nešto bolje za koncentraciju ;)
addy
Koji addy, nije ti ovo Amerika lol.
encian guarana, bas sam sad o tome čuo. 12h te drži i onda pocne fejdat. vise da sprijeci umor.
ADDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYyYYYYYYYYYYY
Gledam malo cini se kao da je to vise da te drzi budnim + svakakve gluposti.
Ugl treba mi nes kratko da sad prezivim projekt koji moram radit, a nikad mi ovak koncentracija nije bila sjebana. Bum u ljekarni pitao.= Citat =:
- povećava budnost, pojačava koncentraciju, okrepljuje tijelo, smanjuje napetost, smanjuje umor, ubrzava mršavljenje, ublažava bol ..
ak te burn outanje jebe, kurve ili fizicka aktivnost, nema te pilule.
Hasni, nema addya u Hrvatskoj :(
OT: mislim da se trebaš zadovoljiti kavom. I nije li magnezij za budnost/koncentraciju? Ne znam, ne pijem te stvari.
zeljezo je isto dobro pun kurac, ima u DMu onih s vitaminom C i jos nekim sranjima, tested.
Evo bio u ljekarni uzeo
http://ljekarna-rijeka.hr/upload/cat...cae590f390.jpg
Izricito sam trazio nekaj kaj ne sluzi za budnost i razbudjivanje posto kazem dobro se naspavam svaki dan.
Bumo vidli
guarana je vise manje samo kofein u prahu sta piejs s vodom.
ja sam ih drmao dok sam radio nocne.
jedna tableta ima kofeina ko cca 2ipol redbulla (ak se dobro sjecam)
radile su prvih 2ipol 3 mjeseca, prvih mejsec dana po jednu tabletu poslije po 2 u smjeni. svakih 4 sata
nakon toga vise nist nije pomagalo i tesko sam bio budan kroz cjelu smjenu
a te tabletice, sta, to je sam za koncentraciju? kolko si platio?
A gle nemrem se previse pravit pametan , svakaj pisu da radi. Bitno mi je da nema kofeina posto volim ujutro popit kavu.
http://www.krenizdravo.rtl.hr/zdravl...tva-i-upotreba
Javim nakon par dana dal sam osjetio ikakvo djelovanje, danas sam prve dvije uzeo.
(kupio sam si i sumece tablete za zeljezo)
to ti je generalno loše u slučaju da drzis kilazu/mrsavis. te tablete u vecini slucajeva imaju pun k secera.
(sumeci vitamini i minerali)
Trebam malu pomoć ljudi. Trebam ići u doktorice, ali je subota. Pošto ovo nije civilizirana zemlja, oni ne rade vikendom.
Postolji valjda neka dežurna klinika na Mertojaku. Je li se može samo baniti ili treba zvati i je li treba nositi zdravstvenu i štaveć ne? Ne znam kako to ide a ne bih htio čekati do ponedjeljka.
Pa kaj nemaš hitnu u blizini pa odeš tam? Kaj živiš u černobilu :D Ja tu u Zagrebu mogu birat di bum. I da di god ideš ponesi iskaznicu, pa nema tri kile.
Pa u principu uvijek imaš dežurnog doktora tam di ideš kod svoje doktorice.
Pitam za iskaznicu jer bih išao direktno s posla a naravno na posao ne nosim zdravstvenu.
Jesi li siguran Maloki? Zašto onda piše za tu specifičnu ambulantu da je dežurna ako u svakoj ima dežurni doktor? Ili je zato zato što je javna a ovo je privatno ili nešto? Jer zvao sam na telefon i nije se nitko javio.
Živim u Splitu. Ne mora nužno značiti da je primitivno i loše, nego samo da sam neinformiran u vezi tih stvari. Ili je primitivno i loše.
U biti nema logike da rade dežurni svugdje, nažalost.
Čitao sam u članku da se ova dežurna ambulanta otvorila jer su ljudi dolazili sa nehitnim slučajevima na hitnu pomoć. To se ne bi moglo dešavati da rade dežurni doktori u ostalim ambulantama. Znači ipak je primitivno i loše.
Je li tko ovdje koristi Amazon? Je li onaj two-day shipping vrijedi za Hrvatsku? Koliko razumijem, vrijedi za Europu.
Pun mi je kurac eBaya više.
Amazon tak i tak stigne za tri dana.
aliexpress stize za 45 dana!
Znači može za Hrvatsku? Reggao sam se i 2 stvari koje sam htio kupiti kaže da ne shippaju u Hrvatsku. Netko drugi mi je rekao da moram koristiti Amazon.de za to, je li to istina?
I još, je li se može Paypalom plaćati? Koliko sam skužio, ne može, ali je sve zbunjeno i nejasno objašnjeno.
Uk i De shippaju k nama i dođe dosta brzo. Naručivao sam s Uk za Black Friday i došlo je za 3-4 dana.
Nema Pay Pala jer su Amazon i Ebay konkurenti.
Da e, nisam nikad prije znao da je PayPal asociran s eBayom. Je li pametno debitnu karticu staviti na Amazon? Vidim da se mogu i dobiti neke Paypalove debitne/prepaid kartice koje oni pošalje i to se može koristiti umjesto nje.
Čime vi plaćate preko Amazona?
Platio sam Visa Electronom od Zabe prije par tjedana bez problema.