Nije se pričalo neš o snimanju novog filma?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Printable View
Nije se pričalo neš o snimanju novog filma?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Onako usput sam na IMDB pročitao da je potvrđeno da neće biti ništa od toga. Al ono tko zna.
A taj Fire walk with me prequel se isplati pogledati ili ne?
Ja sam ga gledao par godina nakon serije i bilo mi je drago opet vidjeti neke likove i taj grad.
No, nekih likova nema (šerifa, Audrey), Donni su zamjenili glumicu, i tako.
I film ne nudi ništa novo, samo malo produbi odnos između Laure i Lelanda.
Ako si fan serije, pogledaj.
Ali mene ljuti što je išao snimiti to, umjesto nekakvog pravog kraja, kad je već imao resurse.
ShamelessS- treća sezona
bolja od druge, opet su likovi stavljeni u zanimljive situacije...na razini prve sezone
8/10
White CollarS- druga sezona
ostalo na razini prve sezone, što znači da ima jako dobrih epizoda no i dosadnih
7/10
Zabavan mi je taj White Collar, krećem danas sa trećom sezonom.
Novi Boardwalk Empire odlican kao i inace.
Scene sa Al Caponeom genijalne, kolko sam skuzio imat ce puno vise screen timea ove sezone.
Nekako mi je bila malo raštrkana prva epizoda. Zanima me šta će biti ovo sa crncima kad dođe ekipa iz Harlema.
Namjeravam provjeriti Deadwood. Glumačka postava zvuči izvrsno. Jel valja šta?
Meni je odlična, a i nije baš da je izbor western serija ogroman. I k tome, Al Swearegen je jedan od najboljih likova uopće pa se isplati samo radi njega pogledati barem par epizoda.
kakav je Shield? Znam da je to od tvorca Sons of Anarchya, ali svejedno me zanima ko se isplati pogledat svih 7 sezona
Ja sam počeo, pogledao par epizoda i dosta je dobro, u stilu je Law & Ordera. Zanimljiva je tema i ovaj glavni lik je prestrašan, baš je zao mamojebač. Al, realno ima serija tog tipa koje bih radije gledao, poput SoA ili Sopranos, to nisam nikad.
Samo jedna od najboljih serija ikad snimljenih.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Taj glumac mi je izvrstan.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Plus, zavolio sam Oliphanta nakon Justifieda.
Dakle, gledat ce se. :D
Gledao Hell on Wheels. Serija je ok, ali zna biti dosadna na trenutke, uglavnom nije mi nesto, nema ono da me tjera da gledam
sonse sam pogledo, tj sutra počinjem s 6. ep pošto napokon izlazi nova ep <3 Mogo bi bacit oko na Shield sad kad počne faks= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Gledam polako osmu sezonu It's Always Sunny in Philadelphia.
I ne znam jel zato jer dugo nisam gledao, ili kaj, al bolja mi je od zadnjih par sezona.
Ona horror epizoda je vrhunska.
Jedino Charlie iritira.
prva ep 6. sezone sonsa je nešto prebrutalno
Meni je D.E.N.N.I.S System jedna od najdražih.
Pogledao Harper's IslandSgotovo u jednom dahu (2 dana). Serija je fenomenalna. Na trenutke ima loše glume i malo sapunjastih scena, ali misterij je od početka do kraja, atmosfera je intenzivna i fenomenalna, likovi su zanimljivi, baš pre jebena serija, mindfuck.
9,5/10
Jel ima kakva slična serija Harperovom Otoku? Malo sezona, jebeni misterij, slična horror atmosfera itd.
Meni je ovo bilo dosta fora= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Utopia
http://www.imdb.com/title/tt2384811/?ref_=sr_1
Prva sezona tek. Nema horor elemenata, ali misterij je ok.
Probaj American Horror Story ak hoćeš uvrnute horror serije.
Ak hoćeš krimi misterij i jednu od najboljih serija ikada, tu je Veronica Mars (nema horrora niti nadnaravnog).
Veronica Mars posjeduje sve.
American Horror Story valja.
Utopia je apsolutno govno.
Odgledao prvu sezonu Workaholicsa. Totalno mi paše za trenutnno tupilo/nerad/brutalna neproduktivnost stanje.
Utopia mi ima ok pricu, ali jednostavno mi izgleda jeftino cijela serija. I zivcira me ona debela
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
koje je smeće postao dexter. To boli za gledat
Hvala na preporukama, budem bacio oko, vjerojatno ću pogledati Verinicu za sada pošto već u par navrata čujem da valja.
Ako hoćeš nešto s dozom Buffy i Twin Peaksa, no bez nadnaravnog i akcije, s najboljom glumicom i ženskim likom ikad - go for it!= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
(I Whedon kaže da mu je jedna od najdražih serija i čak glumi u jednoj epizodi.)
Jaoo, već se ponadao da je to Whedonova serija, ali ajde, i njegov blagoslov je dovoljan znak da vrlo vjerojatno serija rula :D
S wikipedie:
ne znam, ja u ni jednoj drugoj seriji nisam primjetio kadrove i način snimanja ko u utopiji. meni je prejebeno.. al ono, šta ja znam o tome. xd
Utopia je fakat unikatna dosta, svakako preporuka.
Tu Veronicu Mars sam oduvijek odbijao i pogledat, samo zbog imena. Al vidim da treba dati šansu!
meni je kroz cijelu seriju provučen neki creepy sleš spooky filing + napetost + osjecaj da ono.. WTF ide sljedece?
Pri kraju sam sa White Collar 3 pa idem odgledati 2 sezone Rome serijala, a onda bih mogao i ja pogledati tu Veronicu. Po samom sinopsisu mi nije zvučalo kao nešto posebno zanimljivo pa se nisam ni trudio gledati.
Slažem se. Pogotovo kraj predzadnje epizode.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
A tek kad se usporedi s Breaking Badom...
Sto nije ta Veronica Mars otkazana?
Da.
Ali ima odlične tri sezone.
I snima se film.
koja je uopce shema s tim da se tolko hvaljene serije otkažu? tipa ona the wire
The Wire nije otkazan, prijazali su sve sto su htjeli.