-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Recimo da sam razvio tek trećinu skillova nekakve rogue klase, a već je igra postala veoma jednostavna. Smeta me jedino što se alchemy presporo razvija, no opet, čak i bez njega je opet jednostavno.
I da, Thieves guilda do sada ima daleko najbolje questove :)
-
Lol, nisam potrgo igru, crafto sam i enchanto koliko su mi skill i oprema dopuštali :D
Igru potrgaš ako još u taj kombo dodaš alkemiju i razviješ brutalne smithing i enchanting potione, pa se onda baciš na posao. Ljudi tak imaju po 1500 damage-a i po 3000 armora i sl. xD
@Deadwalker... da, ima twistova i radnja nije predvidljivo linearna kao kod drugih frakcija. Od Nightingale-a (i quest prije) na dalje je savršen.
-
Bome...jučer me baš igra ugodno iznenadila s jednim dosta neočekivanim obratom jer sam se bio naviknuo kod drugih guildova na strogu linearnost questova :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Lol, nisam potrgo igru, crafto sam i enchanto koliko su mi skill i oprema dopuštali :D
Maxanje Enchantanja u TES igrama = potrgati igru :P
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Sick izdajico zašto si se pridružio legiji??
Jer je Stormcloak fag i ne voli Dunmere.
Btw malo je cudno sto mu tijelo ne nestaje XD, tamo jadan stoji gol na rukohvatu svog trona di je sad novi Jarl XDD
I kolko vas koristi te walkove i wiki-e :(? Ono niste fora.
-
Ja odem na wiki samo kad netko pita pitanje koje je pre opsežno da mu idem pisati, a tamo ima sve, samo su lijeni potražiti :P
Sad se joinao Imperialcima (iz istih razloga kao i Sickpetey, kuje od Stormloacksa pljuju po Dunmerima) i recitiram prisegu da ću štovati i živjeti za Empire i Emperora, a završio sam Dark Brotherhood quest line :rotfl:
Oni koji su odigrali DB će znati čemu smijeh i ironija i što sve ne xD
-
Imperjalističke svinje! Ulfric je najbolji lik u igri. Tullis je gej i kukavica, a legija je slaba i kontroliraju je high elfovi najveći analni entuzijasti u svemiru.
-
Pošto sam dobio već 2. upit na PP kako do onakvih itema, onda evo quote odgovora, tak da ne odgovaram svakom posebno :friends:
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Znači trebaš imati što veći Smithing i smithing perk za vrstu armora i oružja koje planiraš koristiti. Također moraš imati što veći Enchantment i srednju liniju perkova gdje ti završni perk daje 2 enchantmenta po itemu.
Dalje, moraš disenchantati (na enchantment oltaru) item koji ima efekt koji želiš naučiti. Znači kada nađeš iteme sa fortify smithing enchantmentom, taj item uništi na oltaru tak da naučiš taj efekt.
Dalje, kupi najjeftinije rukavice, armor, prsten i amulet te ih enchantaj sa fortify smithing enchantmentom.
Nakon toga stavi na sebe tu smithing opremu i odi na workbench da nadogradiš armor i na onaj kamen za oštrenje da doradiš oružje. Da bi efekt bio još bolji, prije nego kreneš oštriti, popij i jedan Blacksmith Potion koji daje +% na smithing efekte.
Nakon toga, kad imaš armore i oružja s kojima si zadovoljan, odeš opet na enchantment oltar i na njih staviš po 2 enchantmenta koje želiš.
Poanta je da si boostaš smithing skill kako bi dobio što bolju nadogradnju armora i oružja. A kasnije na određene dijelove armora stavljaš enchantment koji boosta +% damage od vrste oružja koje koristiš.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja odem na wiki samo kad netko pita pitanje koje je pre opsežno da mu idem pisati, a tamo ima sve, samo su lijeni potražiti :P
Sad se joinao Imperialcima (iz istih razloga kao i Sickpetey, kuje od Stormloacksa pljuju po Dunmerima) i recitiram prisegu da ću štovati i živjeti za Empire i Emperora, a završio sam Dark Brotherhood quest line :rotfl:
Oni koji su odigrali DB će znati čemu smijeh i ironija i što sve ne xD
Ja sam pobio Dark brotherhood. Nisi ti pravi imperijalac samo kopija :( ptuj ptuj
-
-
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Jer je Stormcloak fag i ne voli Dunmere.
Misliš one momke koji smatraju da bi ih se trebalo tretirati kao najviše plemstvo? Tipovi su skoro arogantniji od Altmera XD
A da su Nordovi njima došli u exile, Dunmeri bi ih bacili u roblje.
Istina, ako se bori za međurasnu toleranciju, Carstvo is the way to go. With that said, my character will remain an Altmer with heart of a Nord :P (actually, he just wants to piss of the Dominion and the Empire which is why he helps those animals but they don't need to know that...)
-
Ono ja sam dio Empirea i ipak koljem High Elf vojnike di ih nadje, pa i obriso sam dvorac pun njih. Samo zato sto sam Legat ne znaci da ne smijem ubiti nekog Dominion gada. Sve oke dok nema svjedoka.
I malo je nerealno al tako je epic kad nekom glavu odfitiljim sa maljom.
-
Ali realno, kad popričaš sa generalom Tuliusem i sa Ulfricom, skužiš da je Ulfric mnogo kulniji lik. Samo kaj im se nisam htio pridružiti s obzirom da su rasisti.
-
Ulfrik sere o Nord way ovo ono a tehnicki je varao u duelu.
-
Ako misliš na Shoutanje, to nije varanje: sramota je da Nord ne zna najsvetiju Nordovsku tehniku (što je u davna vremena svaki Nord koji drži do sebe znao)... osim ako Ulfric nije koristio magiju i prodao to kao Shout a znajući Ulfrica, to je lako moguće.
-
što je to FXAA? vrsta AntiAliasinga?
-
= Citat =:
Izvorno postao Akul
Ako misliš na Shoutanje, to nije varanje: sramota je da Nord ne zna najsvetiju Nordovsku tehniku (što je u davna vremena svaki Nord koji drži do sebe znao)... osim ako Ulfric nije koristio magiju i prodao to kao Shout a znajući Ulfrica, to je lako moguće.
Znaci 95% populacije Skyrima su sramote od Norda :thumbs2: .
-
Jeba onaj zabugirani quest kada tribate odvest onog starog iz Bladesa odvest u Riverwood pa dok jos izgovori sve sta triba.
Moze mi pls jos neko hintat sta da radim u Sky Templeu ispred kipa glave onog lika?
-
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Znaci 95% populacije Skyrima su sramote od Norda :thumbs2: .
Yep :D
Čak su i Imperiali po religiji. Sthun, Orkey, Jhunal, Kyne... jedva se gdje spominju a da ne govorimo da bi Stormiji trebali Talosa zvati Ysmir ako već tvrde da brane drevne Nordovske tradicije ^_^;
-
e skužio sam da ima nekih vojnika koji code nekog zatvorenika...poklao sam i pisalo je da se skinuo neki bounty...jel vrijedi to ili će mi šta bit?
i našao sam neki pass di su neki farmeni fermeni ili kako već i neke bube criccusi ili tako nešto i sad ima dio di vidim dolje nekog zatvorenika i pokupio sam shaman ključ ali ne znam kako doći do njega...ako netko slučajno zna, hvala.
-
Study...Stud...Stu...St...S...Sk...Sky...Skyr...Sk yri...SKRYIM! FUS RO DAH!
-
:)
Morali bi kod Bartuca na jedno predavanje ^^
Dobio Slow Time shout, fora.
-
300 septima/ per hour
lol
-
Pitanje u vezi Imperial kampanje. Napad na Windhelm.
Kakav je ishod kada dobijete opciju da ga ubijete?
Ive had my share of killing today.
Ill gladly kill him.
I wont give him the satisfaction
-
Na questu sam koji se zove Hard Answer.
Ima vezes s Thiefs guild.
Znači, trebao sam naći neki kamen (tj. ploču) na kojoj piše nešto i to uzeti, ali je prloča prevelika, pa moram napraviti manju kopiju toga.
Zove se Calcemo's stone i ot toga trebam napraviti kopiju ali neznam kako, kaže da mi da nemam item kojim to mogu napraviti.
Pomoć?
-
Zavrsio imperial army quest,ugusio stormcloack pobunu,i onda nakon par dana od zavrsetka rata naisao u sumi na okrsaj izmedju nekolicine imperial vojnika i stormcloacksa :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Na questu sam koji se zove Hard Answer.
Ima vezes s Thiefs guild.
Znači, trebao sam naći neki kamen (tj. ploču) na kojoj piše nešto i to uzeti, ali je prloča prevelika, pa moram napraviti manju kopiju toga.
Zove se Calcemo's stone i ot toga trebam napraviti kopiju ali neznam kako, kaže da mi da nemam item kojim to mogu napraviti.
Pomoć?
Kako se ljudima neda razmisljati,cudo. Da malo pogledas po prostoriji nasao bi papir i kredu i to su itemi koji ti trebaju da napravis manju kopiju ploce.
-
Prešao sam Imperial kampanju. Sve u svemu, opet generička i linearna... odi simo i ubi stormcloacks, odi tamo i ubi stormcloacks... :(
Sada mi je ostao još samo Main Quest i ako naiđem na koji veći Side Quest. Misc neću niti uzimati.
Dobra fora vam je otići u neki od Stormloacks ili Imperial kampova (pa čak i u Jarl's house) i naći mapu Skyrima odnosno regije u Skyrimu. Kliknete na male zastavice koje su na mapi i updatea vam se mapa sa tim lokacijama. Kasnije znate koje lokacije niste posjetili pošto su na mapi crne, a posjećene bijele...
EDIT:
= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Započeo i Dark brotherhood,zgodan shout se dobije kod njih,sad moram skužiti gdje da ga upgrejdam.
Ovdje ti je 2. nivo, 3. još nisam našao...
-
Lol, u 9 dana 66 strana teme, novi rekord? :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Prešao sam Imperial kampanju. Sve u svemu, opet generička i linearna... odi simo i ubi stormcloacks, odi tamo i ubi stormcloacks... :(
Sada mi je ostao još samo Main Quest i ako naiđem na koji veći Side Quest. Misc neću niti uzimati.
Dobra fora vam je otići u neki od Stormloacks ili Imperial kampova (pa čak i u Jarl's house) i naći mapu Skyrima odnosno regije u Skyrimu. Kliknete na male zastavice koje su na mapi i updatea vam se mapa sa tim lokacijama. Kasnije znate koje lokacije niste posjetili pošto su na mapi crne, a posjećene bijele...
koji si level :O