To ride the Moscow subway for free, do 30 squats
http://news.cnet.com/8301-17938_105-576 ... 30-squats/
Bravo rusi
Printable View
To ride the Moscow subway for free, do 30 squats
http://news.cnet.com/8301-17938_105-576 ... 30-squats/
Bravo rusi
Ajme, da čučnjeve. Sad će ih još više zajebavat radi tog čučanja :)
gop stop
davaj davaj
hahahaha nice. treba ZET to uvest xD
uvesti bicikle da im punim struju za tramvaje
al da, jebeno bi to koristio kad bi to postojalo kod nas, top forma! xD
Evo ako netko ide u Brazil na ljeto da nam se ne vrati suha kurca...
http://www.telegraf.rs/vesti/877443-sek ... evra-video
Benajte ga
Zadnje upozorenje™
gluposti
Developeri Football Managera uspjeli su prikupiti podatke o svim pokrenutim crackiranim verzijamaSnovog nastavka i za svaki su uzeli IP adresu.
Srbija i Hrvatska su 9. i 10. respektivno na ljestvici najviše ilegalno skinutih kopija i bilježe ogroman pad prodaje u razdoblju nakon što je igra crackirana. Kotaku također javlja da je jedna od piratskih igara bila pronađena i u Vatikanu :D
Nevjerujem da 250k ljudi u Hrvatskoj igra footbal managera.
Zbog čega?
Prije 250k skidanja. Sasvim moguće. Ja ga igram, primjera radi, i znam još barem 5-6 frendova.
i ja ga igram i moj frend
to ti je vec 9 frende ima nas gro
Je je, znam i ja 2. To je već blizu 250 k
Generalno gotovo kompletna muška populacija čak i ako inače ne igra ništa, igra FM. Očekivao bih da je to i najigranija igra u Hrvatskoj.
RIP Hrvatska.
Zašto bi to itko igrao?
ZAŠTO??? :cry:
Pa šta fali igri? Ja osobno više volim uz management ekipe direktno i kontrolirati tekmu, ali tko voli nogomet i da mu se zajebavat oko raznih sitnica, a nema vremena igrat cijele utakmice koje traju bar 15 min svaka, fm mu je ko bog.
Digne mi se kad vidim Excel tablicu.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Valjan razlog, ok.
Pics or it didn't happen.
Ma danas postoje operacije za sve.
Ak mogu Predi složit vaginu, mogu i njoj.
Ne znam baš kako to ide, ako nema ništa dolje, odakle joj materijal da se naprave stijenke vagine. Iako:
Izuzev toga:= Citat =:
Izvorno postao Wikipedia
Ahahahaahah da, jer sve žene inače obožavaju imat mengu.= Citat =:
Izvorno postao članak
Nemoj tako, samo se željela uklopiti.
A jel ćeš ti obožavat?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ja ju neću imat lel, kaj ti briješ.
On je lezba. Lezbe nemaju mengu, samo PMS.
Znači ne uzimaš full package?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ne znam odakle tebi uopće ideja da se operacijom mogu ugraditi nepostojeći jajnici i maternica, ali ako imaš izvor, slobodno daj.
Pa bi li si ugradio da moze?
Tbh nemam pojma. Nije da mi se to puno motalo po glavi pošto je neizvedivo, a o tome bi trebalo malo bolje razmislit.
Ali recimo da ne, kek. Nije da umirem od želje za tim da krvarim svaki mjesec, a ako mi ikad bude ultranapeto imat djecu, ionak mogu sačuvat spermu pa oplodit ženu. Win/win.
Pomisao da bi prdator mogao imat djecu me plaši.
Glasaj ZA
Zašto? Željeno dijete jako promjeni čovjeka. Ja se (još) ne mogu ni zamisliti kao ocat tetadje, ali da se odlučim na taj korak dao bi sigurno 300% od sebe i maksimalno se posvetio tom malom biću i njegovom uzgoju. Previše ljudi postaje roditeljem jerbo im žene žele furat kolica po gradu, sasvim slučajno ili čak preventive radi (da ne bi žena pod stare dane imala komplikacijonen u trudnoći), a jako malo njih stvarno želi pružiti tom malom biću dobru logistiku i najbolje uvjete da kasnije razvali u igri života.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ako ništa drugo, lima bi imao najbolje Lego kocke u kvartu i baku/dedu na moru, a to je definitivno velika stvar za jednog klinca i poprilično diže lvl sreće.
kek