mafia je kvazi open-world, imaš ti ceo grad, al nemaš u njemu šta da radiš. mafija 1 je bliža maxu payneu nego gta-u
Printable View
mafia je kvazi open-world, imaš ti ceo grad, al nemaš u njemu šta da radiš. mafija 1 je bliža maxu payneu nego gta-u
Minecraft, ima neograničen svijet i mnogo je zabavan :)
:)
Trazim neku igru slicnu Empire:Total War-u,u istom vremenskom razdoblju.
Probaj Imperial Glory.
A jeste li culi za neku igru,zove se 'Rise of Prussia' ili 'Glory of Purssia'-tako nekako ne znam tacan naziv.
Ajde da čujem čim više preporuka za ono što je po vama najbolja multiplayer online igra za 2 igralca? Po mogućnosti bez RPG-a i RTS-a, preferirajući FPS i akcijske, i to malo starije igre. Bilo coop ili kompetitivno.
ovo me zaintrigiralo ali ne želi se spojiti ni na jedan server.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
EDIT: Riješio, mada nije baš nešto.
Hvala ti za ovo :)= Citat =:
Jesam li ja jedina osoba kojoj ta igra nemoguce laga kad god da udjem... ?= Citat =:
Jebeni elf swarms. I jebeni lag. Rekao sam sebi da ovo nikda vise necu igrati i opet se vracam.
Zna tko neke dobre singleplayer pucačine?
F.E.A.R. + Ekspanzije+ F.E.A.R. 2 :thumbs2:
Star Trek Elite Force 2
Blood 2
Serious Sam
= Citat =:
Izvorno postao Bara
Trazim neki dobar rally,nesto ko Colin McRae,ne dirt i te stvari nego bas cisti rally,po mogućnosti novija igra
Richard Burns, ono što Colin nikad neće biti.
= Citat =:
Izvorno postao Lucky.Strike
Strpi se do izlaska novog WRC-a jer sve kaj je izaslo poslje tog serijala je totalna banana u rally zanru. Nazalost stariji nastavci su samo za PS2.
Potpis na ovo. Nećeš naći ništa ništa realističnijeg i zabavnijeg od ovoga naslova, barem što se rally-a tiče.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
kupi traktor= Citat =:
Izvorno postao Lucky.Strike
Erm možeš i to. Hmm...nema baš u konkurenciji sa Dirtom, ali evo recimo Xpand Rally, nisam igrala al' čula sam da je sasvim ok za driver
Tražim MMO koji ima pvp od prvog levela i da je f2p. Znam da ih postoji nekoliko samo se ne mogu imena sjetiti.
World of Tanks :P
Igrao sam, nekako mi je preteška igra. A i tražim mmo u fantasy settingsu, nešto kao perfect world, wow...
Hmmm... kakav je taj World of Tanks? Obična pucačina samo s tenkovima?
Otprilike, imaš neke RPG elemente i nije samo bijesomučno klikanje, treba malo strpljenja i korištenja glave, pogotovo na početku kad te većina stvari može zgaziti bez problema :)
Tražim nešto što se može igrati na laptopu sa c2d procom, 2 giga rama i integriranom grafičkom, a da se igra iz fotelje preko gamepada. Po mogućnosti auti (nfs sve igrao) ili platformeri, samo da je arkadno i opuštajuće. Sportske igre mi nisu toliko drage.
Prince of Persia, Rollcage, Midnight Madness
Crkla mi grafička, preporučite mi par dobrih 2d igara da vrte na Win7 (32) od svakog žanra po neka, osim fps-a, nekako nemam volju igrat doom ili wolfenstein....
Avantura: Broken Sword Directors Cut
RTS: StarCraft
Voznja: Death Rally
Platformer: Abe's Exoddus, Worms World Party
RPG: Diablo 2 :P
Nesto drugo od RTS-a i RPG-a molim. Samo da nije BG 1 i 2 ili PT... Starcraft sam odigro par puta i igram ga i sad, a nisam tip od HnS RPG-a= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
BTW- jel se moze igrat FF7 i FF8 u Software modu????
RTS: Red Alert 1,2, AoE, Total Annihilation.
Pa onda jos, Commandos: BEL, Heroes III?
RPG: Mozak mi trokira :D
Cek....
Fallout1,2?
Predjeno vise od par puta... puno vise :D Fallout jelte= Citat =:
Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura?
E hvala, to sam odigor smao jednom i to ne do kraja, a doma imam origigi...= Citat =:
Blood Omen: Legacy of Kain? :D
Might and Magic VI? XD
Heheheh, hvala, hvala :D Budem se snašo nadalje. Ovo je za prvu ruku...= Citat =: