od Tenaciousa D mi najbolje ovo:
tmqndVQM9e4&NR=1
spot je isto fora tj. isječak iz filma
devil pwn :evil: :)
Printable View
od Tenaciousa D mi najbolje ovo:
tmqndVQM9e4&NR=1
spot je isto fora tj. isječak iz filma
devil pwn :evil: :)
Meni je ovo carski :D
lmTkFGdsxb8
:pray: :pray:
:rotfl: :rotfl:
Ima fanova apocalyptice ovde?
Pa njihovi prvi radovi su bili coveri od pjesama metalike, one, nothing else matters, call of ktulu ,preradili su i par stvari od sepulture i slayera.Imaju dosta svojih stvari i momci rasturaju na čeloima.
inače devil je dave grohl ( nirvana/foo fighters )= Citat =:
Izvorno postao lov-alien
ali legendarno mi je kako radi one "grimase" kad pjeva da ce mu kage bit scarlet pimp XD
slusa tko ten masked men?
uz njih mi neke pjesme cak i dobre, tj originali uz preradu dobre...
favorit cry me a river ^^
OVLAZtAc ... re=related
Ten Masked Men su carevi, sve pjesme im ownaju, posebno Cry Me A River, Beat It, The Living Daylights i White Wedding.
Btw, sluša itko deathcore (All Shall Perish, Winds of Plague, itd.)?
Od Ten Masked Men je najbolja obrada Sex Bomb
@Mafioso, punkeru :Đ
???= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
LL21 sta ti slusas od progresivnog metala?
Većina deathcore bendova (npr. Suicide Silence, Job for a Cowboy) su pozeri/death metal wannabeji, ali ima par izuzetaka.= Citat =:
Izvorno postao LL21
All Shall Perish
Izgledaju kao hrpa emača, ali su brutalniji od većine deathcore, a i nekih death metal bendova. Vokal je odličan, lik može sve - od death growla do pig squealinga. Najbolje pjesme :
Eradication
Day of Justice
Winds of Plague
Odličan symphonic deathcore bend, prije par mjeseci im je izašao prvi album. Najbolje pjesme :
A Cold Day in Hell (intro za AoA) + Anthems of Apocalypce
Angels of Debauchery
One Body Too Many
Sve sta ima core u imenu nije metal :p
Previse punka= Citat =:
Izvorno postao LL21
opcenito i meni core-ovi sakaju, al ono nek se nazivaju kako hoce, meni to ne valja :(
Većina metalcore bendova se ne može smatrat metalom, većina grindcore bendova se ne može smatrat glazbom, a većina deathcore bendova suxa.
zato postoje iznimke:)
mafioso,bio je sarkastican.
mjetal je mnjogo djobar žjanr
volem cannibal corpse, orbituary, death, i razne druge, a najviše helpkiller (bivši black dildo), sjajan bjend iz srbije, koji svira death metal, black metal, doom mjetal, gothic mjetal i heavy i power čelik. nu mjetal ne svira, jer ga ne voli. on dobro peva.
idi bre pa se leči:)
ja od metalcora jedino slušam Killswitch Engage :pray:
maze-budalo, ne seri, znaš li ti kolko su sabbathi uticajni na cjelokupan mjetal? oni imaju najviše uticaja na doom, gothic, stoner mjetal... da nije bilo njih i njihovog imidža/tekstova ne bi ni bilo mejdena.= Citat =:
Izvorno postao Maze
sabbath, rainbow i motorhead (sa 2 tačke iznad o - drugo) su rock. mejdeni novi?! 1. album iz '81.= Citat =:
Izvorno postao Helena
quote, treba stavit zagrade, ne znam gde su miU usporedbi sa Black Sabbathom, jesu, da.[/quote]
aaa, dobro.
otkud znaš, imaš neku tabelu pa upisuješ podatke o oba benda, pa ti izbaci koji je bolji?! kaži lepo: ''meni se više sviđaju mejdeni.'', a ne ''mejdeni su bolji, i točka.'' i meni se više sviđaju mejdeni, al' ne volem dickinsona, i takvo ''opersko'' pevanje. ne odgovara muzici.= Citat =:
Izvorno postao Helena
da bre, u pravu si, ipak je to drugi žanr.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
ane :(
edit ftw
Bump.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
SPa zato sam i reko "većina", a ne "svi".= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Baldrick na cem si ti?
S18 mjeseci.= Citat =:
Izvorno postao LL21