E, Admire, jesi igrao Way of The Samurai?
Printable View
E, Admire, jesi igrao Way of The Samurai?
Poceo nesto malo, onda mi zablokirao DVD(sigurno jer sam ga prebrzo ^%%###$~) pa sad nabavljam opet
Zakaj pitas?
Tak, meni je to jedna od dražih igara za PS2, a vidio sam da si nešto spominjao to. BTW, kratka je, no možeš ju završiti na 6 različitih načina. :)
Sjecas li se ima li replay value, da mozes prenosit maceve & stuff?
Da, mačeve možeš prenositi, no za ostale iteme ti ne mogu reći jer se baš ne sjećam.
Nema veze super je i tako, ode sad ubacit DVD pa sejvat do mjesta kad mi zablokira, taman mi stigne novi primjerak igre
I ja cu pocet taj audiosurf
trenutno igram stronghold crusader
MGS ftw!
Napoleon Total War i F1 2010.
Prelazim Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3. Uvijek super fun :3
Igra je bazirana na višestrukim replayima jer je kratka i ne možeš sejvati tijekom same igre. Isto tako, fenomenalan RPG po izborima.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
OK je igra, ali Budokai je bolji, pogotovo 2. dio. Ima najbolji intro ikad, pogledao sam gaa svaki put prije igranja.= Citat =:
Izvorno postao Maja
Dvojka je isto vrhunska.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Evo sad sam presao prvi dio i ostavio si mac s durabilityem 4 i hrpom poteza koje sam naucio, imao sam i mac od one britanke Chelsea ali mi se slomio u zaru borbe :/
Ode preci jos 2 puta pa prelazim na dvojku
Je, drugi dio je bolji, taj sam daaaavno igrala kad je bratov frend kod nas donio svoj PS2 (lol), ali eto, samo treći sam nabavila sad :(= Citat =:
Izvorno postao Cid
TorchLight samo uz pomoć xpaddera igram sa gamepadom x360 i uopće nije loše(igram na hardu)
E dajte jos prijedloga za PS2 :oops:
------------
sad vec ne smijem zaspat, bojim se da cu umrijet
ICO
socom 4, odlican mi je... nisam igral socom-e do confrontationa, a to prakticki nije socom, jer ga nije zipper radil...
Zadnji Socom je čisto prosječna pucačina. Igra pokušava biti taktički orijentirana, ali to sve pada u vodu kada je AI isprogramiran na razini dvogodišnjeg djeteta. Čemu zakloni u igri ako ih suborci i neprijatelji ne koriste? :(
Još kada dodamo činjenicu da su NPC-evi laserski precizni, kada ipak uspiju koristiti zaklon, neprijatelji su samo glineni golubovi. Misije su mi malo previše skriptirane i smeta me još par stvari. Ajd, multiplayer je solidan, iako previše vuče na Call of Duty.
Inače, počeo sam više igrati Motorstorm Apocalypse multiplayer.
na kojoj tezini si igral?
Zadnjoj. I opet je prelagana igra.
ja inace ne igram bas sp, niti ne volim previse squad-ove u sp-u, al meni se ne cini bas da su glupi, je da sam tek na 2. misiji, al svi koriste cover, koji mene inace jako zivcira u svim igrama...
nego, imas igru? mislis igrati mp? jer malo ljudi koje znam kupuje igru, pa da imam s kim igrati...
Ne, ne koriste cover. Bjeze ko muhe bez glave po mapi i idu samoubilacke pohode. Suborcima kada dam naredbu da koriste zaklon, stanu 2 metra od njega na otvoreno. Riječ je stvarno o ozbiljnim propustima.
U vezi MP-a, igram, ali ne previše radi posla (i Witchera). Uglavnom, tu ti je ispod moj PSN račun pa se mozemo dogovoriti za pokoji meč nekad :)
meni na 2. misiji, kad postavis zasjedu onoj cetvorici na vrhu, i par borbi dalje, uvjek su koristili zaklon...
Story Mode od Wildlife Park 3.
Portal 2 te AC:B
Quake Live, počeo je igrat kad ste rekli da ćemo to prašit na PC Play gej(m) najts. Sad nemogu prestat kolko mi je dobra.
Puzzle Agent. Nisam neki fan avantura, ali mi je igra vrlo simpatična.
Suikoden II za PSX 1. Inače ne volim JRPGove, ali ovaj mi baš fino sjeda.
Mislim si napokon preći Half-life i njegove ekspanzije, pa isto napravit sa dvojkom.
Daj mi recite, jesu ekspanzije jedinice vrijedne truda?
Ono kad stignem upalim Minecraft ili FNV tj Fallout New Vegas.
Tako smion kečer, pa Minecraft igra.
Jbt kecer.= Citat =:
Izvorno postao Cid
kečer, nega šta brale.
Neznam za jedinicu, ali dvojka i epizode su must play.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Igram Puzzle Agent, Puzzle Bots, Recettear i Portal (jedinicu).
Trenutno Titan quest co-op i Still Life 2.
Pa onako, odigraj, bit ces itekako gladan Half Lifea nakon što ga pređeš, narocito prvog djela :D= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ja nisam nikad odigrao ekspanzije Half Lifea, nije mi se dalo baš.
Ja sam jedinicu prelazio već valjda 4 puta ali nikad nisam došao do kraja, svaki put me nešto spriječilo. A igra je odlična, baš ima atmosferu, naročito zbog nedostatka cut-scena i nenametljivih loadinga.