koji je to k s garenom? meni se konstantno crasha i resetirao mi se akaunt :S lvl1 sam i živo sranje :S
Printable View
koji je to k s garenom? meni se konstantno crasha i resetirao mi se akaunt :S lvl1 sam i živo sranje :S
Ma garena je u uvijek bila takva, ali zato je najljepse na battlenetu (igram na ghostgraz-u, pa ako netko igra neka mi se javi)
pa nemogu više u pol soba ulaziti :s nedovoljan lvl , da popizdiš aaaaaaaaaaaaaaaa
ulogirajte se na 1. server i onda bi vam lvl trebao biti normala,a meni uopce nije htjelo uc u garenu prekjucer,jucer se to popravilo,to je valjda zbog ovog novog patcha ili neakvog maintenancea...
Meni veli da mi je krivi password na serveru 4, kojeg inače i koristim, a na druge se ne mogu spojiti... :D
Evo, sve se vratilo u normalu. :)
[quote=Systematic Reverse]Sta vi dolje kod tebe u naselju svi furate gips na nozi?= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":23g7sok4
Neka nova moda?
x)))
btw daj nick.
tj mozda te i imam vec od prije?[/quote:23g7sok4]
nije gips, nego je zavoj (krivo sam reko), al ok... :D
nego da... pizza je bila predobra... ^^
Taj gejm smo finisali za 15min valjda..
Cro room je smijesan..
Savjet: Ako u nečijem nicku piše "Master", "Godlike" itd. to znači da definitivno NIJE takav.
cpt obvious strikes again!
dodaj jos na te nickove nesto sto ukljucuje pro, dark, hunter, killer, cro, shadow (bok hubak ^^) etc etc i to je to
:D
Hoćemo igrati?
Lichu treba previse mane, triba mu se ic samo na int stvari.U pocetku mozda 2 null talismana a onda ODMA na aganimu.To mu je najbolji item za njega.Onda mu mozes ici na bloodstone ili ako hoces ozbiljno pwnat na refresher (samo treba previse para) :) ...= Citat =:
znam da je offtopic ali cesto igram sa lichom i odlicno mi ide ali vidim da se vi dobro razumite pa recite koje iteme triba kupovat
angham refresher i onda nesto po izboru, double ult wins the games :D
totalno krivo..Kakva mana covjece :D...Ides meka( Mozda i pipa) /blink ( ako treba ) I ugl wardowi...= Citat =:
Izvorno postao massa007
Barem lich moze mane imati stalno..
koji je zadnji patch? nevidim niciji game niti mene vide ljudi , imam 1.24.3.6384 , jel dobar taj?
Nije, 1.24.4.blabla ti mora pisat.
1.24e je zadnji patch.
viewtopic.php?f=38&t=38264
ja za licha uzimam preservance,plavi,mekanism...
ma lichu slozis ma bot hex desolator za pubbove ftw... :P
Licha mi je retajno u pubu igrat :(
Ti si pravi Lich.
Jucer igrao 3v3, u mom timu ja sa axeom, jurnero i trax. U njihovom timu luci, tauren chief i pugna. Ja imao 2 vanguarda, battlefury i mask of madness. Idemo ja i jurnero na mid ali on kroz sumu kad na mene dolete luci i tauren da me pawnaju a jurnero nece da izlazi nego samo stavio na rubu sume ward da ga oni ne vide. I malo me hila ward a imam i pun prozor regena i tako ja obadvojicu ubijem, goddamn what a feeling! :D
btw
xL0cUChDKF8
!
mekansm mu ne triba...pa šta i da imaš +25 armor...svejedno te mogu zaklat ko ništa...ne triba mu ni blink zato jer mu ulti ima s aghanimom dobar range i sa takvim tvojim buildom nije jak... :)= Citat =:
totalno krivo..Kakva mana covjece :D...Ides meka( Mozda i pipa) /blink ( ako treba ) I ugl wardowi...
Meka se primarno radi zbog heala znas, armor je manje bitan..
kad vec bacamo linkove
HIfwanzrjBY
Isuse ... Necu se ni trudit objasnjavat kad ovo vidim..:D= Citat =:
Izvorno postao massa007
Anyway kVwQ2EPCAZ4
<3
zas vise nema nikog u cro roomovima na gareni?
Jer svi igraju u EU i drugim sobama.
A osim toga, Cro moderiraju idioti koji bannaju zbog ničega.