Meni je taj Old Spice najbolji. Šteta što će ga ovi naši retardirani trgovci maknuti s polica čim dođe novi šnjof.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Printable View
Meni je taj Old Spice najbolji. Šteta što će ga ovi naši retardirani trgovci maknuti s polica čim dođe novi šnjof.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Tko je Paula Pavičić?
Jel ima ovdje netko iskustva sa geocachingom?
Poruke se na fejsu mogu primati i slati nekome i bez friend statusa, jel? Nema neke blokade incoming messagea od ljudi koji ti nisu friends?
Koliko ja znam - da, možeš. Osim ako te nisu blokirali ili nešto.
Ali idu u "other" inbox, koji ne daje notifikaciju da je dobivena poruka.
Mogu, al mogu otić u other a ne u inbox, mislim da odu u inbox ako imaš zajedničkih prijatelja il tako neš, a inače u other. Samo šta fejs ne javlja mislim opće da su došle takve poruke pa ih je vrlo lako previdjeti.
Meni su par puta tako slali i došle su mi u inbox, ne u other. Vjerojatno ovisi o tome je l' imaš zajedničkih prijatelja ili o nekom drugom faktoru.
cek zasto? sad upravo citam nesto za neki projekt za EU i to se spominje, sta je to uopce?= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
A valjda, već sam slao i primao od non-frienda i išlo je u inbox s notificationom.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Možda je ovaj put ipak samo kronični slučaj foreveralonessa...
le zgodna fizicarka face
Da ne zajebem, evo ti brosura- http://www.geocaching.com/articles/Broc ... OCHURE.pdf= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Uglavnom, kombinacija planinarenja i scavenger hunta.
Slicno tom projektu za eu, malo da suradujem sa turistickom zajednicom u svom mjestu, oni meni daju novce, ja stavim i odrzavam te cachese. Stoput bolje nego da moram radit sa turistima.
Samo sta je moje iskustvo sa postavljanjem tih stvari = 0.
lol Krk. Sjećam se da je prije 10-ak godina bilo tih scavanger huntova tamo
Fora stvar.
http://arstechnica.com/business/2013/04 ... six-hours/= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Nek samo padne bitcoin :D
Osjećam se sad mnogo retardirano, al ne mogu se sjetit, na električnom brojilu, koji broj je obična tarifa, gornji ili donji?
ona na koju strelica pokazuje dok je dan :D Gornja I believe
Koliko bi kostalo da se posalje omanji paket u Ameriku?
Pedesetak kuna.
Jel i vi imate nekakve idiotske adse na fb-u? Tipa lajkali ste Miles Davisa ili ne znam Mobya i svako malo vam izleti "JazzPortugal.com is posting about Miles Davis" ili "TranceNation is posting about Moby" i onda link ispod. Jel se moze to nekako iskljucit?
Ne znam, skineš neki FB add bock plugin? Ja na kompu imam jedan već duže vremena pa to nisam ni primjetio, al znam da me na tabletu jebu non-stop iste reklame...
Sumnjam da se takve stvari mogu maknuti s nekim add-blockom. Meni je svaki 20. post na zidu tipa "ImeGlupeStranice is posting about Nightwish". Ili one Sponsored gluposti su još gore kad stave neki prastari članak, a iznad piše "Ime Prezime likes Jutarnji/Večernji/24 sata".
Fakat iritira.
A ne volim bas te kojekakve addonse i plugine za browsere, koristim samo youtube last.fm scrobbler i Last.fm chrome player
Dakle iskorištavaš valjda 3% mogućnosti svog browsera.
Ja recimo u Operi, samo za Jewtube, imam ekstenzije:
- da mi se videji ne pjejaju automatski (jer otvaram puno tabova)
- da mi se prostor oko videja zamrači dok ga plejam (bijelo bode oči, a ne može sve u fulskrin)
- blokanje reklama (da ne ispalim na živce)
- nyancat progress bar (for teh lulz)
Mada sad si me dobro sjetio, mogo bi i ja ovo za last.fm instalirat. :o
^autism
>nemate aplikaciju za gledanje lockanih slika na fb u full sizeu
:(
Ja koristim AdBlock i nemam te adse