Evo jedna slikica s "nekolicinom" uključenih modova :P
Printable View
Evo jedna slikica s "nekolicinom" uključenih modova :P
Kako se zove taj armor mod?
http://www.skyrimnexus.com/downloads...?id=3557&tab=3= Citat =:
Izvorno postao Xero
Prva epizoda "I used to be an adventurer like you":
Bit će ih još? :(
Ne bih znao. Nadam se da ne.
Danas mi se updateao Skyrim, izašao je patch v1.3.10.0... Niđe infoa, špekulira se da je 4GB fix u pitanju.
Nego, već 20 sati igram, aktivirao sam zmajeve (riješio dio MQ) i još nisam naišao na niti jednog jedinog zmaja (osim prvog kod Whiteruna - quest)!? WTF :(
PS: U prošlom prelasku bi do ove točke igranja već ubio cca 10-ak zmajeva.
Opet me primila volja za Skyrimom, ipak sam nastavio sa svojim starim likom. Jedino šta me jebe je to šta sam dobio novi namještaj za sobu koji je došao sa prostorom za kućište u jednom ormariću u kojem nitko nije mislio na nikakav protok zraka (moja stara uglavnom ne može smisliti računalna kućišta i kabele pa moraju bit skriveni ko Tutova grobnica, a to šta će se proc pregrijavat usred prosinca mjeseca je nevažno). Uglavnom, igranje Skyrima previše grije cpu, tako da moram čekat da mi dođe naručeni stalak za kućište prije nego mogu propisno igrat Skyrim.
Inače, ful mi se dopada onaj survival mod koji sam linkao tamo negdje. Funkcionira tako da je regen svih statova užasno spor, ako ne i nepostojeći, tako da nakon malo dužeg šprinta ostaješ bez stamine. Tu sad uskače hrana. Lik je promijenio efekte koje ti hrana daje, tako da kad recimo pojedeš jabuku, stamina ti se počne regenerirati i taj efekt traje neko smiješno dugo vrijeme, dakle dok ponovo ne "ogladniš". Još bolje, različiti tipovi hrane imaju različite efekte, recimo ugljikohidrati su za staminu, proteini za magicku, i možda još nešto takvo za health.
E, 3x sam ti čitao post dok nisam skužio da ne pričaš o kući u Skyrimu xD xD
I ja isto hahaha= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja sam samo dvaput morao pročitati, bolji sam haha. xD
Ja imam nekih 55 sati igranja i mislim da nisam ubio više od desetak zmajeva= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
O da, opet sam doma :pray: Ali ovaj put u milijun puta sexyističnijem (wtf) armoru nego prvi put :pray:
http://i.imgur.com/rMP2r.jpg
Darth Vader
Frajer je napravio pre savršen retexture Nightingale-a.
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1896
Told ya :P
Vidim da je jučer updateao mod sa tamnijom verzijom armora. Izgleda do jaja, čini mi se i bolje nego ovaj "naš"...
Bartuc, koji je to armor na slici?
Nightingale
e taj armor mi je jaci nego ijedan iz serijala assassins creed,a ovdje je to sporedna stvar a tako awesome,jedino sto mi smeta je sranjski enchantan cap,mislim tko koristi illusion spellove dode dobro ali ja nisam dosad niti jedan ozbiljan spell castao osim flame atronach za college
da su bar stavili bow % dmg kao na brotherhood capu(a taj mi je opet ogavan)
zakaj je enchantanje itema tak glupo? ili je možda moj lik još njubara (enchant skill mi je lvl 24)... ali jebote, imam neki exquisite honed ancient nord greatsword koji radi 70 dmg i nema nikakav enchant... dođem do ancient altara ili kak se zove i hoću staviti frost damage na njega... imam black soul gem sa grand dušom i sve što dobijem je 57 dmg + 17 frost! koji falus?! dobijem ukupno 1 dmg više nego prije? wtf?
Gle, kad stavljaš enchant na oružje igra ti računa kao da stavljaš na nepoboljšano oružje enchant, stoga ti tako piše kao da imaš ali kad enchantaš bude pravilno i ne moraš ponovo kovati oružje.
sorry ali ništ te nisam skužil sad... :?= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
:pray: :pray:
rjesio sam sve questove za companionse,skup sa zadnjim...kako da se izljecim vukodlakarstva? ne zelim vise biti vucko
= Citat =:
Izvorno postao Shaka
btw, mi može neko odgovorit na pitanje o enčantanju? :) marijanovića nisam najbolje skužio, a lijen sam guglati... xD
Kada si na oltaru za enchantanje igra ti ne prepoznaje da li je oružje fine/superior/exquisite itd. i stoga ti piše da je damage manji nego prije, ali nakon što enchantas vrate se statsi kao što su i bili + enchantment.
al ti sve jedno dobijes malo frost damage-a, jer ti je enchanting skill premali...
ok, kaj to znači? da ako imam superior mač i enčantam ga, gubim sufix superior ili je to neki glitch da se samo naziv makne ili wtf?
a da mi je enchant skill premali, to mi je jasno...
Glermoil witch head u "oltar" u Ysgamors tomb i ubiješ svoju zvjersku stranu; baš kao što si za kodlaka...= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Koja brutala :( Nisam ništa razvijao One Handed, samo Archery i odem u mage guild main quest Dwemer Ruine sa samo 3 strijele :pray: Namučio sam se ko konj (Master težina), ali mi se u međuvremenu svidio Dual Wield (Elven Dagger + Nightingale Sword = 20-ak damagea :rotfl:). Tak da bi mogao krenuti ipak i tom rutom...
Nevjerojatan gušt kad izađeš živ iz takvih borbi gdje si mrtav u jednom udarcu, ako imaš sreće do 3 udarca. Totalni gušt je bio.
dvije rijeci= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Dark
Souls
ja mislim da ti ide ovako, ti kad dodes i hoces encantat neki mac koji ti je na superior, ti kada ga oznacis za enchant tamo ti SAMO PISE koda ga je vratio na osnovno( kao da vise nije superior) i ti ga encentas ali nakon sto si ga encentao ti odes u meni i on i dalje ima taj damage koda je superior samo sto sad ima i taj encant= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Ovo mi je toliko loše da najradije nebih ni stavio ovdje.
Točno kako sam ja i rekao.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Quest od Vaermine :pray:
Jedan dio me jako podsjeća na lucidno sanjanje. :)
Primijetio sam da mi igra bolje radi s ovim novim patchom...mada kad sam ''vani'' to baš nije zamjetno, ali FRAPS pokazuje nekoliko FPS-a više u prosjeku...ali u interijerima igra radi daleko bolje...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
O da, napokon One With The ShadowsSačivment :pray: Bome se naradiš za njega ko konj :D
http://i.imgur.com/rkTPC.png