hvala na linku :D
btw, ovo je krajnje neprimjereno, sada izgleda da moderatora upozoravaš za piratiju... :D
Printable View
hvala na linku :D
btw, ovo je krajnje neprimjereno, sada izgleda da moderatora upozoravaš za piratiju... :D
ima kakav mod za dodatna vozila (aute, motore, avione) itd, ali da ne mijenja postojeća... takvih sam našao masu, ali bih rađe da ostanu i sadašnji... :)
Nema, modovi za vozila se mogu ubaciti isključivo tako da se zamijene postojeća. Ništa čudno budući da R* nikad nije dao nikakvu podršku za modove.
:(= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Moderi... Also, prelazim na Xboxu 4. put i sad me zanima jedna stvar. Naime, ovaj put donosim drugačije odluke kod misija "Odaberi kog buš krknul", pa sam ovaj put, umjesto Playboy X-a koknuo Dwaynea (u nadi da ću dobit neke ekstra misijice, back-up na misijama kao sa Dwayneom), međutim razočarao sam se u guzicu i od toga prozor. Štoviše, to je bilo prije tjedan dana i još uvijek se osjećam kao govno :(. E sad, uskoro će misija u kojoj moram birat hoću li ubiti Francisa ili Derricka. Srce i razum, naravno, kaže Francisa, međutim, ako ubijem Derricka, zanima me što će biti dalje? Hoće li još biti misija? Hoću li biti u dobrim odnosima sa Packiem, Kate i Gerryem? Ili neću više pričati s njima? Ajd pliz neki future update pošto ne želim se opet osjećat kao govno :(
Tnx! :thumbs2: :thumbs2: :thumbs2:
Playboy X je najveće govno od čovjeka, Dwayne je pravi bro.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
Pa ti kažem da sam se osjećao kao govno, ubio sam Dwaynea ovaj put samo da vidim šta će bit :(..... 5. put ubijam Playboya.... The bitch...
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... aster.html
French filmmaker Mathieu Weschler has invested two yearsScreating what we believe to be the first feature-length (88 minutes) machinima movie made in the world of Grand Theft Auto IV.
omg kralj :pray: pogledajte film kako izgleda svaka čast čovjeku
http://yourmachinima.com/musicvideo.php?vid=ca56a980d
:pray: :pray: :pray:
haha stae to? neki magnet mod xD
Prije "RUUUUUUN, FORREST, RUUUN!" mod..... Al moraš priznat, GTA IV je najbolja igra koja postoji....
Ne, nije. Ali imala je taj potencijal.
Je.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Slažem se .Još me ni jedna igra nije tako oduševila uključujući i stalker serijal .= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Fali nešto što bi ga izdvajalo iz mora sandboxova i sličnih igara. Sviđa mi se integracija mobitela i pozivanje drugih likova, ali to dosadi nakon nekog vremena i nema prevelikog utjecaja na igru, odnosno jako je neobavezno. I misije su dosta nemaštovite i repetitivne. Ako ću se pravit maksimalnom picajzlom, rekao bih i da je mehanika igre malo pretroma, te da je sustav nišanjenja malo prelagan. Inače je odlična igra, sa vrhunskom pričom i likovima, fantastičnim voznim modelom i brdom detalja koji oduzimaju dah.
Najbolja za svoj žanr, a više manje pokriva sve redom :P
Jesi, maximala si picajzla. Igra je umjetnički vrh vrhova. Svaki put kad ju prelazim ili igram online sve mi je bolja i bolja.
Za prva 2 argumenta zbilja nisam bio picajzla. Mnogi su priznali da su misije nezanimljive.
Sad ga sereš masivno.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
Ovo jednostavno moram odvojiti... :pray: :pray: :pray:= Citat =:
te da je sustav nišanjenja malo prelagan
Igra je cisto remek-djelo. Prica, dijalozi, emocije interakcija između likova, sve je to stavljeno na novu razinu.
Budem poslje napisao minuse, ne stignem sad.
Sad ga sereš masivno.[/quote:2ej2a0na]= Citat =:
[quote:2ej2a0na]Igra je umjetnički vrh vrhova.
No he doesn´t.
Ma kaki, igra je prejebeno jebena, nijedna me nije zadivila poput ove.... Priznao sam ti i Gears of War i mnoga druga sranja, ali ovo neću... U tom slučaju, SEREM KOLIKO SAM TEŽAK! Ako treba, bit ću GTAFag.... Idem napravit svoj meme....= Citat =:
Izvorno postao Maloki
U čemu je problem? Ne sviđa mi se što na gamepadu okrećući ručno nišan ne mogu pogodit ni planinu, a kad stisnem autoaim nacilja mi direktno u neprijatelja, eventualno malo povučem gljivu da dobijem headshot i tako ih mlatim ko muhe.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Na tipk. + miš je još i lakše. Pištoljem ih rješavaš ko od šale.
GTA je odlična igra, to stoji, ali nazivati ju umjetničkim vrhom je debelo pretjerivanje.
Ako su ti neprijatelji prelagani onda nemoj govoriti da je nišanjene prelako.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Inace mi je frend prvi u multiplayeru, a igra na X-boxu (Toliko o tome da je tesko ciljati sa gamepadom.) Mislim, mozda je tebi osobno teze, ali da igras non stop...
Jedino na sto bi se moglo pozaliti je:
- optimizacija igre (prije patcha 1.0.4.0)
- Nikov naglasak (Posto su svi dijalozi savrseno odglumljeni zbilja mi je zao sto nisu unajmili pravog balkanca).
Ovaj dio se odnosi samo na nas sa balkana posto je ostalima tak svejedno kakav naglasak Niko ima. (Hocu reci kako ovo i nije neki minus, ali eto.)
- manje sadrzaja u odnosu na SA (Ali to je opet diskutabilno posto su dodali MP kompnentu)
MP nisam igrao. Neprijatelji mogu biti kakvi god hoće, ali nije mi normalno da mi lik bez greške dijeli headshotove a ja samo držim LT i stišćem RT. S mišem opet smisla nema jer kamo točkica pokazuje tamo ide svaki metak, bez ikakvog otklona ili osjećaja recoila. SA je to regulirao RP elementima, ali opet mi nekako djeluje bolje ciljanje u SA nego u GTA4 (što se tiče miša, SA nisam igrao s kontrolerom).
Auto Aim u MP-u na konzolama je moguće isključiti, štoviše, zahtjev je da se isključi, te gotovo da ga i nema.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Not! :P....= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Bez tog auto aima opet ništa ne mogu pogoditi, dok JC2 na primjer ima sasvim ugodan autoaim koji nema mogućnost da te automatski okreće na prvog neprijatelja.