Centralno na drva >sve, barem kaj se cijene tiče
Printable View
Centralno na drva >sve, barem kaj se cijene tiče
lol centralno iz toplane>vase smece.
also da se osvrnem nazad, JER SAM ISAO VAN PREMDA JE PADALA KISA I BILO JE USRANO VRIJEME, predo ti si jedan feget koji nema prijatelja s kojima bi isao van ni ista. zato se veselis kisi jer su ti svi "prijatelji" online.
... Ja ekšueli volim ići vani kad lagano pada kiša ili samo što ne počne. :/
Also, rofl, kakva kiša i prijatelji online jebote mutavog, nikog odavde uopće ni nemam na emosenu ni nigdje, koji će mi kurac na kompu osobe koje vidim u rl i čiji mob imam za kontakt end šit.
I ne seri kvake.
jel mozes jednom u zivotu pisat normalno :\
Ali onda bi bio normalan, a to ne spada u njegov e-personae.
Ej, ja barem pišem velika slova, kvačice i točke.= Citat =:
Izvorno postao hansi
@Sgt. Bull
I ne samo e... xP
Nama ne daju u Makarsku jer smo Bosanci.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Imamo i mi more!
(imamo kurac)
Ima u Neumu neko jezero.
Loša ti je replika. Loša...
Pa ima kupo sam se tamo.
ja sam isto prije bio u neumu jednom. 8)
Bičam po ne-duhovitim idiotima koji ne znaju ništa drugo napraviti nego demotivationale tipa Captain Obvious. Onako u stilu da na slici nešto piše,i onda on to isto ponovi u demotivationalu. Što oni misle "Tah dah, I'm instantly funny for repeating what is already said/written!". GG, internet. Y u so funny.
So, what else is new?
Ocigledno nisi puno bio u temi "Smijesne slike" u zadnje vrijeme :(= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Bijah tamo stalno. Ma,nemam problema sa većinom,samo me baš taj dio sa demotivationalima iritira...
Bičam po likovima sa tekme koji se deru Za dom spremni, Mamiću cigane i ostale pizdarije koje ne zanimaju normalne ljude. Smarate.
bičam po games for windows live,kupim igru i ocekujem da je fino igram a ono meni trazi da se regam za windows live i oko toga sam se bahco 20 minuta i jos mi neradi pa vise bi mi se isplatilo da sam pirat skinuo nego se sa ovim zezo,jos mi se dugo ucitava zbog 1gb rama...
Osobe koje u startu odbijaju išta kaj u sebi ima SF. щ(゚Д゚щ)
A vidiš, takav sam i ja :)
SF ne volim, pogotovo u knjigama i filmovima (izuzev Star Treka). Igre su već druga priča... ali i to mi se sviđa samo zbog oružja i ostale tehnologije. Inače, ne.
Predu zapravo vise nervira sto ljudi odbijaju debilne anime pizdarije koje im predlozi, ovo "SF" mu je [s:32brwr1p]cisto okolisanje[/s:32brwr1p]Ssamo jedan od elemenata sto ti naslovi sadrze. Madoka Magica ftw
Fantasy knjige su mi draze od SFa jer nekako lakse shvatis knjigu i svijet dok me neke SF knjige u startu zbune i teze su mi na pocetku za citati.
Plus, generični SF je najgljuplji setting ikad.
Naročito RTS-ovi sa "u vidi imamo kul robote i lasere jebote" settingom.
Plus, generični fantasy je najgljuplji setting ikad.
Naročito RPG-ovi sa "u vidi imamo kul čarobnjake i vilenjake jebote" settingom.
Neki RPG-ovi su sa upravo takvim settingom postigli zakon priče i imerzivnost :D
Baldur's Gate, ne?
Supreme commander ima lasere i pun kurac robota pa je isto popularan tj ispo dobar.
Jedan od RTSova koje nemrem dobro igrati ni da se potrudim :/
Ako hoćete dobar i originalan SF odigrajte Perimeter.
To se jos uvijek pokusavam natjerati da igram
Sane nedaju, brijem da vam placaju da dodjete jebem ti alaha, na svakom uglu bolan bolan :@= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
ARGH KAKO OTVORIM JEBENA VRATA U STROJ ZA PORUKE AAAAAARGH
Bičam po zagonetkama u avanturama. Mrzim ih, mrzim ih sa strašću. Zašto to onda mora biti žanr koji ima najbolje priče, karakterizacije, vjerojatno i settinge? :(
*ide tražiti walkthrough za Grim Fandango*
Nekak sam više govorio o Bebopu, GitS-u i Akiri. Madoka je fentasi, čak iako je QB elijen. A odnosi se i na igrane filmove, kako mi jebeno diže tlak kad netko neće ni pogledati trailer za film jer je na Imdb pročitao da ima SF u sebi. -.-'= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Also, jedi govna.
E, plus million.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Tim više što svi forsaju taj prokleti fentasi i čarobnjakiće vilenjakiće, više iz paštete iskaču.
On topic, bičam po prekidanju odjavne špice i fegetima koji to rade. To je isto dio filma, ne zajebavajte.
Pogotovo kad u nju bude ubačena još neka scena pa ju propustiš. >_>
Evangelion.
silly predo misli da nekog zanima
[quote=PR3DAT0R]Nekak sam više govorio o Bebopu, GitS-u i Akiri. Madoka je fentasi, čak iako je QB elijen. A odnosi se i na igrane filmove, kako mi jebeno diže tlak kad netko neće ni pogledati trailer za film jer je na Imdb pročitao da ima SF u sebi. -.-'= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Also, jedi govna.
E, plus million.= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":2rrljfja
Tim više što svi forsaju taj prokleti fentasi i čarobnjakiće vilenjakiće, više iz paštete iskaču.
On topic, bičam po prekidanju odjavne špice i fegetima koji to rade. To je isto dio filma, ne zajebavajte.
Pogotovo kad u nju bude ubačena još neka scena pa ju propustiš. >_>[/quote:2rrljfja]
E vidiš, fantasy je kulniji.
Na jednoj strani imaš jebačke dwarfove u ultra teškim armorima, elfove s jebenim lukovima i strijelama + zmajeve, orkove i ostale ružne beštije.
Na drugoj imaš neke fancy likove s malim laserskim "pištoljima" ili puškama koji se bore protiv nekog čudovišta iz pijeska nekog udaljenog planeta.
Šta nije veći kulnes kada netko izmrcvari +9000 orkova sa sjekirom?
Svi njegovi argumenti padaju u vodu jer je neviđeni licemjer i također izbjegava gledati neke stvari jer su određenog žanra :'(
Preloše :'(
"ajd probaj ovaj RPG genijalan je"
"nemože fentazi je"
PO ČEMU SI DRUKČIJI MAJMUNE.
Hehe kak si pametan.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Reko sam da mi je na plen to voč, ali kako mi meka nije najdraži žanr, imam bitnijih stvari za prije gledat hehe.
Tipa Samurai Shamploo i GitS: SAC hehe. I Planetes i Boogiepop Phantom hehe.
Inače super mi je kako gdjegod nešto postam, pederi poput Karabaša to derailaju na anime, mada ga osobno nisam ni spomenuo.
Hardkor otakuji jebote.
@Chevap
Ne jer su dwarfovi i vilenjaci pizde.
Also kaj mi ide na živce kod fentasija je, što kad se neki problem, kriza desi, samo izvuku iz dupeta neki skriveni magični drek, neki hokus pokus il nešto i situacija riješena. Kod SF-a barem imaš science dio, pa je ipak sve zasnovano na nekakvoj realnosti, ili nekom osnovnom principu kako nešto funkcionira. Also SF prikazuje stvari koje bi se prije ili kasnije zbilja mogle dogodit pa mu je to +pecto na kulnes.
A sjekire fakat nisu vremenski ograničene, kaj misliš da su Klingonci jedini u SF-u koji vole oštre predmete? :)
Po tome da sam probao i zasitio se. Osobe o kojima govorim odbijaju SF žanr lajk, faking oduvijek.= Citat =:
Lol, samo opći setting je zasnovan na mogućim situacijama, nisam vidio nijedan SF koji je riješen bez nečeg nadrealnog.
Ono, Star Trek je fantasy koliko i SF.
Star Wars se ne mora ni spominjat. A i Dune naravno.
koji gik talk svemir ce implodirat aaaaaasrgh
Hoho, vidiš, zato žanr u nazivu ima faking fiction.= Citat =:
Ako je neka stvar neobjašnjena ili zasnovana na nečem u stvarnosti nemogućem, jebiga hoho.
Steampunk recimo, je često vrlo detaljan i ima milion opisa kako i što razni strojevi rade... Ali opet, cijeli polazi od premise da je moguće postići veću iskoristivost parnog stroja, jer bez toga ništa ne bi išlo. I šta sad. Mora imati neki nadnaravni dio bokte, inače nebi bio SF nego dokmentarni program ffs.
Pa u čemu je onda razlika bokte.
Poanta je da se tebi subjektivno ne dopada fantasy i izmišljaš gluposti, nema sf nalijepljenu oznaku "prihvaćeno od vodećih stručnjaka" na sebi pa je sofisticiraniji. Ako imaš silu ili proročke vizije ili ČOVJEKA KOJI SE SPOJI SA PJEŠČANIM CRVOM, realnost cijelog settinga pada u vodu i on ima smisla samo u svom univerzumu, kao što magija ima smisla u fantasy univerzumu (u nekima je čak i kul objašnjena).
I ja ne vidim probleme s tim.
Još da dodam, ima low fantasy svijetova koliko hoćeš, u kojima su magične pojave minimalne, ne postoje rase osim ljudi itd. Bilokakav SF nije ništa realniji od toga.